!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:50 Πιστεύω πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όπως την Ιταλία
ειναι χειροτερα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:50
Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:45
Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:32
Εγώ θα πάω αύριο πρωί-πρωί για στοκ.
Έχω μάσκα FFP2 και έβαλα ξυπνητήρι για να πάω νωρίς.
Μάσκα μας έδωσε ο προϊστάμενος στη δουλειά σήμερα κάτι υφασμάτινες. Δεν την φόρεσα ακόμα.
Όταν λες στοκ; σου τελείωσε το απόθεμα και πας για ανανέωση;
Εγώ πάω παίρνω 2-3 πραγματάκια από το τοπικό μάρκετ και αυτό είναι. Σήμερα πχ πήρα ένα γάλα και 2 φακελάκια για τα γατάκια μου. Θα δείξει.
Έχω μάσκες FFP1 και FFP2 που αγόρασα από το φαρμακείο, ένα μεγάλο μπουκάλι αντισηπτικό που είχα αγοράσει όταν μπήκε ο πατέρας μου στο νοσοκομείο για όσο θα ήταν μέσα και μου το άφησε, ένα μπετονάκι καθαρό οινόπνευμα που δεν λέω πως το βρήκα και έχω ήδη στοκάρει, αλλά θέλω να πάρω όσα χρειάζομαι για να μην κυκλοφορώ τις επόμενες δύο εβδομάδες παρά μόνον για τα νωπά.
Πιστεύω πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όπως την Ιταλία, αλλά και τα κρούσματα δεν είναι τόσο λίγα. Πιο πολύ από τον κορονοϊό, φοβάμαι τον πανικό.
Εγω είμαι αισιόδοξη για κάποιο λόγο ότι θα επανέλθουμε γρήγορα και χωρίς τις απώλειες της Ιταλίας πχ. Από την άλλη οκ λίγα λίγα ότι μου λείπει. Αν δω να αυξάνεται ο πανικός κάτι θα κάνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Frozen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frozen »

Fluffy έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:01
Juno έγραψε: 17 Μαρ 2020, 22:50 Πιστεύω πως η κατάσταση δεν είναι τόσο άσχημη όπως την Ιταλία
ειναι χειροτερα
Γιατί;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:07
ειναι χειροτερα
Γιατί;
σε ένα άλλο νήμα το συζητάμε, τέλειωσαν τα τεστ. λολ
Άβαταρ μέλους
Frozen

Fluffy έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11

ειναι χειροτερα
Γιατί;
Αναμενόμενο... Αντε τα τεστ τελείωσαν ήδη, με τον προστατευτικο εξοπλισμό τι γίνεται;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. :hebit:
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:14
Fluffy έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11
Γιατί;
Αναμενόμενο... Αντε τα τεστ τελείωσαν ήδη, με τον προστατευτικο εξοπλισμό τι γίνεται;
απο πέμπτη είπε ο αδωνις θα είμαστε οκ
δυσκολευομαι να το πιστεψω
Άβαταρ μέλους
Frozen

Fluffy έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:17
Frozen έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:14
Fluffy έγραψε: 17 Μαρ 2020, 23:11 σε ένα άλλο νήμα το συζητάμε, τέλειωσαν τα τεστ. λολ
απο πέμπτη είπε ο αδωνις θα είμαστε οκ
δυσκολευομαι να το πιστεψω
Και γω!
Απλά για να καθησυχάζει τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ειναι χειροτερα
Υπερβάλλεις Λιοντάρη μου. Η Δούρου σε έβαλε;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Μπήκα για πλάκα σε 2 online υπηρεσίες σούπερ και βλέπω ότι έχουν μπουκωσει. Παραγγέλνεις σήμερα και σου έρχεται ντελιβερι τον Απρίλιο. :D
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Namrail έγραψε: 18 Μαρ 2020, 13:51 Μπήκα για πλάκα σε 2 online υπηρεσίες σούπερ και βλέπω ότι έχουν μπουκωσει. Παραγγέλνεις σήμερα και σου έρχεται ντελιβερι τον Απρίλιο. :D
Μη το γελάς. Παρήγγειλε από τώρα για τότε. Μια χαρά θα σου κάτσουν κ τότε. Εν τω μεταξύ τραβα σένα σμ...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Custom_F έγραψε: 18 Μαρ 2020, 13:55
Namrail έγραψε: 18 Μαρ 2020, 13:51 Μπήκα για πλάκα σε 2 online υπηρεσίες σούπερ και βλέπω ότι έχουν μπουκωσει. Παραγγέλνεις σήμερα και σου έρχεται ντελιβερι τον Απρίλιο. :D
Μη το γελάς. Παρήγγειλε από τώρα για τότε. Μια χαρά θα σου κάτσουν κ τότε. Εν τω μεταξύ τραβα σένα σμ...
Στο Βασιλόπουλο δεν με αφήνει καν να παραγγείλω. Δεν μου εμφανίζει καμία ημερομηνία διαθέσιμη.

Θα πάω σήμερα σε κάνα μίνι μάρκετ να πάρω προτοκαλια και μανταρίνια που έχουν τελειώσει.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ευκαιρια να κλεισουν ολα.
Αδειες λειτουργιας μονο σε οικογενειακα καταστηματα - μινι μαρκετ - πρατηρια παραγωγων - συνεταιρισμων.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Παιδια και λιγος σεβασμος στους υπαλληλους των σουπερ μαρκετ που τρωνε απιστευτο μανικι. ξερω περιπτωσεις σουπερ μαρκετ της περιοχης μου οπου του πηραν για τηλεφωνικα για ντιλιβερι, οι υπαλληλοι απαντησαν οτι αυτη την στιγμη δεν γινεται διοτι εχουν κλεισει οι σημερινες παραγγελιες και οχι μονο εβριζαν τους υπαλληλους αλλα εκαναν και καταγελλιες στο υπουργειο.

Αλλες περιπτωσεις:

- Ποσο κοσμο εχει τωρα εξω;

- Δεν γνωριζω, ειμαι στο γραφειο δεν μπορω να ξερω ποσος κοσμος περιμενει

- Να βγεις εξω να μου πεις

- Δεν μπορω να αφησω την εργασια μου να βγω

- Οχι να βγεις, ακους τι σου λεω, θελω να ξερω ποσο κοσμο εχει για να δω ποτε θα ερθω.

- Μα κυρια μου και τωρα εαν σας πω οτι εχει 10 ατομα, σε δεκα λεπτα μπορει να εχει 50 δεν μπορω να το γνωριζω.

- Τοτε να μου πεις τι ωρα ειναι καλυτερα να ερθω

- Δεν γνωριζω, δεν ειναι κατι που μπορω να ξερω

- Δεν με νοιαζει, ακους; να μαθεις και να μου πεις

=====================================================

- Αντισηπτικα εχετε;

- Καθε μερα φερνουμε αντισηπτικα, αλλα δεν μπορω να γνωριζω καθε στιγμη εαν υπαρχουν στο ραφι

- Να πας να δεις και να μου πεις

- Μα και τωρα να υπαρχουν μπορει σε 5 λεπτα να μην υπαρχουν, δεν ειναι κατι που γνωριζω

- Τι ωρα φερνετε αντισηπτικα;

- Δεν μπορω να γνωριζω το δρομολογιο του φορτηγου, εξαρταται απο πολλους παραγοντες

- Δεν με ενδιαφερει, να μαθειος και να μου πεις ποτε ερχεται το φορτηγα σας

- Τηρειται τους κανονες ασφαλειας για τον ιο με βαση τα τετραγωνικα;

- Ναι κυρια μου

- Ποσα τετραγωνικα ειναι το καταστημα;

- 1000 τετραγωνικα

- Αρα μεσα πρεπει να ειναι μεχρι 100 ατομα

- Ναι σωστα

- Ξερετε κατι, ειμαι πολιτικος μηχανικος, αποκλειεται το καταστημα να ειναι 1000 τετραγωνικα, δεν μπορειτε να με κοροιδεψετε

- 1000 τετραγωνικα ειναι δεν σας κοροιδευω κυρια μου

- Αποκλειεται ειμαι πολιτικος μηχανικος σας ειπα σταματηστε να λετε ψεματα θα σας καταγγειλω!

- Δεν σας λεμε ψεματα 1000 τετραγωνικα ειναι, εαν δεν μας πιστευετε εχουμε και μετρο, ελατε να μετρησετε μονη σας.

- Το οφελιμο του καταστηματος ποσο ειναι;

- Δεν χωριζουμε το καταστημα με βαση το οφελιμο

- Ποσα ατομα δουλευουν στο καταστημα;

- 80-100 ανα βαρδια

- Γιατι εχετε τοσους πολλους υπαλληλους θελετε να μας πεθανετε; δεν μπορειτε να λειτουργησετε με τουλαχιστον τους μισους;

- Οχι δυστυχως δεν γινεται να λειτουργησουμε με λιγοτερους, το καταστημα θα υπολειτουργει και θα φωναζετε μετα οτι δεν λειτουργουμε σωστα, οτι σας καθυστερουμε στα ταμεια, οτι τα ραφια ειναι αδεια κλπ

- Ωστε θελετε να μας πεθανετε, καλα θα δειτε!

