Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:30
Εννοείται πως για όλα φταίει πάντα και μόνο το ελληνικό κράτος.
Τι λες θα πάμε εγώ κι εσύ να κάνουμε θερμομετρησεις στο αεροδρόμιο; πως την είδες;
Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:30
αν πάνε στο σχολείο τι νόημα έχιε να κλείσειnrg έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:25Το σχολείο να αναλάβει φύλαξη.Σέλευκας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:19 Εγώ στηρίζω. Τη μάνα που δεν θα ξέρει που να αφήσει το παιδί δεν ξέρω ποιος θα την στηρίξει.
Κάποια παιδία στην αυλή, κάποια στο γυμναστήριο, κάποια στην τάξη να ζωγραφίζουν.
Αυτά όμως χρειάζονται οργάνωση τύπου ΝΑΣΑ...
Εγώ λέω να δούμε τι κάνουν στο Χονγκ Κονγκ και δεν υπάρχει εξάπλωση του ιού. Επίσης λέω πως διεθνώς πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, αποζημιώσεις, ποινές σ' αυτό το €&€_@*:"&#@ κράτος απ' το οποίο ξεκίνησε ο ιός που θα στείλει στον τάφο το 3% απ' το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:35Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:30
Τι λες θα πάμε εγώ κι εσύ να κάνουμε θερμομετρησεις στο αεροδρόμιο; πως την είδες;
Ποιος θα το δει τι κάνουν στο Χονγκ Κονγκ; εγώ κι εσύ; ή το κράτος πρέπει να λάβει μέτρα;Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:39Εγώ λέω να δούμε τι κάνουν στο Χονγκ Κονγκ και δεν υπάρχει εξάπλωση του ιού. Επίσης λέω πως διεθνώς πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, αποζημιώσεις, ποινές σ' αυτό το €&€_@*:"&#@ κράτος απ' το οποίο ξεκίνησε ο ιός που θα στείλει στον τάφο το 3% απ' το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:35Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:30
Η ασθένεια ξεκίνησε μεν στην Κίνα (παντού μπορεί να ξεκινήσει κάτι) αλλά η Κίνα πήρε πραγματικά δρακόντια μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:39 Εγώ λέω να δούμε τι κάνουν στο Χονγκ Κονγκ και δεν υπάρχει εξάπλωση του ιού. Επίσης λέω πως διεθνώς πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, αποζημιώσεις, ποινές σ' αυτό το €&€_@*:"&#@ κράτος απ' το οποίο ξεκίνησε ο ιός που θα στείλει στον τάφο το 3% απ' το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Ρε σεις, το κράτος δεν είναι μάγος, που λέει "άμπρα κατάμπρα" και δημιουργούνται αυτομάτως τα μέσα για τον αξιόπιστο έλεγχο. Ούτε μπορεί να κάνει ελέγχους στα πάντα όταν δεν υπάρχει ο αντίστοιχος κρατικός μηχανισμός.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:28Το ξέρω. Όταν μίλαγα με άτομο που γύρισε από Πορτογαλία και δε του έκαναν κανένα έλεγχο ούτε εκεί ούτε εδώ και χθες μίλαγα με φίλο μου που γύρισε από Βουκουρέστι το ίδιο. Ουτε εκει έλεγχος ούτε εδώ.nrg έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:23Σαν σύντομο ανέκδοτο ακούγεται...Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:18
Αυτό. Είναι θέμα του κράτους να αναλάβει τον ρολο του συντονιστή και εμείς να είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στις προτροπές του κράτους.
Η υπόθεση δεν σηκώνει πολιτική αντιπαράθεση, αλλά μέχρι τώρα κοιμούνται όρθιοι.
Αυτο είναι τελείως ανευθυνη συμπεριφορά από το κράτος.
Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:39 σ' αυτό το €&€_@*:"&#@ κράτος απ' το οποίο ξεκίνησε ο ιός που θα στείλει στον τάφο το 3% απ' το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Δεν πάτε καλά. Είμαστε ευγνώμονες στην Κίνα για το χρόνο που μας αγόρασε.Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:39Εγώ λέω να δούμε τι κάνουν στο Χονγκ Κονγκ και δεν υπάρχει εξάπλωση του ιού. Επίσης λέω πως διεθνώς πρέπει να υπάρξουν κυρώσεις, αποζημιώσεις, ποινές σ' αυτό το €&€_@*:"&#@ κράτος απ' το οποίο ξεκίνησε ο ιός που θα στείλει στον τάφο το 3% απ' το 10% του παγκόσμιου πληθυσμού.Naida έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:35Gherschaagk έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:30
Στην αρχη βέβαια εκαναν τους Κινέζους, για να τα λεμε ολα. Oh wait.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:46
Δεν πάτε καλά. Είμαστε ευγνώμονες στην Κίνα για το χρόνο που μας αγόρασε.
Εννοειται οτι εχουνε.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Μαρ 2020, 10:28Οι γιαγιάδες και οι παππούδες δεν εχουν καμια υποχρέωση να κρατησουν τα παιδιά μας. Αν το κανουν, χαρη μας κάνουν, αν θέλουν.axilmar έγραψε: 10 Μαρ 2020, 10:00
Όσον αφορά τους γονείς που δεν κρατάνε τα παιδιά στο σπίτι, κάποιες φορές φταίνε και αυτοί, αλλά πολλές φορές φταίνε και οι γιαγιάδες και οι παππούδες που βαριουνται να τα κρατήσουνε, καθώς και οι δυσμενείς συνθήκες εργασίας στις οποίες τα αφεντικά μανουριαζουν χοντρά εάν λείψεις έστω και μερικές ωρες.
![]()
Που με καταντησατε τωρα να υπερασπίζομαι τους μπουμερς
Πήξαμε στα ορεκτικά κοινώς.Σέλευκας έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:45 Καινούριο μέτρο μόλις τώρα
Αναστέλονται απο σήμερα όλοι οι αγώνες που απαιτούν μετακίνηση μαθητών. Οι αγώνες εντός σχολείου συνεχίζονται.
Αυτό έχει το νόημα ότι το κράτος δεν θέλει τη διασπορά απο το ένα σχολείο στο άλλο. Λογικό.
H κινητοποίηση και αποφασιστικότητα των Κινέζων ήταν πραγματικά συγκλονιστική και πρέπει να γίνει το πρότυπο πάνω στο οποίο θα πρέπει να δομηθεί το πλάνο των βημάτων που πρέπει να παίρνονται σε τέτοιες καταστάσεις από εδώ και πέρα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Μαρ 2020, 12:46 Δεν πάτε καλά. Είμαστε ευγνώμονες στην Κίνα για το χρόνο που μας αγόρασε.