1. Φεύγει ο έρωτας θα μου μείνει μόνο η χολέρα.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33 Ναida φορ γιου:
Προτείνω Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
1. 'Ερωτας στα χρόνια της χολέρας.
2. 100 χρόνια μοναξιά.
2. Ποια 100 χρόνια, εδώ δεν ξέρουμε αν τη βγαλουμε φετο.
1. Φεύγει ο έρωτας θα μου μείνει μόνο η χολέρα.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33 Ναida φορ γιου:
Προτείνω Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
1. 'Ερωτας στα χρόνια της χολέρας.
2. 100 χρόνια μοναξιά.
2-3 εκατοντάδες χιλιάδες είναι, όχι εκατομμύρια. Και δεν χεστήκαμε, κάνουμε για την γρίπη πράγματα, αν και όχι αρκετά. Π.χ. χρόνια λέω ότι τα κράτη δεν ενδιαφέρονται να κάνουν σοβαρή ενημέρωση για προσωπική υγιεινή σε περίοδο γρίπης και τι να προσέχουμε και πώς να συμπεριφερόμαστε. Τουλάχιστον τώρα με τον κορωνοϊό θα τα εμπεδώσουν όλοι.sman5 έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:57 800 ηλικιωμένοι θύματα στην Ιταλία και ολος ο πλανήτης θρηνεί
Εκατομμύρια θύματα από γρίπη παγκοσμιως και χεστηκατε
Μπορεί κάποιος να μου το ΕΞΗΓΗΣΕΙ αυτό;
Ναι τις έχω ικανές. Τις είδα στο νοσοκομείο και μου έχουν πει άπειρα περιστατικά αντίστοιχα.Papa John έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:43Ούτε κι εγώ τραλλαίνομαι γι'αυτούς,αλλά κάτι διαφορετικό σχολίασα.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:13Έχω προσωπική επαφή με τέτοιους ανθρώπους και ξέρω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Συγκεκριμένα τους έχω ζήσει επι δεκαημέρου σε νοσοκομείο και τους σιχάθηκα ανεπιστρεπτί. Σόρρυ. Επίσης επειδή υπάρχει πληθυσμός κοντά μας, ακούω συνέχεια γκρίνια από άλλους. Αυτά.
Anyway.
hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:44Έχει αρχίσει να γίνεται κάπως νοσηρό αυτό που κάνεις.OANNHSEA έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:48 Ο πρώτος νεκρός!!! Ουάου!!!
Βασανιστείτε πλάσματα - βασανιστείτε!!!

Μπέιμπ, αν δε διαβάσεις τα βιβλία ,δες τουλάχιστον τις ταινίες.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:52 Τα αφεντικά μου αναρωτιούνται αν το κλείσιμο των γυμναστηρίων που ανακοινώθηκε, αφορά μόνο τα δημοτικά γυμναστήρια.
Μνημόνια μέχρι να γίνει ο ήλιος λευκός νάνος!
Ψωμί έφαγες σήμερα; Σκούπισες το στόμα σου με πετσέτα; Τα μάτια σου τα έτριψες; Τα δόντια σου τα έπλυνες; Το πρόσωπό σου το έπλυνες;
Μήπως να με γράψετε και στα υπέρ αναπαύσεως;
Δεν είναι του Μαρκες.