Αυτές είναι σοβαρές προτάσεις naida
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τι θα γίνει με τα Σούπερ Μάρκετ;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Είμαι στο τσακ να δεχτώ τέτοια προσφορά από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω μόνο μη με προλάβει η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι μονόδρομος αφού δεν έχεις στοκ ούτε για μερικές μέρες.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:18Είμαι στο τσακ να δεχτώ τέτοια προσφορά από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω μόνο μη με προλάβει η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Θα γίνεις και καλύτερη μαγείρισσα.
Ε μωρέ επειδή θα τον βρείτε λουσμένο με φασολάκια, ας αφήσουμε αυτή τη προοπτική στην άκρη. Θα πάω να πάρω κανένα μακαρόνι αύριο στο μίνι μάρκετ.Μηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:21Είναι μονόδρομος αφού δεν έχεις στοκ ούτε για μερικές μέρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας για μεταφορα τροφιμων .Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:18Είμαι στο τσακ να δεχτώ τέτοια προσφορά από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω μόνο μη με προλάβει η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Σε ανεβασω πανω στην καροτσα του αγροτικου θα γλυτωσεις και τα ναυλα - για να σου περνα η ωρα στο ταξιδι θα καθαριζεις τις κλουβες και θα μπαλωνεις τα σακια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ θα είμαι το τρόφιμο;Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:29Δεν θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας για μεταφορα τροφιμων .
Σε ανεβασω πανω στην καροτσα του αγροτικου θα γλυτωσεις και τα ναυλα - για να σου περνα η ωρα στο ταξιδι θα καθαριζεις τις κλουβες και θα μπαλωνεις τα σακια.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τροφιμος στο Κτημα αναμορφωσης - τιμημενη εργατρια γης .Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:31Εγώ θα είμαι το τρόφιμο;Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:29Δεν θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας για μεταφορα τροφιμων .Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:18
Είμαι στο τσακ να δεχτώ τέτοια προσφορά από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω μόνο μη με προλάβει η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Σε ανεβασω πανω στην καροτσα του αγροτικου θα γλυτωσεις και τα ναυλα - για να σου περνα η ωρα στο ταξιδι θα καθαριζεις τις κλουβες και θα μπαλωνεις τα σακια.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να την επιβλέπει και να υπηρετεί γυναίκα.
Για να ξεχάσει αυτά που λέει για πατριαρχία.
-
erwtas sta xronia ths xoleras
- hellegennes
Και σήμερα υπήρχε κόσμος που περίμενε έξω από το μαγαζί για να μην είναι όλοι μπουλούκι κι ας έβρεχε.
Αύριο θα βάλω σε εμφανές σημείο ταμπέλα που θα λέει να απολυμάνουν τα χέρια τους πριν αγγίξουν οτιδήποτε.
Πλέον παίζουμε την υγεία μας κορώνα-γράμματα. Ελπίζω να μου τύχουν γράμματα, αλλιώς γάμα τα. Έχω χρόνιο αναπνευστικό.
Αύριο θα βάλω σε εμφανές σημείο ταμπέλα που θα λέει να απολυμάνουν τα χέρια τους πριν αγγίξουν οτιδήποτε.
Πλέον παίζουμε την υγεία μας κορώνα-γράμματα. Ελπίζω να μου τύχουν γράμματα, αλλιώς γάμα τα. Έχω χρόνιο αναπνευστικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Naida σοβαρά τώρα, δεν έχεις στοκ; Καθόλου;Μηχανικός έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:21Είναι μονόδρομος αφού δεν έχεις στοκ ούτε για μερικές μέρες.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Μ αρέσει η καρότσα. Το καλύτερο ταξίδι κάνεις. Και το μπάλωμα σακιων είναι αγχολυτικό. Θα μου έχεις και έναν καφέ φρεντο καπουτσίνο, μουσικούλα διαλεγμένη από μενα και 3-4 στριφτά με καπνό καρέλια πορτοκαλί και χαρτάκια ριζλα ασημι micro.Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:36Τροφιμος στο Κτημα αναμορφωσης - τιμημενη εργατρια γης .Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:31Εγώ θα είμαι το τρόφιμο;Αγις έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:29
Δεν θα υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας για μεταφορα τροφιμων .
Σε ανεβασω πανω στην καροτσα του αγροτικου θα γλυτωσεις και τα ναυλα - για να σου περνα η ωρα στο ταξιδι θα καθαριζεις τις κλουβες και θα μπαλωνεις τα σακια.![]()
Δεν πρόλαβα να πάω να πάρω ούτε τα βασικά που παίρνω ούτως ή άλλως της εβδομάδας. Εντάξει αφού φεύγουν οι δικοί μου δεν με νοιάζει. Εχω πάντως στη κατάψυξη γιδα(ξερνάω) και λίγο αγριογούρουνο
Πάντως ακόμα δεν έχω αγχωθεί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πες τι είδους για να ζυγίσω αν θα κάνω αντιπρόταση.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Για ταξίδια με αγροτικό, deep house παρακαλώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μιλάς σοβαρά; Πήγαινε να ψωνίσεις.Naida έγραψε: 16 Μαρ 2020, 01:57Δεν πρόλαβα να πάω να πάρω ούτε τα βασικά που παίρνω ούτως ή άλλως της εβδομάδας. Εντάξει αφού φεύγουν οι δικοί μου δεν με νοιάζει. Εχω πάντως στη κατάψυξη γιδα(ξερνάω) και λίγο αγριογούρουνο
Πάντως ακόμα δεν έχω αγχωθεί.
Δεν νομίζω να υπάρξει έλλειψη, αλλά ο κόσμος μπορεί να ξεφύγει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις