!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τον Κούλογλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τον Κούλογλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:38
ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:35
Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:28 Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με τις υποθέσεις φύσσα και ζακ κωστόπουλου.
Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.
Δρουν υπέρ του ανθρωπισμού και κατά της ακροδεξιάς έξαρσης που παρατηρείται στην Ευρώπη. Φυσικά η αξιοπιστία των ευρημάτων και των καταγγελιών τους δεν κρίνεται από το αν έχουν κάνει αντίστοιχες έρευνες στην Τουρκία.
Σου παρέθεσα αναλυτικά γιατί τους θεωρώ μονόπλευρους. Πρέπει να σου φαίνεται και σένα περίεργο το να έχει κάποιος ανθρωπιστικές ευαισθησίες για τους πρόσφυγες μόλις περάσουν τα σύνορα με την Ελλάδα. Μπορεί να τους αδικώ αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές για να τις δεχθώ ως τέτοιες.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ST48410 έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:50
Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:38

Τα έχω γράψει στο άλλο νήμα. Μην τα επαναλαμβάνω και εδώ. Μου φαίνονται προκατειλημμένοι εναντίον της Ελλάδας και εξήγησα αναλυτικά γιατί σε αρκετά posts. Το ότι έχουν επιστημονικό προσωπικό για την ανάλυση υλικού δεν το αλλάζει αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές μαρτυρίες για προβλήματα στην μεταχείριση των προσφύγων στην Τουρκία. Αν δω αντίστοιχο ενδιαφέρον και καμία δεκαριά σχετικές αναλύσεις τους, επιβαρυντικές για την Τουρκία θα αναθεωρήσω. Μέχρι τότε από μένα αυτοί στην μαύρη λίστα.
Δρουν υπέρ του ανθρωπισμού και κατά της ακροδεξιάς έξαρσης που παρατηρείται στην Ευρώπη. Φυσικά η αξιοπιστία των ευρημάτων και των καταγγελιών τους δεν κρίνεται από το αν έχουν κάνει αντίστοιχες έρευνες στην Τουρκία.
Σου παρέθεσα αναλυτικά γιατί τους θεωρώ μονόπλευρους. Πρέπει να σου φαίνεται και σένα περίεργο το να έχει κάποιος ανθρωπιστικές ευαισθησίες για τους πρόσφυγες μόλις περάσουν τα σύνορα με την Ελλάδα. Μπορεί να τους αδικώ αλλά οι συμπτώσεις είναι πολλές για να τις δεχθώ ως τέτοιες.
Εδώ πάντως βλέπω παράδειγμα παλιότερης δουλειάς τους για Κούρδο ακτιβιστή που δολοφονήθηκε στην Τουρκία.
https://forensic-architecture.org/inves ... tahir-elci

Πάντως δε νομίζω να είναι το ίδιο εύκολο γι' αυτούς να κάνουν έρευνες στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν κλείνει μέσα όποιον Τούρκο ή αλλοδαπό δημοσιογράφο/ακτιβιστή δεν του αρέσουν τα μούτρα του ή είναι υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:59 Εδώ πάντως βλέπω παράδειγμα παλιότερης δουλειάς τους για Κούρδο ακτιβιστή που δολοφονήθηκε στην Τουρκία.
https://forensic-architecture.org/inves ... tahir-elci

Πάντως δε νομίζω να είναι το ίδιο εύκολο γι' αυτούς να κάνουν έρευνες στην Τουρκία, αφού ο Ερντογάν κλείνει μέσα όποιον Τούρκο ή αλλοδαπό δημοσιογράφο/ακτιβιστή δεν του αρέσουν τα μούτρα του ή είναι υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων.
Έχω γράψει φίλε μου και για αυτό το video. Δες σε παρακαλώ εδώ. viewtopic.php?f=29&t=19555&start=105

Δεν θέλω να χαλάω άλλο το παρόν νήμα με off topic
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:08 Χαίρομαι που του έδωσα τον έναν από τους 200.000 σταυρούς που πήρε! Μαζί με Παπαδημούλη και Αρβανίτη είναι εξαιρετικοί ψεύτες.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ανοχή σε ακροδεξιές πολιτικές.
Fixed.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Highlander έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:28 Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και με τις υποθέσεις φύσσα και ζακ κωστόπουλου.
Ναι, όλοι είναι εχθροί μας.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

kameron έγραψε: 14 Μαρ 2020, 22:12 Mαρτυρίες κρατούμενων προσφύγων και μεταναστών για όσα έζησαν στο άτυπο, μυστικό αστυνομικό κέντρο κράτησης και απέλασης στον Πόρο του Εβρου φέρνει στο φως νέο βίντεο της ερευνητικής ομάδας Forensic Architecture. Την ύπαρξη και λειτουργία του κέντρου την αποκάλυψαν την Τρίτη οι New York Times.
Πάνω από 7 χρόνια είναι εκεί το μυστικό κέντρο, διαστάσεων μισού ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 08:55
Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.

Εσύ το απομόνωσες. Είσαι ψεύτης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

AlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:39

Κι εσύ ψέυτης είσαι. Εχεις απομονώσει κάτι που είπα και το έβαλες στην υπογραφή σου. Η θέση μου ήταν ότι χρειάζεται κρατισμό/σοβιετία σε περιπτώσεις έντονων κρίσεων (όπως με τον κορωνοϊο), όπου οι πολίτες σε ατομικό επίπεδο ΔΕΝ πειθαρχούνε.

θα έβαζα λινκ αλλά δεν χωρούσε τους χαρακτήρες ωστε να βλέπει όποιος θέλει ολόκληρο τον συλλογισμό :wave:
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:46

θα έβαζα λινκ αλλά δεν χωρούσε τους χαρακτήρες ωστε να βλέπει όποιος θέλει ολόκληρο τον συλλογισμό :wave:
Ρεσιτάλ προπαγάνδας λοιπόν κι από τον fluffy.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

AlienWay έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:48
Fluffy έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:46

Ρεσιτάλ προπαγάνδας λοιπόν κι από τον fluffy.
δε θα τολεγα ρεσιταλ, μια μικρή πενιά μόνο
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΎ, ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. [/b]
Είναι από τις περιπτώσεις που η λοβοτομή ανεβάζει το αϊκιου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
oldjedi
Phorum.gr user: oldjedi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από oldjedi »

Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:08 Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
:)

Βαλε και τον Πετρο Κωνσταντινου μαζι ... κανουν μια ομαδα καθαρισμου εξαιρετικης ποιοτητας ...
Αναρωτιεμαι , τι περισσοτερο πρεπει να κανουν αυτοι οι ανθρωποι για να τους αφαιρεθει η Ελληνικη ιθαγενεια και να απελαθουν σε οποια χωρα τους δεχτει ...

:wave:
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Ζενίθεδρος έγραψε: 15 Μαρ 2020, 09:08 Αυτόν και τον Δημητρά πρέπει να τους βάλουν να καθαρίσουν με τις γλωσσες τους την εντατική του νοσοκομειου της Πάτρας.
στηριζω αλλα το συνεργειο το θελω υπερκομματικο με προσθηκη μαυριδη και πορτοσαλτε
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”