!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καραντίνα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Καραντίνα
Ρε γαμωτο σταματήστε να γκρινιάζετε. Υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε να κλείστουμε σε καραντινα και δεν μπορούμε. Και σας πληροφορω δεν θα βαρεθω και καθόλου 
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αλήθεια στο λέω δεν ανησυχώ προσωπικα. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα σοβαρές τάσεις αυτοσυντήρησης.Κόκκορας έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:53
σου επιτρεπω να μου τα χωνεις οσο εισαι σε καραντινα!διαλεξε θεμα![]()
δυναμη μην το βαζεις κατω,περαστικο θα ναι ,θα ρθουν παλι οι καλες ημερες
![]()
Spoiler
που θα ξαναχατε κυπελα αβερτα![]()
Αν νευριάζω καμιά φορά αυτές τις μέρες είναι γιατί βλέπω γύρω μου ανορθολογισμο. Η ελπίδα μου είναι πάντα στην κοινωνία, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σαν άνθρωποι, να συμπεριφερθούμε λίγο πιο σωστά, με σεβασμό στους άλλους.
Αλλά είδα εικόνες σταρχιδισμου παντού, είδα ανθρώπους να έχουν πάρει όλο το ράφι τα αντισηπτικά πριν καν ξεκινήσει η κρίση, είδα μάνες με παιδιά στην καφετέρια, γέρους σε μεγάλες παρέες το προηγούμενο Σάββατο να πίνουν τσιπουρα,. Φίλοι μου στην Πάτρα είδαν το ίδιο, στη Λαμία, παντού.
Αυτό με εκνευρίζει, ίσως ήμουν ρομαντικός και περίμενα από τους πολλούς να συμπεριφερθούν πιο σωστά. Τεσπα, Θα δούμε που θα βγει όλο αυτό.
Μου αρέσει που κατά τα λοιπά εξαπολύεις μύδρους κατά των ανθρώπων που βγαίνουν έξω,κατά των εκκλησιαζομένων κλπ ενώ θέτεις τον ίδιο σου τον εαυτό σε άμεσο κίνδυνο ! Άκου ένα πακέτο καπνό την ημέρα !Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48Old holborn λευκό κάνω και έχω απόθεμα για κάνα μήνα. Κάνω πλέον ένα καπνό τη μέρα.GoBack έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:44 -Ιος που χτυπαει κυριως στο αναπνευστικο απειλει την ανθρωποτητα
-Ναμρειλ παραγγελνει 3 κουτες μαλμπορο
Αντικειμενικά, δεν υπάρχει σωτηρία σε μένα αν με χτυπήσει, έχω ήδη βαρύ θέμα στο αναπνευστικό. Έχω καπνίσει για τρεις ζωές και αναμενόμενα θα το πληρώσω αν με επισκεφτεί ο ιός. Τι να γίνει, επιλογές είναι αυτές. Καλές η κακές, η στην περίπτωσή μου πολύ κακες, τις κάνεις και ζεις (ή πεθαίνεις) με αυτές .
![]()
Δεν μπορείς να το περιορίσεις ;;
Και τώρα ξέρω ότι θα με βρίσεις,όχι μόνο εσύ αλλά το 99% του φόρουμ,αλλά βγες έξω,περπάτα,μην υποκύπτεις στον τρόμο.
Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι φτιαχτό το ζήτημα ;
Στο παλιό, υπήρχε ράδιο και τσατ... 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Απορώ πως ένας τόσο νέος άνθρωπος και πραγματιστής, καπνίζει τόσο πολύ. Τεσπα δεν θα το συνεχίσω, πάντως το υπερβολικό κάπνισμα είναι το αποτέλεσμα. Η αιτία είναι αλλού.Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:52Τώρα κάνω τρία πακέτα που έχω δύσπνοιες. Παλιότερα έκανα μέχρι και τέσσερα πακέτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:50
Συγνώμη αλλά είσαι πάρα πάρα πολύ νέος να κάνεις 3 πακέτα την μέρα. Πολύ νέος.
Τεσπα, δεν έχει νόημα να μιλήσω για τις επιλογές μου ούτε να κλαιγομαι για αυτές. Εγώ τις έκανα, εγώ θα τις πληρώσω. Έτσι παει και έτσι είναι το σωστό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο καφές φίλτρου με έχει σώσει σε αυτό με το φαγητό. Αλλά τώρα που βλέπω τη break τη λιγουρεύομαι (κάτσε να ξαναγεμίσω κούπα, χοχο).break έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:59Βαριέμαι το κρύο. Δοκίμασα ποδήλατο αλλά κρύωνα. Τρέξιμο το ίδιο. Πήγα να κάνω σχοινάκι αλλά σκάλωνε πότε φωτιστικό πότε καρέκλες.
Ασε που μόνος σου νιώθεις ότι χτυπιέσαι χωρίς λόγο.
Χωρίς γυμναστήριο δεν παλεύεται. Μεγάλο αυτό το πλήγμα του κορονοβάριους.
Εντωμεταξύ όταν είσαι όλη μέρα μέσα τρως συνέχεια. Αυτό που το πάς ;
Τώρα για γυμναστική, εγώ μόνο στην σχολή του θείου μου πήγαινα για tang soo do, γυμναστήριο δεν είμαι φαν. Αλλά όπως και νά'χει, όλα με παρέα είναι πιο ωραία, τι να κάνουμε; Υπομονή, this too shall pass!
Δεν την παλεύω, πρέπει να περπατάω καθημερινά, θα πάρω τη γυναίκα και το παιδί να πάμε σε κανένα δάσος να περπατήσουμε. Γαμιέται η ψυχολογία σου κλεισμένος στο σπίτι.
Ordem e Progresso.
- Otto Weininger
Ρε γαμωτο πως γίνεται να κάνει κάποιος 3 και 4 πακέτα;Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:52Τώρα κάνω τρία πακέτα που έχω δύσπνοιες. Παλιότερα έκανα μέχρι και τέσσερα πακέτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:50
Τεσπα, δεν έχει νόημα να μιλήσω για τις επιλογές μου ούτε να κλαιγομαι για αυτές. Εγώ τις έκανα, εγώ θα τις πληρώσω. Έτσι παει και έτσι είναι το σωστό.
Ακόμα και σε φάσεις που είμαι μέσα στο σπίτι όλη την μέρα, δεν είχα ξεπεράσει ποτέ τα 25 τσιγάρα, δηλαδή ένα πακέτο και άλλα 5 έξτρα. Είτε με το κανονικό τσιγάρο (κομμένο 3 χρόνια τώρα) είτε με το iqos πλέον.
Στα δε κανονικά μου, την συντριπτική πλειοψηφία των ημερών, αν ανοίξω ένα πακέτο στις 7 το πρωί, θα ανοίξω καινούργιο την επόμενη το μεσημέρι.
Είχα και ένα καθηγητή που έκανε 4 πακέτα την μέρα. Τον είχα ρωτήσει αν ανάβει το ένα με το άλλο χωρίς αναπτήρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα εγώ δεν έθεσα κανένα άλλο σε κίνδυνο, έκανα ακριβώς ότι συνέστησε η πολιτική προστασία. Απέφυγα τους συνωστισμους και έκοψα και το γραφείο μόλις έμαθα ότι η γυναίκα του συνεργάτη εμφάνισε βήχα (ούτε καν πυρετό).Papa John έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:02
Μου αρέσει που κατά τα λοιπά εξαπολύεις μύδρους κατά των ανθρώπων που βγαίνουν έξω,κατά των εκκλησιαζομένων κλπ ενώ θέτεις τον ίδιο σου τον εαυτό σε άμεσο κίνδυνο ! Άκου ένα πακέτο καπνό την ημέρα !
Είμαι μέσα σταθερά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα ως τωρσ και βγαίνω μόνο για να πάρω τρόφιμα. Κάτι που δεν έχει χρειαστεί να κάνω όλη την εβδομάδα.
Αυτοί που εκκλησιάζονταν και όσοι έκαναν βόλτες παρά τις απαγορεύσεις έθεσαν άλλους σε κίνδυνο. Καλά έκανα και εξαπέλυα μύδρους.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τις δυο πρώτες κατηγορίες που αναφέρεις, δικαίως τις κράζει διότι βάζουν σε σοβαρό κίνδυνο τους συνανθρώπους τους (μαζί με τον εαυτό τους), ενώ αυτός μόνο τον εαυτό του*.Papa John έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:02Μου αρέσει που κατά τα λοιπά εξαπολύεις μύδρους κατά των ανθρώπων που βγαίνουν έξω,κατά των εκκλησιαζομένων κλπ ενώ θέτεις τον ίδιο σου τον εαυτό σε άμεσο κίνδυνο ! Άκου ένα πακέτο καπνό την ημέρα !Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:48Old holborn λευκό κάνω και έχω απόθεμα για κάνα μήνα. Κάνω πλέον ένα καπνό τη μέρα.GoBack έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:44 -Ιος που χτυπαει κυριως στο αναπνευστικο απειλει την ανθρωποτητα
-Ναμρειλ παραγγελνει 3 κουτες μαλμπορο
Αντικειμενικά, δεν υπάρχει σωτηρία σε μένα αν με χτυπήσει, έχω ήδη βαρύ θέμα στο αναπνευστικό. Έχω καπνίσει για τρεις ζωές και αναμενόμενα θα το πληρώσω αν με επισκεφτεί ο ιός. Τι να γίνει, επιλογές είναι αυτές. Καλές η κακές, η στην περίπτωσή μου πολύ κακες, τις κάνεις και ζεις (ή πεθαίνεις) με αυτές .
![]()
Δεν μπορείς να το περιορίσεις ;;
Και τώρα ξέρω ότι θα με βρίσεις,όχι μόνο εσύ αλλά το 99% του φόρουμ,αλλά βγες έξω,περπάτα,μην υποκύπτεις στον τρόμο.
Δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι φτιαχτό το ζήτημα ;
Για το ότι ειναι μέγιστη τσιγαρορουφήχτρα γενικώς, οκ, κράξτε τον με το δίκιο σας, κι εγώ μαζί σας.
*εκτός αν σκάει μύτη και κανένα άλλο άτομο μέσα στο σπιτι που και που, και ο Ναμ καπνίζει δίπλα του, αντι να βγει στο μπαλκόνι. Αλλά και πάλι, όπως και να 'χει, δικό του σπίτι ειναι, αυτός βάζει τους κανόνες. Οι άλλοι ας μην πατάνε καθόλου, ή ας αποδέχονται με δική τους ευθύνη.
Οπως και στο δικό μου σπίτι, οι καπνιστές φίλοι βγαινουν μπαλκόνι. Τους το εχω ξεκαθαρίσει και το εχουν αποδεχτει.
Που βρίσκεσαι, ρε τυχερέ;taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:30 Αν και ζω σε χωριό εδώ ουσιαστικά δεν υπάρχει κλείσιμο μέσα.
Αποφυγή με τον οποιοδήποτε έχει 2 πόδια και θέλει να με πλησιάσει.Και ειδικά με όσους ήρθαν από Αθήνα.
Ευτυχώς το σπίτι μου είναι απομονωμένο από το κέντρο του χωριού.
Περιποιούμαι τον κήπο. Το αμπελάκι.
Σπίτι pc pubg wow και rdr2.
netflix, amazon.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αυτα ειναι!
Περιόρισε το παπάραNamrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:52Τώρα κάνω τρία πακέτα που έχω δύσπνοιες. Παλιότερα έκανα μέχρι και τέσσερα πακέτα.Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:50
Α είσαι Θεσ/κη. Δεν έχω ιδέα από κει πάνω. Θυμάμαι μόνο στο δρόμο για Χαλκιδική είχε χωραφακια.hades έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:59
Θεσσαλονίκη μένω ,Ωραία πρόταση αλλά θέλει σχέδιο γιατί έξω στην πόλη τα μέρη είναι συγκεκριμένα και παίζει να το σκεφτούν πολύ :-)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ορεινή Θεσσαλία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 17 Μαρ 2020, 18:11Που βρίσκεσαι, ρε τυχερέ;taliban έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:30 Αν και ζω σε χωριό εδώ ουσιαστικά δεν υπάρχει κλείσιμο μέσα.
Αποφυγή με τον οποιοδήποτε έχει 2 πόδια και θέλει να με πλησιάσει.Και ειδικά με όσους ήρθαν από Αθήνα.
Ευτυχώς το σπίτι μου είναι απομονωμένο από το κέντρο του χωριού.
Περιποιούμαι τον κήπο. Το αμπελάκι.
Σπίτι pc pubg wow και rdr2.
netflix, amazon.
Σήμερα είχαμε προσέλευση 2 ακόμη Αθηναίων.
Προβλέπω να αυξανόμαστε στα ορεινά.