!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:31 Η Ελλάδα έκλεισε σύνορα απο Ιταλία Ισπανία.
Κρίμα να βιαστούμε τόσο. Μας έπαιρνε ακόμα κάνα μήνα...
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Όπως έκλεισε η Ιταλία από Κίνα και έρχονταν οι Κινέζοι στο Μιλάνο μέσω Γερμανίας και Γαλλίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου? :lol:
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σουβλίτσα έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:40 Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου? :lol:
o κόσμος ταξιδεύει και για δουλειά.
vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:34
Όπως έκλεισε η Ιταλία από Κίνα και έρχονταν οι Κινέζοι στο Μιλάνο μέσω Γερμανίας και Γαλλίας.
Δικός μου άνθρωπος αποκλείστηκε στη Βαρκελώνη. Αλλαξε πτήση με Swiss και ακυρωσε και η Swiss.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Ερμής έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:42
Σουβλίτσα έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:40 Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου? :lol:
o κόσμος ταξιδεύει και για δουλειά.
στη φάση αυτή είναι αυτό που λέω κι εγώ, η (αναπόφευκτη σε μεγάλο βαθμό) παγκοσμιοποίηση έχει αυτά τα drawbacks, απλώς το θέτω λίγο καυστικά για να γελάσομε, μη μου κακοκαρδίζεσαι
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Όταν σκάσει μύτη στο χωριό ο πρώτος ινφλουένσερ όμως, αντί για 3% απώλειες απλά τετέλεσται όπως οι Ινδιάνοι της Β. Αμερικής.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

λέμε για μέχρι να σκάσει
ωχου
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2020, 19:06
Εξαιρετικό video. Ό,τι πιο χρήσιμο και κατατοπιστικό έχω δει από την αρχή της κρίσης.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

ST48410 έγραψε: 15 Μαρ 2020, 23:59
vagabondo έγραψε: 15 Μαρ 2020, 19:06
Εξαιρετικό video. Ό,τι πιο χρήσιμο και κατατοπιστικό έχω δει από την αρχή της κρίσης.
Το βρήκα εδώ στο πχώρουμ χτες, αλλά δεν θυμάμαι από ποιο μέλος.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Ετοιμάζουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών - Αύριο ενημερώνει ο Κ.Μητσοτάκης τον Α.Τσίπρα

Τι τρέμει η κυβέρνηση: Το να «κρασάρει» το σύστημα Υγείας και να μην μπορεί να παράσχει αυτό που πρέπει, όπως έγινε στην Βόρειο Ιταλία, όπου οι αντίστοιχες περικοπές που ξεκίνησαν από την εποχή του Μάριο Μόντι, διέλυσαν το ιταλικό σύστημα Υγείας, το οποίο τώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι νεκροί, κατ'αναλογία πληθυσμού, να είναι τραγικό.

Για 24 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κίνα έχουν το 60% των νεκρών της Κίνας και ενώ στην ασιατική χώρα έχει κορυφώσει και τελειώνει η πανδημία, στην Ιταλία, ακόμα δεν έχει κορυφώσει.

Ολοι αναμένουν στην Ελλάδα να κορυφώσει περί το Πάσχα. Και αυτή την στιγμή νοσούν 3.000-5.000 που δεν το γνωρίζουν, όπως δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Αυτοί, χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολλοί, μπορεί, με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι άσχημες το επόμενο διήμερο, να μολύνουν τετραπλάσιους και αυτοί τετραπλάσιους και πάει λέγοντας!

http://www.newsnowgr.com/article/133307 ... sipra.html
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κλείνουν τα σύνορα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2020, 14:43 Πλέον δε προλαβαίνουμε τις ειδήσεις
Λένε κλείνουν σύνορα προς Ιταλία,Σκόπια
Το τρομακτικό σενάριο του να μην έρχονται αναγκαία είδη προς επιβίωση ή ως πρώτη ύλη για να παράξουμε αλλά με προβληματίζει
Κακώς, γιατί κλείνουν τα σύνορα για ανθρώπους μόνο, όχι για εμπορεύματα. Τα εμπορεύματα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς πρόβλημα και θα συνεχίσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

omg kai 3 lol έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:08 Ετοιμάζουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών - Αύριο ενημερώνει ο Κ.Μητσοτάκης τον Α.Τσίπρα

Τι τρέμει η κυβέρνηση: Το να «κρασάρει» το σύστημα Υγείας και να μην μπορεί να παράσχει αυτό που πρέπει, όπως έγινε στην Βόρειο Ιταλία, όπου οι αντίστοιχες περικοπές που ξεκίνησαν από την εποχή του Μάριο Μόντι, διέλυσαν το ιταλικό σύστημα Υγείας, το οποίο τώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι νεκροί, κατ'αναλογία πληθυσμού, να είναι τραγικό.

Για 24 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κίνα έχουν το 60% των νεκρών της Κίνας και ενώ στην ασιατική χώρα έχει κορυφώσει και τελειώνει η πανδημία, στην Ιταλία, ακόμα δεν έχει κορυφώσει.

Ολοι αναμένουν στην Ελλάδα να κορυφώσει περί το Πάσχα. Και αυτή την στιγμή νοσούν 3.000-5.000 που δεν το γνωρίζουν, όπως δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.

Αυτοί, χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολλοί, μπορεί, με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι άσχημες το επόμενο διήμερο, να μολύνουν τετραπλάσιους και αυτοί τετραπλάσιους και πάει λέγοντας!

http://www.newsnowgr.com/article/133307 ... sipra.html
Αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο, πρέπει να έφαγε τον κορωνοιο κατακούτελα. Να πάει να το κοιτάξει αυριο.

Οσο για την ολική απαγόρευση, είναι υπερβολικό, ειδικά όταν μιλάμε για 4 νεκρούς. Ήμαρτον, σιγά μην έχουμε την οργανωτικοτητα, να δώσουμε άδειες σε εκείνους που πρέπει να δουλέψουν, να ψωνισουν, κλπ. . Να γίνει ένα απέραντο μπουρδελο. Οι δρόμοι άδειοι είναι, καλά τα πάμε. Όχι άλλη μιρλα και κλάψα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 15 Μαρ 2020, 20:22 κανέλλα
Προφανώς όχι κασσία, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Ολικη απαγορευση κυκλοφοριας δεν χρειαζεται. Αυτο που χρειαζεται ειναι να βρεθει τροπος να μην φυγουν οι Αθηναιοι και πανε στα χωρια τους. Αν γινει αυτο θα θρηνησουμε χιλιαδες νεκρους στην επαρχια.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:20 Ολικη απαγορευση κυκλοφοριας δεν χρειαζεται. Αυτο που χρειαζεται ειναι να βρεθει τροπος να μην φυγουν οι Αθηναιοι και πανε στα χωρια τους. Αν γινει αυτο θα θρηνησουμε χιλιαδες νεκρους στην επαρχια.
Tο σφράγισμα της Αθήνας είναι όντως εκ των ουκ άνευ.
Πρέπει όμως να απαγορευτεί και η κυκλοφορία στους 65+ και 18- για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Και πρέπει να γίνει και είναι εφικτό να γινει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”