!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Ίσως είναι και μια ένδειξη ο ιός να στοκαρουμε γιατί θα ακολουθήσει ο Τούρκος;
Ουδέν κακό αμιγές καλου
Δε ξέρω γιατί να σκάω;
Στο Χριστουλη τα αφήνω όλα μα ολα
Το σήμερα κοιτάζω κι όχι πανικό
Δεν είναι του Θεού κι άρα δε μπορεί να επέμβει ο Θεός στο πανικοβλημενο,η προσευχή η κουβέντα η μία που θα Του πεις,θέλει ηρεμια
Ουδέν κακό αμιγές καλου
Δε ξέρω γιατί να σκάω;
Στο Χριστουλη τα αφήνω όλα μα ολα
Το σήμερα κοιτάζω κι όχι πανικό
Δεν είναι του Θεού κι άρα δε μπορεί να επέμβει ο Θεός στο πανικοβλημενο,η προσευχή η κουβέντα η μία που θα Του πεις,θέλει ηρεμια
- hellegennes
Δεν είναι μεγάλο το κόστος και έχω μεγάλο απόθεμα γιατί έτσι κι αλλιώς πουλούσα ανέκαθεν. Απλά δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικό λόγω διαφορετικών μεγεθών. Σχεδόν όλοι πάντως φοράνε γάντια από μόνοι τους.under έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:35Δεν ξερω ποσο κοστιζουν και αν υπαρχει επαρκεια αλλα περα απο το αντισηπτικο αν ειναι εφικτο να τους δινεις και γαντια μιας χρησης κατα την εισοδο τους.hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:51 Εγώ ανάρτησα πινακίδα που λέει πριν αγγίξουν οτιδήποτε να βάλουν αντισηπτικό απ' αυτό που έχω για τους πελάτες. Τους ζητάω να μην ακουμπάνε άσκοπα πράγματα και να ζητάνε εξυπηρέτηση από εμάς και γενικά φωνάζω μηνύματα ο ίδιος, σαν να τα έχω ηχογραφημένα.
Απολυμαίνω συνέχεια POS, χερούλια, πάγκους, ταμειακή. Ευτυχώς οι περισσότεροι έχουν ασύρματες κάρτες.
Πάντως αν την γλυτώσουμε από τον κορωνοϊό, στο τέλος θα πάμε από αλκοολισμό με τόση αιθανόλη που έχουμε εξαπολύσει στο οικοσύστημα.
Σήμερα ευτυχώς έβγαλε ήλιο. Άντε, μωρή παγκόσμια θέρμανση! Μπορείς!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Είναι απλό, βγάζεις ένα πρόγραμμα τι θα τρως κάθε εβδομάδα από τρόφιμα που μπορείς να διατηρήσεις, υπολογίζεις τις ποσότητες, πολλαπλασιάζεις με τις βδομάδες που θέλεις να είσαι αυτόνομος, αγοράζεις τα υλικά.bluerose έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:57Εγώ τα αφήνω στο Θεό
Δε μπορώ να κάνω κάτι,πέραν της λογικής για όσο στοκ μπορέσω
Δεν ξεχνάς να υπολογίσεις καφέδες, γλυκά, σνακ και τα σχετικά.
Πάντως σε 2 φαρμακεία που πήγα το πρωί κανένας δεν πρόσφερε αντισηπτικό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Κάποτε δείγμα ευγένειας ήταν να μας προσφέρουν ένα φοντανάκι. Πού καταντήσαμε.Lugozzi έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:03 Πάντως σε 2 φαρμακεία που πήγα το πρωί κανένας δεν πρόσφερε αντισηπτικό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:04Κάποτε δείγμα ευγένειας ήταν να μας προσφέρουν ένα φοντανάκι. Πού καταντήσαμε.Lugozzi έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:03 Πάντως σε 2 φαρμακεία που πήγα το πρωί κανένας δεν πρόσφερε αντισηπτικό![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith

Φτιαχνεις και ενα εξελακι και ενα διαγραμματακι ροης.Μηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:02Είναι απλό, βγάζεις ένα πρόγραμμα τι θα τρως κάθε εβδομάδα από τρόφιμα που μπορείς να διατηρήσεις, υπολογίζεις τις ποσότητες, πολλαπλασιάζεις με τις βδομάδες που θέλεις να είσαι αυτόνομος, αγοράζεις τα υλικά.
Δεν ξεχνάς να υπολογίσεις καφέδες, γλυκά, σνακ και τα σχετικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Otto Weininger
Είχαμε ένα στην είσοδο και μαλιστα απο τα πολυ καλα και κάποιος το βούτηξεLugozzi έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:03 Πάντως σε 2 φαρμακεία που πήγα το πρωί κανένας δεν πρόσφερε αντισηπτικό
Το απόθεμα ελαχιστοποιειται δεν γίνεται να το χάνουμε έτσι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
φξδΜηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 12:02Είναι απλό, βγάζεις ένα πρόγραμμα τι θα τρως κάθε εβδομάδα από τρόφιμα που μπορείς να διατηρήσεις, υπολογίζεις τις ποσότητες, πολλαπλασιάζεις με τις βδομάδες που θέλεις να είσαι αυτόνομος, αγοράζεις τα υλικά.
Δεν ξεχνάς να υπολογίσεις καφέδες, γλυκά, σνακ και τα σχετικά. Τσαι του βουνου - μελι - καρυδαμυγδαλα ολα ντοπια προιοντα ανεπεξεργαστα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ομολογώ ότι πήρα ψωμί του τοστ γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πήγα 2 φορές σούπερ μάρκετ με διαταγή για "τοστικά" και πήρα και τις δύο τυρί-ζαμπόν.Jimmy81 έγραψε: 16 Μαρ 2020, 11:46 Πριν λίγο γύρισα από σχετικά μικρό συνοικιακό σούπερ μάρκετ. Δεν είδα να δίνουν καμία κάρτα εισόδου. Ωστόσο, έδιναν γάντια και μάσκες στους πελάτες ενώ φορούσε και το προσωπικό. Παρατήρησα αξιοσημείωτη έλλειψη στα ψωμιά του τοστ και μικρότερη έλλειψη κωλόχαρτου.
Για τους άλλους τα λέω, εγώ έχω στο στοκ:Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:18
Δεν ξεχνάς να υπολογίσεις καφέδες, γλυκά, σνακ και τα σχετικά. Τσαι του βουνου - μελι - καρυδαμυγδαλα ολα ντοπια προιοντα ανεπεξεργαστα
φξδ
10 kg μέλι, 8 κιλά ξανθιά σταφίδα, 2 κιλά μαύρη σταφίδα, 3 κιλά αμύγδαλα ψύχα, 2 κιλά καρύδι ψύχα, 5 κιλά φυστίκι με φλούδα, τσάι του βουνού και φασκόμηλο.
Επισημαίνω ότι η σταφίδα μαζί με λίγους ξηρούς καρπούς είναι σούπερ τροφή.
Κάποιοι θα πάθουν σκορβούτο με τα ζαμπόν και τα κωλόψωμα του τοστ.
.
.
Η 7η Σφραγίδα έσπασε....οπως είπε καί ο Προφήτης Νέρο.....
Η 5η Σάλπιγγα ήχησε καί οι Δαιμονικές Ακρίδες απο τόν Ευφράτη έρχονται....
οπως προείπε καί η Προφήτης Μπλούροουζ.....
Η 6η Σάλπιγγα θά αφανίσει τό τρίτον τών ανθρώπων.....
Τό τρίτο τού φόρουμ θά αφανιστεί.....
Νύν υπέρ νημάτων ο αγών.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Κ στους αλλους προτεινεις φοφικο - τυροσουζες - σοκοφρετες κ καφεδες να στεγνωσουν.Μηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:58Για τους άλλους τα λέω, εγώ έχω στο στοκ:Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 14:18
φξδ
10 kg μέλι, 8 κιλά ξανθιά σταφίδα, 2 κιλά μαύρη σταφίδα, 3 κιλά αμύγδαλα ψύχα, 2 κιλά καρύδι ψύχα, 5 κιλά φυστίκι με φλούδα, τσάι του βουνού και φασκόμηλο.
Επισημαίνω ότι η σταφίδα μαζί με λίγους ξηρούς καρπούς είναι σούπερ τροφή.
ωραιος εισαι Καλαματιανε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας