Σου παρέθεσα αναλυτικά γιατί τους θεωρώ μονόπλευρους. Πρέπει να σου φαίνεται και σένα περίεργο το να έχει κάποιος ανθρωπιστικές ευαισθησίες για τους πρόσφυγες μόλις περάσουν τα σύνορα με την Ελλάδα. Μπορεί να τους αδικώ αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές για να τις δεχθώ ως τέτοιες.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:38Δρουν υπέρ του ανθρωπισμού και κατά της ακροδεξιάς έξαρσης που παρατηρείται στην Ευρώπη. Φυσικά η αξιοπιστία των ευρημάτων και των καταγγελιών τους δεν κρίνεται από το αν έχουν κάνει αντίστοιχες έρευνες στην Τουρκία.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:28 Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με τις υποθέσεις φύσσα και ζακ κωστόπουλου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τον Κούλογλου
Re: Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τον Κούλογλου
- Highlander
Εδώ πάντως βλέπω παράδειγμα παλιότερης δουλειάς τους για Κούρδο ακτιβιστή που δολοφονήθηκε στην Τουρκία.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:50Σου παρέθεσα αναλυτικά γιατί τους θεωρώ μονόπλευρους. Πρέπει να σου φαίνεται και σένα περίεργο το να έχει κάποιος ανθρωπιστικές ευαισθησίες για τους πρόσφυγες μόλις περάσουν τα σύνορα με την Ελλάδα. Μπορεί να τους αδικώ αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές για να τις δεχθώ ως τέτοιες.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:38Δρουν υπέρ του ανθρωπισμού και κατά της ακροδεξιάς έξαρσης που παρατηρείται στην Ευρώπη. Φυσικά η αξιοπιστία των ευρημάτων και των καταγγελιών τους δεν κρίνεται από το αν έχουν κάνει αντίστοιχες έρευνες στην Τουρκία.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35
Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.
https://forensic-architecture.org/inves ... tahir-elci
Πάντως δε νομίζω να είναι το ίδιο εύκολο γι' αυτούς να κάνουν έρευνες στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν κλείνει μέσα όποιον Τούρκο ή αλλοδαπό δημοσιογράφο/ακτιβιστή δεν του αρέσουν τα μούτρα του ή είναι υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Έχω γράψει φίλε μου και για αυτό το video. Δες σε παρακαλώ εδώ. viewtopic.php?f=29&t=19555&start=105Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:59 Εδώ πάντως βλέπω παράδειγμα παλιότερης δουλειάς τους για Κούρδο ακτιβιστή που δολοφονήθηκε στην Τουρκία.
https://forensic-architecture.org/inves ... tahir-elci
Πάντως δε νομίζω να είναι το ίδιο εύκολο γι' αυτούς να κάνουν έρευνες στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν κλείνει μέσα όποιον Τούρκο ή αλλοδαπό δημοσιογράφο/ακτιβιστή δεν του αρέσουν τα μούτρα του ή είναι υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Δεν θέλω να χαλάω άλλο το παρόν νήμα με off topic
Fixed.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:08 Χαίρομαι που του έδωσα τον έναν από τους 200.000 σταυρούς που πήρε! Μαζί με Παπαδημούλη και Αρβανίτη είναι εξαιρετικοί ψεύτες.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ανοχή σε ακροδεξιές πολιτικές.
Ναι, όλοι είναι εχθροί μας.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:28 Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με τις υποθέσεις φύσσα και ζακ κωστόπουλου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πάνω από 7 χρόνια είναι εκεί το μυστικό κέντρο, διαστάσεων μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου.kameron έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:12 Mαρτυρίες κρατούμενων προσφύγων και μεταναστών για όσα έζησαν στο άτυπο, μυστικό αστυνομικό κέντρο κράτησης και απέλασης στον Πόρο του Εβρου φέρνει στο φως νέο βίντεο της ερευνητικής ομάδας Forensic Architecture. Την ύπαρξη και λειτουργία του κέντρου την αποκάλυψαν την Τρίτη οι New York Times.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 08:55Ναι, όλοι είναι εχθροί μας.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:28 Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με τις υποθέσεις φύσσα και ζακ κωστόπουλου.
Εσύ το απομόνωσες. Είσαι ψεύτης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
θα έβαζα λινκ αλλά δεν χωρούσε τους χαρακτήρες ωστε να βλέπει όποιος θέλει ολόκληρο τον συλλογισμόAlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:39Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 08:55Ναι, όλοι είναι εχθροί μας.ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35
Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.
Εσύ το απομόνωσες. Είσαι ψεύτης.
Ρεσιτάλ προπαγάνδας λοιπόν κι από τον fluffy.Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:46θα έβαζα λινκ αλλά δεν χωρούσε τους χαρακτήρες ωστε να βλέπει όποιος θέλει ολόκληρο τον συλλογισμόAlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:39Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.
Εσύ το απομόνωσες. Είσαι ψεύτης.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
δε θα τολεγα ρεσιταλ, μια μικρή πενιά μόνοAlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:48Ρεσιτάλ προπαγάνδας λοιπόν κι από τον fluffy.Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:46θα έβαζα λινκ αλλά δεν χωρούσε τους χαρακτήρες ωστε να βλέπει όποιος θέλει ολόκληρο τον συλλογισμόAlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:39
Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.
Εσύ το απομόνωσες. Είσαι ψεύτης.![]()
Είναι από τις περιπτώσεις που η λοβοτομή ανεβάζει το αϊκιου.
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΎ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. [/b]
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:08 Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
Βαλε και τον Πετρο Κωνσταντινου μαζι ... κανουν μια ομαδα καθαρισμου εξαιρετικης ποιοτητας ...
Αναρωτιεμαι , τι περισσοτερο πρεπει να κανουν αυτοι οι ανθρωποι για να τους αφαιρεθει η Ελληνικη ιθαγενεια και να απελαθουν σε οποια χωρα τους δεχτει ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στηριζω αλλα το συνεργειο το θελω υπερκομματικο με προσθηκη μαυριδη και πορτοσαλτεΖενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:08 Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση