Και στην Γαλλία και στην Σουηδία και στην Αγγλια και όπου αλλού υπάρχουν μουσουλμάνοι. Οι οποίοι δεν ενσωματώνονται στις περισσότερες των περιπτώσεων. Το ισλάμ σαν κουλτούρα είναι ασύμβατο με την Ευρώπη.
αυτες ακριβως τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ μαλακιες περιμενα να γραψεις, ολες προερχομενες απο ακροδεξιους βοθρους και κατασκευαστηρια ψευδων ειδησεων.
Πολλα ειναι αληθεια. Καποια τα εχω ζησει απο πρωτο χερι στην Αγγλια.
Και εγω θα ηθελα ολοι οι ανθρωποι να ειναι αγγελοι και να συνυπαρχουνε, ελα ντε ομως που δεν ειναι ετσι η πραγματικοτητα.
Και αυτη η εμμονη σας να χαρακτηριζετε ρατσιστικο οτι δεν συμφωνειτε...νισαφι πια.
Το Λονδινο στο μεταξυ εχει δημαρχο Ασιατικης καταγωγης αλλα οχι, δεν ενσωματωνονται. Κι επειτα δε σε ειπα ρατσιστη επειδη "δεν συμφωνω μαζι σου", αλλα επειδη αυθαιρετα χαρακτηρισες αρνητικα (και με αστειους ισχυρισμους) ενα συνολο ετεροκλητων ομαδων ανθρωπων με μοναδικο γνωμονα τη θρησκεια τους. Επιμενω λοιπον στον χαρακτηρισμο, κι ας σου πληγωνει τα ευαισθητα αισθηματα.
Μην αρχισεις τωρα τις μπουρδες, "μα το ισλαμ δεν ειναι φυλη", σε παρακαλω.
αυτες ακριβως τις ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ μαλακιες περιμενα να γραψεις, ολες προερχομενες απο ακροδεξιους βοθρους και κατασκευαστηρια ψευδων ειδησεων.
Και εγω θα ηθελα ολοι οι ανθρωποι να ειναι αγγελοι και να συνυπαρχουνε, ελα ντε ομως που δεν ειναι ετσι η πραγματικοτητα.
Και αυτη η εμμονη σας να χαρακτηριζετε ρατσιστικο οτι δεν συμφωνειτε...νισαφι πια.
Το Λονδινο στο μεταξυ εχει δημαρχο Ασιατικης καταγωγης αλλα οχι, δεν ενσωματωνονται. Κι επειτα δε σε ειπα ρατσιστη επειδη "δεν συμφωνω μαζι σου", αλλα επειδη αυθαιρετα χαρακτηρισες αρνητικα (και με αστειους ισχυρισμους) ενα συνολο ετεροκλητων ομαδων ανθρωπων με μοναδικο γνωμονα τη θρησκεια τους. Επιμενω λοιπον στον χαρακτηρισμο, κι ας σου πληγωνει τα ευαισθητα αισθηματα.
Το Λονδίνο δεν είναι η πόλη που κάθε Κυριακή έχουμε και από έναν που βγαίνει με ματσέτες σε κάτι γεφύρια και μαχαιρώνει φωνάζοντας Αλάχου Ακμπάρ;
Maspoli έγραψε: 27 Φεβ 2020, 08:31
Διαβάζω διάφορους να διατυπώνουν την άποψη να δημιουργηθούν δομές για τους πρόσφυγες σε ακατοίκητες νήσους του Αιγαίου.
Κάποιοι απορούν μάλιστα γιατί δεν έχουν γίνει ήδη τέτοιες ενώ άλλοι γράφουν ότι η κυβέρνηση δεν τις έκανε γιατί φοβήθηκε κάποιες αντιδράσεις από πολιτικούς χώρους εντός της χώρας.
Ρωτάω ευθέως: Τους Τούρκους του ρωτήσατε αν θα δεχόντουσαν κάτι τέτοιο;
Μαλακία κάναμε. Θα στείλουν (π)ορδές στον Έβρο και θα πλημμυρίσει η χώρα...
