ισχυει αλλα και τα 5 που ειναι εφικτα αν βγει οδηγια να γινονται ολο και καποιοι μπορει να την γλιτωσουνhellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:26 Έχω κάνει κι εγώ νήμα εδώ με οδηγίες. Πολλά απ' αυτά που λέει βέβαια είναι πρακτικά ανεφάρμοστα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν ξέρουμε όμως και τον πραγματικό αριθμό κρουσμάτων του κορωνοιού, ο οποίος σε αντίθεση με την γρίπη, δεν εμφανίζει συμπτώματα στους νέους.Ανδρέας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:2190 νεκρούς στα 1,5 μύριο κρούσματα...δεν είναι το ίδιο!Κόκκορας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:19 βασικα λογω ιταλιας παιρνουμε τετοια μετρα.
αν δεν υπηρχε αυτη...δεν υπηρχε περιπτωση με 100 κρουσματα να παρουν τοσα μετρα.
π.χ η γριπη τωρα μετραει 90 νεκρους,δεν ασχολειται κανεις
αλλα βλεποντας στην ιταλια τι γινεται με αυτον τον Ιο λογικο ειναι να ναι δαγκωμενοι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
και οι κατω των 50 μπορουν να παρουσιασουν σοβαρα συμπτωματα αλλο αν δεν εχουν την ιδια θνησιμοτητα με μεγαλους ή με χρονια ασθενουντες.
- hellegennes
Δεν τον ξέρουμε αλλά εκτιμάται ότι μπορεί να είναι 5-10 φορές μεγαλύτερος. Πάντως δεν είναι 100 φορές μεγαλύτερος σίγουρα, γιατί με την υψηλή του μεταδοτικότητα θα κολλούσε το άπαν σύμπαν και θα είχαμε πολλαπλάσιους νεκρούς.vagabondo έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:30Δεν ξέρουμε όμως και τον πραγματικό αριθμό κρουσμάτων του κορωνοιού, ο οποίος σε αντίθεση με την γρίπη, δεν εμφανίζει συμπτώματα στους νέους.Ανδρέας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:2190 νεκρούς στα 1,5 μύριο κρούσματα...δεν είναι το ίδιο!Κόκκορας έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:19 βασικα λογω ιταλιας παιρνουμε τετοια μετρα.
αν δεν υπηρχε αυτη...δεν υπηρχε περιπτωση με 100 κρουσματα να παρουν τοσα μετρα.
π.χ η γριπη τωρα μετραει 90 νεκρους,δεν ασχολειται κανεις
αλλα βλεποντας στην ιταλια τι γινεται με αυτον τον Ιο λογικο ειναι να ναι δαγκωμενοι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναida φορ γιου:
Προτείνω Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.
1. 'Ερωτας στα χρόνια της χολέρας.
2. 100 χρόνια μοναξιά.
2. 100 χρόνια μοναξιά.
3. Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.Στύγιος έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:33 Ναida φορ γιου:
2. 100 χρόνια μοναξιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Super League αποφάσισε να αναβάλει τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του κορονοϊού, ενώ ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται η επικύρωση της απόφασης, στο ΔΣ της Super League.
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... per-league
Occasio facit furem
κήρωση ή κορονοιός? Δίλημμα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Ανδρέας
Εντάξει θα ισχύσει η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας και τέλος. Ποσώς μας ενδιαφέρει πια!vagabondo έγραψε: 12 Μαρ 2020, 19:37 Η Super League αποφάσισε να αναβάλει τα play off που ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το σαββατοκύριακο λόγω του κορονοϊού, ενώ ο Ολυμπιακός δεν συμφωνεί. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται η επικύρωση της απόφασης, στο ΔΣ της Super League.
-
Ανδρέας
Κίρρωση ρε...δεν τίθεται δίλημμα!
Αν και Λαρισαίοι-Μανιάτες (εγώ) και Κρητικοί τα έχουμε προπονημένα τα συκώτια μας!
Ούτε κι εγώ τραλλαίνομαι γι'αυτούς,αλλά κάτι διαφορετικό σχολίασα.Gherschaagk έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:13Έχω προσωπική επαφή με τέτοιους ανθρώπους και ξέρω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν. Συγκεκριμένα τους έχω ζήσει επι δεκαημέρου σε νοσοκομείο και τους σιχάθηκα ανεπιστρεπτί. Σόρρυ. Επίσης επειδή υπάρχει πληθυσμός κοντά μας, ακούω συνέχεια γκρίνια από άλλους. Αυτά.
Anyway.
- hellegennes
Έχει αρχίσει να γίνεται κάπως νοσηρό αυτό που κάνεις.OANNHSEA έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:48 Ο πρώτος νεκρός!!! Ουάου!!!
Βασανιστείτε πλάσματα - βασανιστείτε!!!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για την γριπη υπαρχει εμβολιο, για τον coronavirus οχι.sman5 έγραψε: 12 Μαρ 2020, 18:57 800 ηλικιωμένοι θύματα στην Ιταλία και ολος ο πλανήτης θρηνεί
Εκατομμύρια θύματα από γρίπη παγκοσμιως και χεστηκατε
Μπορεί κάποιος να μου το ΕΞΗΓΗΣΕΙ αυτό;
Μερος του πληθυσμου εχοντας ξαναπερασει την γριπη (καποια στελεχη της) εχει ανοσια. Ο νεος ιος θα κολλησει τους παντες που θα ερθουν σε επαφη με φορεα.
Ο δεικτης θνησιμοτητας της γριπης ειναι 0,1%. Του κορονοιου φαινεται να ειναι δεκαπλασιος.
Με λιγα λογια, αν αφηνες την επιδημια στην τυχη της θα ειχες 20-30 φορες περισσοτερους νεκρους απο την γριπη.
Winter is coming
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-