Εσύ μηχανικε!Μηχανικός έγραψε: 13 Μαρ 2020, 18:50 Πάμε για κόντρες, ποιος έχει κάνει τα μεγαλύτερα αποθέματα ανά είδος.![]()
Κάνεις δε θα έχει περισσότερα!!!
Εσύ έχεις το μεγαλύτερο στοκ!
Δώρο ένα κουτί λουκούμια.
Εσύ μηχανικε!Μηχανικός έγραψε: 13 Μαρ 2020, 18:50 Πάμε για κόντρες, ποιος έχει κάνει τα μεγαλύτερα αποθέματα ανά είδος.![]()
Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 20:14Μονάχα κοίτα, να μην ζητάς κωλο. Για ευνόητους λόγους.GoBack έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:58 Σε κανα δυο βδομαδες που δεν θα εχετε να σκουπιστειτε θα αρχισω τις τραμπες 1 ρολο=10 κιλα ψητο αρνι

Το είχα γράψει και στο παλιό,όταν ήμασταν λυκειόπαιδα,ο παππούς μίας φίλης μου είχε σηκωθεί το πρωί και άνοιξε το ψυγείο για να βρει κάτι για πρωινό.Η λεγάμενη είχε αφήσει μέσα κρέμα νυκτός,ο παππούς την πέρασε για βούτυρο,άλοιψε μία φέτα και πρόλαβε να καταφέρει δύο-τρεις δαγκωνιές μέχρι να πάρει χαμπάρι το σφάλμα του.
Σε προστατεύει λόγω του φίλτρου, όμως είναι μιας χρήσεως.Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:19 Αυτή κάνει για προστασία από τον ιό ή μόνο για να μην μεταδώσω αν έχω κάτι;
![]()
Κάποιος ρωτούσε... Δε θυμάμαι ποιος... Τι γίνεται κ δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε άλλη φορά;
Με τι;Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:31 Πήγα Υφαντής σήμερα για μια δουλειά και φεύγοντας λέω στον προϊστάμενο..."αδερφέ, υπάρχει τίποτα να πάρω για το σπίτι;" και μου έδωσε 5 κιλά μπέηκον (άκοπο) και 3 κιλά μουρταδέλα (μπαστούνι)!
Είναι κανείς για καμιά ανταλλαγή;
wooded gladeCustom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:30
Κάποιος ρωτούσε... Δε θυμάμαι ποιος... Τι γίνεται κ δεν μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε άλλη φορά;
Κ όταν λέμε μια; από το πρωί μέχρι το βράδυ; κάποιες ώρες;
Μη φοβάσαι...δεν ζητάω σεξουαλικές ανταποδόσεις!Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:32Με τι;Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:31 Πήγα Υφαντής σήμερα για μια δουλειά και φεύγοντας λέω στον προϊστάμενο..."αδερφέ, υπάρχει τίποτα να πάρω για το σπίτι;" και μου έδωσε 5 κιλά μπέηκον (άκοπο) και 3 κιλά μουρταδέλα (μπαστούνι)!
Είναι κανείς για καμιά ανταλλαγή;
Δεν πήγε βρε το μυαλό μου εκεί.Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:33wooded gladeCustom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:30
Μη φοβάσαι...δεν ζητάω σεξουαλικές ανταποδόσεις!Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:32Με τι;Ανδρέας έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:31 Πήγα Υφαντής σήμερα για μια δουλειά και φεύγοντας λέω στον προϊστάμενο..."αδερφέ, υπάρχει τίποτα να πάρω για το σπίτι;" και μου έδωσε 5 κιλά μπέηκον (άκοπο) και 3 κιλά μουρταδέλα (μπαστούνι)!
Είναι κανείς για καμιά ανταλλαγή;![]()
Τι σου περισσεύει;Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:34
Δεν πήγε βρε το μυαλό μου εκεί.
Μάσκες;
Αντισηπτικά;
Οινόπνευμα;
Έχω πάθει κάτι παρόμοιο στον ύπνο μου που μπέρδεψα μπουκάλι με νερό με κοντισιονερ που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και γέμισα το στομα μου. Αλλά κατάλαβα από την υφή που ήταν πηχτή ότι δεν είναι νερό και πρόλαβα να μη το καταπιώ και το έφτυσα αμέσως. Δεν ξέρω βέβαια αν με τόση μικρή ποσότητα αν παθαίνεις δηλητηρίαση.Papa John έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:25Το είχα γράψει και στο παλιό,όταν ήμασταν λυκειόπαιδα,ο παππούς μίας φίλης μου είχε σηκωθεί το πρωί και άνοιξε το ψυγείο για να βρει κάτι για πρωινό.Η λεγάμενη είχε αφήσει μέσα κρέμα νυκτός,ο παππούς την πέρασε για βούτυρο,άλοιψε μία φέτα και πρόλαβε να καταφέρει δύο-τρεις δαγκωνιές μέχρι να πάρει χαμπάρι το σφάλμα του.
Ο wooded glade ρωτούσε. Μιας χρήσης σημαίνει ότι δεν μπορείς να την φοράς για ώρες σε καμία περίπτωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου ο χρόνος που επιτρέπεται να τη φοράς παρόλα αυτά.Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:30
Welcome back!!!!Frozen έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:43Ο wooded glade ρωτούσε. Μιας χρήσης σημαίνει ότι δεν μπορείς να την φοράς για ώρες σε καμία περίπτωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάπου ο χρόνος που επιτρέπεται να τη φοράς παρόλα αυτά.Custom_F έγραψε: 13 Μαρ 2020, 19:30
Εχει μεγάλη σημασία να ξέρεις πως θα την αφαιρέσεις καθώς υπάρχει κίνδυνος να τα εισπνεύσεις κατά την αφαίρεση, δεν ακουμπάς μύτη κάτω από τη μάσκα, δεν ακουμπάς την εξωτερική πλευρά της μάσκας ή αν αυτό συμβεί πλένεις χέρια. Επίσης, φορέστε μάσκα μόνο αν χρειάζεται!
https://www.who.int/emergencies/disease ... -use-masks