Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Για να μη το περάσει κανείς για αποκαλυπτικό με την έννοια τη δημοσιογραφική.
Κατάλαβα. Νομίζω πως εδώ θα ταίριαζε το "αποκαλυψιακό".
Επίσης υπάρχει και το "σενάριο αποκάλυψης" που κολλάει. Απλώς υπάρχει μυθοπλαστικό είδος που λέγεται post-apocalyptic και το ενδιαφέρον είναι ότι περιγράφει τη ζωή των ηρώων ΜΕΤΑ το πέρας μιας αποκάλυψης (εμείς ζούμε το γεγονός καθεαυτό).
Υπό αυτή την έννοια το apocalyptic διαφοροποιείται εις την αγγλικήν από το revelation
Μη φοβάσαι!!
Θα ανακάμψουμε πρώτοι η Ελλάδα
Τέλος του 2022 σιγά σιγά
Άσε τα πράγματα να έρχονται και κάνε υπομονή
Δε θέλει εγωισμό,δε μπορουμε να κάνουμε φυσιολογικά σχέδια όπως πριν
Να πάρουμε αυτό,να κάνουμε πάρτυ,να πάμε εκεί ταξίδι κτλ
Ο εγωισμός γυρνάει στα εσω και ταλαιπωρεί την ανθρώπινη ψυχη
Δεν υπάρχει χειρότερο σκεπτικό αυτή τη στιγμή από αυτό που λέει "θα λαλήσω τόσες μέρες με περιορισμένες μετακινήσεις".
Οποιος βγαίνει στο μπαλκόνι και τραγουδάει για να ξεδώσει, είναι σαφώς πιο προετοιμασμένος από αυτόν που πάει στις πορείες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να τριφτεί με τις συντρόφισσες.
Για να μη το περάσει κανείς για αποκαλυπτικό με την έννοια τη δημοσιογραφική.
Κατάλαβα. Νομίζω πως εδώ θα ταίριαζε το "αποκαλυψιακό".
Επίσης υπάρχει και το "σενάριο αποκάλυψης" που κολλάει. Απλώς υπάρχει μυθοπλαστικό είδος που λέγεται post-apocalyptic και το ενδιαφέρον είναι ότι περιγράφει τη ζωή των ηρώων ΜΕΤΑ το πέρας μιας αποκάλυψης (εμείς ζούμε το γεγονός καθεαυτό).
Υπό αυτή την έννοια το apocalyptic διαφοροποιείται εις την αγγλικήν από το revelation
bluerose έγραψε: 15 Μαρ 2020, 14:28
Είναι τόσο σοβαρό όλο αυτό μαζί με τον Έβρο αλλά δε πρέπει να υπάρχει πανικός
Ο πανικος είναι ο χειρότερος σύμβουλος
Κάλεσα τη ξαδέρφη μου που είναι μόνη της να έρθει στο χωριό και έκλεισε η επιχείρηση που εργάζεται από αύριο
Το τραβάει μπροστά...και τι θα κάνουμε και φύτεψε λαχανικά και πάρε κότες...κότες η αλήθεια είχα αλλά τις φρόντιζε ο πατέρας μου πηγαινοερχόταν από Θεσσαλονίκη. Είδε εγώ δεν...και τις έδωσε
Θα πρέπει να πάρω, παράγει αμέσως αυγά
Αλλά δε γνωρίζω από κότες...μωρέ ας το καλό θα περάσουν όλα,τι πάνε να με βάλουν να κάνω,με τα λόγια εύκολο είναι κι ο κήπος κι οι κοτες
Ούτε κότες δεν είστε ικανοί να έχετε. Φαντασου
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Κανένα θνητό μυαλό δεν μπορεί να έχει αντίσταση σε δυνάμεις πέρα από την ανθρώπινη φαντασία.
Και δεν είναι για το αθάνατο πνεύμα η κατάκτηση δυνάμεων που έχουν μετατρέψει τη φαντασία σε μια παροδική στιγμή.
Είναι το τέλος; Οχι! Είναι η γεμάτη θλίψη, λήθη της αρχής.
Ισχύει ότι βιώνουμε ένα πολύ δύσκολο σενάριο. Και αρκετοί από εσάς μπορεί να πεθάνουν. Το θέμα είναι ότι οι δύσκολες στιγμές των ανθρώπων μπορούν να τους οδηγήσουν μπροστά. Για παράδειγμα σε μια καλύτερη κοινωνία.
Μια καλύτερη κοινωνία είναι ας πούμε. Ανεξηθρησκεία, να υπάρχει φροντίδα για τις ανθρώπινες ψυχές. Σεβασμός στους αρχαίους. Αγάπη. Δικαιοσύνη σε απόλυτο βαθμό. Προσοχή. Όχι τσιγγουνιά. Να προσανατολιστούμε λίγο στα αγαθά και στις ανταλλαγές και όχι στα χρυσά νομίσματα και τα ζαφείρια. και άλλα πολλά που έχω θίξει κατά καιρούς στις ομιλίες μου.
Ο Κορωνοιός μπορεί να είναι τιμωρία αλλά μπορεί επίσης να είναι και ευκαιρία για εξυγίανση.
He who is ignorant is in the dark. Knowledge is the light.
The emperor's light is upon me. My faith is my shield.
Λάθος έχεις…