!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
δεν φτανουν οσα τραβανε τα παιδια στα σουπερμαρκετ εχουν να κανουν και με την μαλακια του καθενος
«Έχω κορωνοϊό», φώναξε για να μην κάτσει στην ουρά σούπερ μάρκετ
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- hellegennes
Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2020, 14:09 Ευκαιρια να κλεισουν ολα.
Αδειες λειτουργιας μονο σε οικογενειακα καταστηματα - μινι μαρκετ - πρατηρια παραγωγων - συνεταιρισμων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η λαϊκή να μην κλείσει και αναγκάζομε να ψάχνω τους παραγωγούς στα σπίτια τους.
Όλα τα άλλα να κλείσουν, έχω στοκ.
Όλα τα άλλα να κλείσουν, έχω στοκ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν πάει καλά ο κόσμος.alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:57 δεν φτανουν οσα τραβανε τα παιδια στα σουπερμαρκετ εχουν να κανουν και με την μαλακια του καθενος
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- hellegennes
Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:06Δεν πάει καλά ο κόσμος.alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:57 δεν φτανουν οσα τραβανε τα παιδια στα σουπερμαρκετ εχουν να κανουν και με την μαλακια του καθενος
Οριακά Μπούμερ. Δικαστικός Λειτουργός. Τι έκπληξη.Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο έξω από το σούπερ μάρκετ της Πρέβεζας και πλέον κατηγορείται για απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος δηλώνει δικαστικός λειτουργός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Περίπου 1 στους 6 ανθρώπους χρειάζεται ψυχίατρο.Gherschaagk έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:06Δεν πάει καλά ο κόσμος.alekhine έγραψε: 18 Μαρ 2020, 21:57 δεν φτανουν οσα τραβανε τα παιδια στα σουπερμαρκετ εχουν να κανουν και με την μαλακια του καθενος
Υπολόγισε πόσοι είναι θεόμουρλοι, χιλιάδες.
Και σε παραξενεύει ένα περιστατικό στα 10 εκατομμύρια;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχει τόση ζέστη στη Θεσσαλονίκη;
Πάντως σούπερ μάρκετ που πήγα χτες είχε γεμάτα ράφια και λίγο κόσμο. Δε χρειάστηκε να περιμένω για να μπω, βέβαια μεγάλο σμ. Σε μικρό συνοικιακό αλυσίδα περίμεναν 2 άτομα έξω.
Δεν είχε κανέναν στα τυριά ούτε στα αλλαντικά. Έβρισκες ψωμί του τοστ από αυτά που κυκλοφορούν ελάχιστα τεμάχια, αραβικές πίτες που ποτέ δεν προλαβαίνω, πέτυχα.
Αντισηπτικά και dettol τίποτα, αλλά Klinex είχε.
Μετά περίμενα λίγο στην ουρά του ταμείου, δύο καρότσια είχε πριν από μένα. Και πολλούς υπαλλήλους να γεμίζουν ράφια και να φτιάχνουν παραγγελίες.
Με αυτούς που μπλέξαμε να σου πω καλά έκανεςΜηχανικός έγραψε: 19 Μαρ 2020, 02:02 Η λαϊκή να μην κλείσει και αναγκάζομε να ψάχνω τους παραγωγούς στα σπίτια τους.
Όλα τα άλλα να κλείσουν, έχω στοκ.![]()
Ανευαισθητοι εντελώς και Δόξα το Θεό που έδωσε την αρετή αυτή σ ορισμένους
Τη δουλειά μας. Χριστουλης Παναγίτσα προσευχή
Αλλα έχει και δικαιοσύνη ο Κύριος
Θα μου πεις εμείς τι φταιμε
Η σωστη ερωτηση ειναι: "Εχει τοσες καυλες η Θεσσαλονικη?"
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- NKVD_SMERSH
Ξανθιά είναι.
Απορρίπτεται.
Μόνο μελανούρια.
Απορρίπτεται.
Μόνο μελανούρια.
“He who controls the spice controls the universe.”
hellegennes έγραψε: 19 Μαρ 2020, 01:50Αγις έγραψε: 18 Μαρ 2020, 14:09 Ευκαιρια να κλεισουν ολα.
Αδειες λειτουργιας μονο σε οικογενειακα καταστηματα - μινι μαρκετ - πρατηρια παραγωγων - συνεταιρισμων.![]()
![]()
Πέρα από το αστείο, οι αγορές από καταστήματα της "γειτονιάς" είναι και ένας τρόπος περιορισμού της διασποράς που μπορεί να γίνει από τα μεγάλα s/m.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλου, αλλά μάλλον θα υποχρεώσουν και τον Σκλαβενίτη να ανοίξει κυριακη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά όλες τις μέρες τα s/m, ειδικώς όταν μιλάμε για περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται κάποιες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης;Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:48 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλου, αλλά μάλλον θα υποχρεώσουν και τον Σκλαβενίτη να ανοίξει κυριακη
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μάλλον όχι. Μπορεί να μην πρόλαβαν οι θειτσες να ψωνίσουν τις άλλες 6 μερες. Είχαν τόσες δουλειές αλλωστεΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:55Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά όλες τις μέρες τα s/m, ειδικώς όταν μιλάμε για περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται κάποιες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης;Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:48 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλου, αλλά μάλλον θα υποχρεώσουν και τον Σκλαβενίτη να ανοίξει κυριακη
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Τα s/m πρέπει να είναι ανοικτά όσο το περισσότερο γίνεται. Προφανώς θα πρέπει να γίνει κατανομή των εργαζομένων-δε θα είναι χωρίς ξεκούραση. Στην ανάγκη μπορούν να κάνουν και προσλήψεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:55Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι ανοιχτά όλες τις μέρες τα s/m, ειδικώς όταν μιλάμε για περίοδο που οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι κλειστές. Αυτοί οι άνθρωποι δεν δικαιούνται κάποιες μέρες ηρεμίας και ξεκούρασης;Gewponos90 έγραψε: 19 Μαρ 2020, 10:48 Δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλου, αλλά μάλλον θα υποχρεώσουν και τον Σκλαβενίτη να ανοίξει κυριακη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις