!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καραντίνα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Καραντίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Στοκ "πολεμικών" αποθεμάτων έκλεισε: 2 κούτες τσιγάρα + 5κιλο νες καφέ.
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:40 Άμα έχεις άλλους ανθρώπους σπίτι, κάπως περνάει η ώρα. Εγώ είμαι μόνος μου και βλέπω σημάδια ρεταρισματος.

Βαριέμαι και τις σειρές, βαριέμαι και την τηλεόραση που πλέον αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια, βαριέμαι και το πχωρουμ.

Κάνω καμιά δουλειά, συγυριζω λίγο, καπνίζω πάρα πολύ (ξεπερνάω για πρώτη φορά μετά από καιρό τα τρία πακέτα ) και τρώω το κασέρι που έχω μαζέψει παίζοντας στοίχημα σε κάτι αλγεριες και νιγηριες.

Ευτυχώς που ήρθε δύο φορές η θεία μου γιατί κατά τα άλλα νιώθω σαν σε φυλακή.
Βρηκες την εποχη να καταρριψεις ρεκορ τσιγαρων :lol:
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:50
Συγνώμη αλλά είσαι πάρα πάρα πολύ νέος να κάνεις 3 πακέτα την μέρα. Πολύ νέος.
Τώρα κάνω τρία πακέτα που έχω δύσπνοιες. Παλιότερα έκανα μέχρι και τέσσερα πακέτα.

Τεσπα, δεν έχει νόημα να μιλήσω για τις επιλογές μου ούτε να κλαιγομαι για αυτές. Εγώ τις έκανα, εγώ θα τις πληρώσω. Έτσι παει και έτσι είναι το σωστό.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:40 Άμα έχεις άλλους ανθρώπους σπίτι, κάπως περνάει η ώρα. Εγώ είμαι μόνος μου και βλέπω σημάδια ρεταρισματος.

Βαριέμαι και τις σειρές, βαριέμαι και την τηλεόραση που πλέον αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια, βαριέμαι και το πχωρουμ.

Κάνω καμιά δουλειά, συγυριζω λίγο, καπνίζω πάρα πολύ (ξεπερνάω για πρώτη φορά μετά από καιρό τα τρία πακέτα ) και τρώω το κασέρι που έχω μαζέψει παίζοντας στοίχημα σε κάτι αλγεριες και νιγηριες.

Ευτυχώς που ήρθε δύο φορές η θεία μου γιατί κατά τα άλλα νιώθω σαν σε φυλακή.
σου επιτρεπω να μου τα χωνεις οσο εισαι σε καραντινα!διαλεξε θεμα :lol: :) δυναμη μην το βαζεις κατω,περαστικο θα ναι ,θα ρθουν παλι οι καλες ημερες :smt023
Spoiler
που θα ξαναχανετε κυπελα αβερτα
:003:
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Ούτε εγώ το ελαττώνω παρά τα προβλήματα υγείας.
Συν οτι το έχω τάμα

Άμα τα κακαρώσω από κορωνοιό, ελπίζω να ξεχρεώσω κάτι :102:

Βάστα Ναμ, δεν αποφασίζεις ΕΣΥ πότε θα φύγεις! :003: :)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

https://www.kathimerini.gr/1069594/gall ... wtografies

σε λίγες μερες θα ειμαστε ουτως ή άλλως σε κανονική καραντίνα ^
οι ηλίθιοι συμπολίτες μας το επιταχύνουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αίγαγρος την 17 Μαρ 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

elchav έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:18 είμαι στην 3η ημέρα και σε λίγο αρχίζω να ξεμένω από βουνά της Αττικής

αν συνεχιστεί για πολύ αυτό, με βλέπω για Κιλιμάντζαρο
Είμαστε μεγαλοψυχοι και θα σε φιλοξενήσουμε στο ιερό νησί, αφού σε εξετάσουμε πρώτα βέβαια.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... eitourgies

100 χρονια μπροστα λέμε :smt038
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 17 Μαρ 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Οι καπνιστές δεν κολλάνε κορωνοιό, ρε!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:52
Τώρα κάνω τρία πακέτα που έχω δύσπνοιες. Παλιότερα έκανα μέχρι και τέσσερα πακέτα.

Τεσπα, δεν έχει νόημα να μιλήσω για τις επιλογές μου ούτε να κλαιγομαι για αυτές. Εγώ τις έκανα, εγώ θα τις πληρώσω. Έτσι παει και έτσι είναι το σωστό.
νεος εισαι,μην σε παιρνει απο κατω,αλλα καλο ειναι να το περιορισεις

εντωμεταξυ εκανα και εγω ολντ χολμπορν(το μπλε) και κανονικα και πουρακια και οτι θες!
αλλα οκ βλακεια ειναι μωρε,μια συνηθεια κακη,σκετη βρωμα...κοπηκε εδω και χρονια και τελος
ποτε δεν ειναι αργα!

τωρα για αμυνα μην την ψαχνεις,η δικη μου ειναι αστα!πιανει την γυναικα μου ενας ιος!τον περναει σε λιγες μερες περδικι,κολαω αμεσως μετα...δυο βδομαδες οφ :lol: δυναμις :lol:
δεν εχει να κανει αυτο με τα τσιγαρα,που κοπηκαν πολλα χρονια πριν,απλα ετσι ειμαι...εχω την αμυνα την φετινη του ΠΑΟΚ :lol:
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Naida έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:49
hades έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:40 Για μένα το μεγαλύτερο θέμα είναι πως να κρατάω το τρίχρονο μέσα Παίζουμε πολύ μέχρι και μπάλα στο σπίτι βλέπουμε παιδικά ζωγραφίζουμε φτιάχνουμε χειροτεχνίες αλλά ρωτάει συνεχώς ποτέ θα βγούμε; Σήμερα τον έβγαλε στο μπαλκόνι και τον άφησε η γυναίκα να παίξει μετά λουλούδια και τα χώματα και το ευχαριστήθηκε αλλά το μπαλκόνι τώρα είναι βομβαρδισμενη περιοχή :-)
Σκέφτομαι τώρα να τον βγάζω κάνα περίπατο αλλά θα θέλει ποδήλατο μπάλα κούνιες να πάρει τα φορτηγά του και να παίξει έξω γενικά δύσκολο να έχεις μικρό μέσα στο σπίτι συνεχως
Αν έχετε αυτοκίνητο γιατί δεν τον παίρνεις να πάτε μακριά ψιλοεξω από Αθήνα; και όπου βρείτε χωραφακι, αλανα κτλ χωρίς ψυχή να κυκλοφορεί τον αμολάς να ξεδωσει.
Θεσσαλονίκη μένω ,Ωραία πρόταση αλλά θέλει σχέδιο γιατί έξω στην πόλη τα μέρη είναι συγκεκριμένα και παίζει να το σκεφτούν πολύ :-)
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ειμαι σε γουόρκ φρομ χομ απο την Παρασκευή, και από αύριο μάλλον καθόλου γουόρκ. Εχω ps4 με νετφλιξ, φιφα και γκραν τουρίσμο + vodafone tv.Απο αυτά, μόνο το πρώτο και το τελευταίο τιμάω όταν ειμαι μόνος μου. Τα γκέημς μόνο με παρέα. Μόνος μου να τη βρισκω με γκεημς δεν πολυγουσταρα απο μικρός γενικά, το θεωρούσα τέρμα καμμένη φάση στα όρια της κατάθλιψης. Μαγειρεύω κιόλας, παίζω κανα τάβλι ή γκεημ με την τύπισσα όποτε έρχεται (ή κανα φίλο/γείτονα που σπάνια μου σκάει μύτη μεσοβδόμαδα) ή κανένα μπιλιάρδο ονλάιν.
Εχω οργανώσει κι ενα αρκετά δυνατό προγραμματάκι γυμναστικής στο σπίτι για ξεσκούριασμα, οπότε ουτε το γυμναστήριο αισθάνομαι προς το παρόν να μου λείπει. Μετακινήσεις για λίγο περπάτημα μεχρι το σουπερ, φαρμακείο, και καμιά καφεδιά τέηκ αγουέι. Εχω κόψει εντελώς στοιχημα κτλ γιατι δεν υπάρχουν και ομάδες, και το να ρίξω τα λεφτά σε αλγεριονιγηρίες όπως ο Ναμ, που δεν σκαμπάζω χριστό απο τις ομάδες και τα πρωταθλήματά τους, το θεωρω σαν να τα πετάω σε μαύρη τρύπα. Καλύτερα να τα έριχνα ρουλέτα.

Προς το παρόν δεν μου ειναι τόσο δύσκολο όσο νόμιζα. Ηρεμήστε, αράξτε και καείτε στο πχορουμ, και θα περάσει κι αυτο.
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

stella έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:46 Χωρίς γυμναστική θα λαλήσουμε, κουνηθείτε γιατί χανόμαστε.
Βαριέμαι το κρύο. Δοκίμασα ποδήλατο αλλά κρύωνα. Τρέξιμο το ίδιο. Πήγα να κάνω σχοινάκι αλλά σκάλωνε πότε φωτιστικό πότε καρέκλες.

Ασε που μόνος σου νιώθεις ότι χτυπιέσαι χωρίς λόγο.

Χωρίς γυμναστήριο δεν παλεύεται. Μεγάλο αυτό το πλήγμα του κορονοβάριους.

Εντωμεταξύ όταν είσαι όλη μέρα μέσα τρως συνέχεια. Αυτό που το πάς ;
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

vagabondo έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:58 Οι καπνιστές δεν κολλάνε κορωνοιό, ρε!
α ναι, αυτό το ξέχασα :smt017 :P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

χαβαλε κανει
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Namrail έγραψε: 17 Μαρ 2020, 17:52

Ρε ναμ τι τέσσερα πακετα νέος άνθρωπος
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”