Κρίμα να βιαστούμε τόσο. Μας έπαιρνε ακόμα κάνα μήνα...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Όπως έκλεισε η Ιταλία από Κίνα και έρχονταν οι Κινέζοι στο Μιλάνο μέσω Γερμανίας και Γαλλίας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου? 
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
o κόσμος ταξιδεύει και για δουλειά.Σουβλίτσα έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:40 Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου?![]()
Δικός μου άνθρωπος αποκλείστηκε στη Βαρκελώνη. Αλλαξε πτήση με Swiss και ακυρωσε και η Swiss.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
στη φάση αυτή είναι αυτό που λέω κι εγώ, η (αναπόφευκτη σε μεγάλο βαθμό) παγκοσμιοποίηση έχει αυτά τα drawbacks, απλώς το θέτω λίγο καυστικά για να γελάσομε, μη μου κακοκαρδίζεσαι
- Dwarven Blacksmith
Όταν σκάσει μύτη στο χωριό ο πρώτος ινφλουένσερ όμως, αντί για 3% απώλειες απλά τετέλεσται όπως οι Ινδιάνοι της Β. Αμερικής.Σουβλίτσα έγραψε: 15 Μαρ 2020, 22:40 Τί ωραία χρόνια τότε που τα μεγαλύτερα ταξίδια που έκαναν οι άνθρωποι ήταν τα διπλανά χωριά, ε? κοσμοπολιταράδες μου?![]()
λέμε για μέχρι να σκάσει
ωχου
ωχου
Εξαιρετικό video. Ό,τι πιο χρήσιμο και κατατοπιστικό έχω δει από την αρχή της κρίσης.
Το βρήκα εδώ στο πχώρουμ χτες, αλλά δεν θυμάμαι από ποιο μέλος.
Occasio facit furem
- omg kai 3 lol
Ετοιμάζουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών - Αύριο ενημερώνει ο Κ.Μητσοτάκης τον Α.Τσίπρα
Τι τρέμει η κυβέρνηση: Το να «κρασάρει» το σύστημα Υγείας και να μην μπορεί να παράσχει αυτό που πρέπει, όπως έγινε στην Βόρειο Ιταλία, όπου οι αντίστοιχες περικοπές που ξεκίνησαν από την εποχή του Μάριο Μόντι, διέλυσαν το ιταλικό σύστημα Υγείας, το οποίο τώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι νεκροί, κατ'αναλογία πληθυσμού, να είναι τραγικό.
Για 24 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κίνα έχουν το 60% των νεκρών της Κίνας και ενώ στην ασιατική χώρα έχει κορυφώσει και τελειώνει η πανδημία, στην Ιταλία, ακόμα δεν έχει κορυφώσει.
Ολοι αναμένουν στην Ελλάδα να κορυφώσει περί το Πάσχα. Και αυτή την στιγμή νοσούν 3.000-5.000 που δεν το γνωρίζουν, όπως δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.
Αυτοί, χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολλοί, μπορεί, με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι άσχημες το επόμενο διήμερο, να μολύνουν τετραπλάσιους και αυτοί τετραπλάσιους και πάει λέγοντας!
http://www.newsnowgr.com/article/133307 ... sipra.html
Τι τρέμει η κυβέρνηση: Το να «κρασάρει» το σύστημα Υγείας και να μην μπορεί να παράσχει αυτό που πρέπει, όπως έγινε στην Βόρειο Ιταλία, όπου οι αντίστοιχες περικοπές που ξεκίνησαν από την εποχή του Μάριο Μόντι, διέλυσαν το ιταλικό σύστημα Υγείας, το οποίο τώρα κατέρρευσε με αποτέλεσμα οι νεκροί, κατ'αναλογία πληθυσμού, να είναι τραγικό.
Για 24 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κίνα έχουν το 60% των νεκρών της Κίνας και ενώ στην ασιατική χώρα έχει κορυφώσει και τελειώνει η πανδημία, στην Ιταλία, ακόμα δεν έχει κορυφώσει.
Ολοι αναμένουν στην Ελλάδα να κορυφώσει περί το Πάσχα. Και αυτή την στιγμή νοσούν 3.000-5.000 που δεν το γνωρίζουν, όπως δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας.
Αυτοί, χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολλοί, μπορεί, με τις καιρικές συνθήκες που θα είναι άσχημες το επόμενο διήμερο, να μολύνουν τετραπλάσιους και αυτοί τετραπλάσιους και πάει λέγοντας!
- hellegennes
Re: Κλείνουν τα σύνορα
Κακώς, γιατί κλείνουν τα σύνορα για ανθρώπους μόνο, όχι για εμπορεύματα. Τα εμπορεύματα συνεχίζουν να έρχονται χωρίς πρόβλημα και θα συνεχίσουν.bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2020, 14:43 Πλέον δε προλαβαίνουμε τις ειδήσεις
Λένε κλείνουν σύνορα προς Ιταλία,Σκόπια
Το τρομακτικό σενάριο του να μην έρχονται αναγκαία είδη προς επιβίωση ή ως πρώτη ύλη για να παράξουμε αλλά με προβληματίζει
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτός που έγραψε αυτό το άρθρο, πρέπει να έφαγε τον κορωνοιο κατακούτελα. Να πάει να το κοιτάξει αυριο.omg kai 3 lol έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:08 Ετοιμάζουν ολική απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών - Αύριο ενημερώνει ο Κ.Μητσοτάκης τον Α.Τσίπρα
Οσο για την ολική απαγόρευση, είναι υπερβολικό, ειδικά όταν μιλάμε για 4 νεκρούς. Ήμαρτον, σιγά μην έχουμε την οργανωτικοτητα, να δώσουμε άδειες σε εκείνους που πρέπει να δουλέψουν, να ψωνισουν, κλπ. . Να γίνει ένα απέραντο μπουρδελο. Οι δρόμοι άδειοι είναι, καλά τα πάμε. Όχι άλλη μιρλα και κλάψα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
Προφανώς όχι κασσία, ναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ολικη απαγορευση κυκλοφοριας δεν χρειαζεται. Αυτο που χρειαζεται ειναι να βρεθει τροπος να μην φυγουν οι Αθηναιοι και πανε στα χωρια τους. Αν γινει αυτο θα θρηνησουμε χιλιαδες νεκρους στην επαρχια.
Tο σφράγισμα της Αθήνας είναι όντως εκ των ουκ άνευ.Arisvilla έγραψε: 16 Μαρ 2020, 00:20 Ολικη απαγορευση κυκλοφοριας δεν χρειαζεται. Αυτο που χρειαζεται ειναι να βρεθει τροπος να μην φυγουν οι Αθηναιοι και πανε στα χωρια τους. Αν γινει αυτο θα θρηνησουμε χιλιαδες νεκρους στην επαρχια.
Πρέπει όμως να απαγορευτεί και η κυκλοφορία στους 65+ και 18- για δύο εβδομάδες τουλάχιστον. Και πρέπει να γίνει και είναι εφικτό να γινει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-
- 1 Απαντήσεις