Εγώ το έχω πάθει ντάλα καλοκαίρι με μπουκαλάκι από το ψυγείο που αντί για νερό είχε...τσίπουρο!Naida έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:39
Έχω πάθει κάτι παρόμοιο στον ύπνο μου που μπέρδεψα μπουκάλι με νερό με κοντισιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και γέμισα το στομα μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως είναι το στοκ σας;
-
Ανδρέας
Re: Πως είναι το στοκ σας;
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Έχεις μια ροπή στην ανθυγιεινή διατροφή.Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:31 Πήγα Υφαντής σήμερα για μια δουλειά και φεύγοντας λέω στον προϊστάμενο..."αδερφέ, υπάρχει τίποτα να πάρω για το σπίτι;" και μου έδωσε 5 κιλά μπέηκον (άκοπο) και 3 κιλά μουρταδέλα (μπαστούνι)!
Επίσης αυτά χρειάζονται και ψωμί για να τα τρώς. Οπότε θα πρέπει να πάρεις και αλεύρι, μαγιά και έναν αρτοπαρασκευαστή.
Το έφτυσες να υποθέσω κι εσύ ε;
Έχω να πω ότι σε πολύ καλή στιγμή ήρθες. Ήδη οι πληροφορίες για τη μάσκα είναι χρήσιμες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ανδρέας
Έχω όλα αυτά που λες (από τη μάνα μου τη συχωρεμένη μας έμεινε ο αρτοπαρασκευαστής) αλλά ταυτόχρονα έχω και 8 "μπαστούνια" ψωμί του τοστ.Μηχανικός έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:50Έχεις μια ροπή στην ανθυγιεινή διατροφή.Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:31 Πήγα Υφαντής σήμερα για μια δουλειά και φεύγοντας λέω στον προϊστάμενο..."αδερφέ, υπάρχει τίποτα να πάρω για το σπίτι;" και μου έδωσε 5 κιλά μπέηκον (άκοπο) και 3 κιλά μουρταδέλα (μπαστούνι)!
Επίσης αυτά χρειάζονται και ψωμί για να τα τρώς. Οπότε θα πρέπει να πάρεις και αλεύρι, μαγιά και έναν αρτοπαρασκευαστή.
-
Ανδρέας
Πας καλά;
Αφού έκαψα τον οισοφάγο μου ήπια και το υπόλοιπο!
- Dwarven Blacksmith
Έχετε κανέναν να σας κουρέψει ή θα κάνουμε αφάνα;
-
Ανδρέας
Εγώ έχω την κόρη μου...μαθαίνει στου κασίδη...
Τριτη βραδυ επεσε κουρεμα. αλλα τα κουρεια νομιζω ειναι ανοιχτα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Δεν κλείνουν τώρα απ' ότι καταλαβαίνω αλλά η κατάσταση αλλάζει μέρα με τη μέρα.
Καλά και το είπες, πάω αύριο για κούρεμα.
Θενκς! Έχω κουραστεί να ακούω για παραπληροφορηση. Απλά πράγματα και ψυχραιμία.Naida έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:51
Έχω να πω ότι σε πολύ καλή στιγμή ήρθες. Ήδη οι πληροφορίες για τη μάσκα είναι χρήσιμες.
Pluviophile - (n) a lover of rain; someone who finds joy and peace of mind during rainy days. 
Ελπίζω να πήρες κονσέρβες γιατί αν δεν μπορεί να έλθει η μαγείρισσα θα πεινάσεις.Μηχανικός έγραψε: 13 Μαρ 2020, 18:50 Πάμε για κόντρες, ποιος έχει κάνει τα μεγαλύτερα αποθέματα ανά είδος.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αντισηπτικό κ μάσκες δε δίδω...Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:37Τι σου περισσεύει;Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:34
Δεν πήγε βρε το μυαλό μου εκεί.
Μάσκες;
Αντισηπτικά;
Οινόπνευμα;
(Οινόπνευμα βρίσκουμε εδω ακόμα)
Χωρίς πλάκα, έχω τα πάντα (σχεδόν) εδώ (από στοκ και τροφές) αλλά μας λείπουν τα "αναλώσιμα"!
Δεν υπάρχει μάσκα και αντισηπτικό σε ακτίνα 15 χμ!