Και αυτα ειναι ενδεικτικα του τι γινεται, το το βρησιδι εχουν ακουσει οι υπαλληλοι χωρις να φταινε και ρισκαροντας για την εξυπηρετηση των πελατων απλα δεν το φανταζεστε!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

7-10 καθημερινές.
9-5 Κυριακές.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Nostalgia έγραψε: 18 Μαρ 2020, 14:30 Παιδια και λιγος σεβασμος στους υπαλληλους των σουπερ μαρκετ που τρωνε απιστευτο μανικι. ξερω περιπτωσεις σουπερ μαρκετ της περιοχης μου οπου του πηραν για τηλεφωνικα για ντιλιβερι, οι υπαλληλοι απαντησαν οτι αυτη την στιγμη δεν γινεται διοτι εχουν κλεισει οι σημερινες παραγγελιες και οχι μονο εβριζαν τους υπαλληλους αλλα εκαναν και καταγελλιες στο υπουργειο.

Αλλες περιπτωσεις:

- Ποσο κοσμο εχει τωρα εξω;

- Δεν γνωριζω, ειμαι στο γραφειο δεν μπορω να ξερω ποσος κοσμος περιμενει

- Να βγεις εξω να μου πεις

- Δεν μπορω να αφησω την εργασια μου να βγω

- Οχι να βγεις, ακους τι σου λεω, θελω να ξερω ποσο κοσμο εχει για να δω ποτε θα ερθω.

- Μα κυρια μου και τωρα εαν σας πω οτι εχει 10 ατομα, σε δεκα λεπτα μπορει να εχει 50 δεν μπορω να το γνωριζω.

- Τοτε να μου πεις τι ωρα ειναι καλυτερα να ερθω

- Δεν γνωριζω, δεν ειναι κατι που μπορω να ξερω

- Δεν με νοιαζει, ακους; να μαθεις και να μου πεις

- Αντισηπτικα εχετε;

- Καθε μερα φερνουμε αντισηπτικα, αλλα δεν μπορω να γνωριζω καθε στιγμη εαν υπαρχουν στο ραφι

- Να πας να δεις και να μου πεις

- Μα και τωρα να υπαρχουν μπορει σε 5 λεπτα να μην υπαρχουν, δεν ειναι κατι που γνωριζω

- Τι ωρα φερνετε αντισηπτικα;

- Δεν μπορω να γνωριζω το δρομολογιο του φορτηγου, εξαρταται απο πολλους παραγοντες

- Δεν με ενδιαφερει, να μαθειος και να μου πεις ποτε ερχεται το φορτηγα σας

- Τηρειται τους κανονες ασφαλειας για τον ιο με βαση τα τετραγωνικα;

- Ναι κυρια μου

- Ποσα τετραγωνικα ειναι το καταστημα;

- 1000 τετραγωνικα

- Αρα μεσα πρεπει να ειναι μεχρι 100 ατομα

- Ναι σωστα

- Ξερετε κατι, ειμαι πολιτικος μηχανικος, αποκλειεται το καταστημα να ειναι 1000 τετραγωνικα, δεν μπορειτε να με κοροιδεψετε

- 1000 τετραγωνικα ειναι δεν σας κοροιδευω κυρια μου

- Αποκλειεται ειμαι πολιτικος μηχανικος σας ειπα σταματηστε να λετε ψεματα θα σας καταγγειλω!

- Δεν σας λεμε ψεματα 1000 τετραγωνικα ειναι, εαν δεν μας πιστευετε εχουμε και μετρο, ελατε να μετρησετε μονη σας.

- Το οφελιμο του καταστηματος ποσο ειναι;

- Δεν χωριζουμε το καταστημα με βαση το οφελιμο

- Ποσα ατομα δουλευουν στο καταστημα;

- 80-100 ανα βαρδια

- Γιατι εχετε τοσους πολλους υπαλληλους θελετε να μας πεθανετε; δεν μπορειτε να λειτουργησετε με τουλαχιστον τους μισους;

- Οχι δυστυχως δεν γινεται να λειτουργησουμε με λιγοτερους, το καταστημα θα υπολειτουργει και θα φωναζετε μετα οτι δεν λειτουργουμε σωστα, οτι σας καθυστερουμε στα ταμεια, οτι τα ραφια ειναι αδεια κλπ

- Ωστε θελετε να μας πεθανετε, καλα θα δειτε!

Και αυτα ειναι ενδεικτικα του τι γινεται, το το βρησιδι εχουν ακουσει οι υπαλληλοι χωρις να φταινε και ρισκαροντας για την εξυπηρετηση των πελατων απλα δεν το φανταζεστε!!!!
Λες οκ μπούμερ και το κλείνεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”