σκάσε ηλίθια και άκου κάποιον που έχει ζήσει ευρώπη (και ειδικά ΗΒ) για το τι ποσοστό μουσουλμάνων ενσωματώνεται, και πόσο εύκολα...
δεν είναι όλος ο κόσμος το χαλάνδρι ούτε έμαθες την αγγλία γιατί πήγες τριημέρο με easyjet
Maspoli έγραψε: 27 Φεβ 2020, 09:30
εσείς θα βρεθείτε όταν καταλάβετε ότι ακατοίκητες νήσοι δεν αγγίζονται γιατί η Τουρκία δεν το επιτρέπει.
Όχι γιατί είναι άγονοι βράχοι χωρίς χρησιμότητα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Κατά το 1993-94 είχε εκπονηθεί κυβερνητικό σχέδιο εποικισμού-αξιοποίησης ακατοικητων. Είχαν προηγηθεί, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-93), σχεδια ιδιωτικοποιήσεις κάποιων νήσων. Η αξιοποίηση δηλαδή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήταν ιδέα και των δύο κυβερνητικών πόλων. Το κυβερνητικό μάλιστα σχέδιο του 1993-94 είχε ανακοινωθεί δημόσια, σχεδόν με τυμπανοκρουσίες. Ίσως επειδή όπως λέει ο hellegennes, τις έβλεπαν ως ακατοίκητους βράχους χωρίς χρησιμότητα.
Κι ενώ κάτι φαινόταν ότι θα ξεκινούσε να υλοποιηθεί, τα πάντα μπήκαν στο πιο βαθύ συρτάρι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.
Υποθετω ότι θα είχαν στείλει πολλές (π)ορδές οι Τούρκοι στον Εβρο, όπως γράφει ο Φρουραρχος.
Παπάρια αξιοποίηση ήθελαν να κάνουν. Ακόμη και τα νησιά που έχουμε κατοικημένα τώρα είναι πολλές φορές ασύμφορα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Maspoli έγραψε: 10 Μαρ 2020, 06:12
Κατά το 1993-94 είχε εκπονηθεί κυβερνητικό σχέδιο εποικισμού-αξιοποίησης ακατοικητων. Είχαν προηγηθεί, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-93), σχεδια ιδιωτικοποιήσεις κάποιων νήσων. Η αξιοποίηση δηλαδή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ήταν ιδέα και των δύο κυβερνητικών πόλων. Το κυβερνητικό μάλιστα σχέδιο του 1993-94 είχε ανακοινωθεί δημόσια, σχεδόν με τυμπανοκρουσίες. Ίσως επειδή όπως λέει ο hellegennes, τις έβλεπαν ως ακατοίκητους βράχους χωρίς χρησιμότητα.
Κι ενώ κάτι φαινόταν ότι θα ξεκινούσε να υλοποιηθεί, τα πάντα μπήκαν στο πιο βαθύ συρτάρι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.
Υποθετω ότι θα είχαν στείλει πολλές (π)ορδές οι Τούρκοι στον Εβρο, όπως γράφει ο Φρουραρχος.
Το ερωτημα απαντήθηκε πάντως.
Δεν τους ρωτάμε και αποδείχθηκε ότι καλώς δεν τους ρωτάμε.
Στην πλειοψηφια τους δεν ενσωματωνονται. Μεμονωμένες περιπτωσης ενσωματωσης θα βρεις.
Το οτι η πλειοψηφια τους δεν ενσωματωνεται φαινεται απο τις κοινωνικες τους σχεσεις: η πλειοψηφια τους εχει κοινωνικες σχεσεις μονο με μουσουλμανους.
Το Ισλαμ δεν ειναι μονο θρησκεια, ειναι κοινωνικο συστημα και οριζει καθε πτυχη της κοινωνικης ζωης.
Με βαση τα παραπανω, ο χαρακτηρισμος 'ρατσιστης' ειναι λαθος.