!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
Re: Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
Π - Μ - Κ . τα εχουμε πει αυτα απο το καλοκαιρι . θα τα ξεχασετε θελετε δε θελετε .
Re: Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
οι ΜΚΟ μπορούν να προωθούν ότι συμφέρον μπορεί να φανταστεί κανεις. Είναι κάτι σαν πρεσβείες. Κανένα σοβαρό κράτος δεν μπορεί να τους αφήνει ανεξέλεγκτους να κάνουν κατασκοπεία ή επιχειρήσεις κατα το δοκούν. Αλλιώς παράτατα και δώσε το κράτος στους Τούρκους
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- blackpaint
Σιγα μην το κανανε ΜΚΟτζηδες, οχι δηλαδη οτι θα τους εψεγα γι αυτο.Golden Age έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:15Απο πότε οι ΜΚΟτζήδες είναι "ο κόσμος";
Ένας Βρετανός ή Γερμανός ή άλλη ευρωπαική εθνικότητα με την παιδεία που έχουν δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα να βάψουν τοίχους στο μετρό της Ακρόπολης. Έχουν μεγάλο σεβασμό για την αρχαία Ελλάδα.
- EKPLIKTIKOS
Ενω οι βανδαλισμοί ειναι μια ωριμότατη στάση
Συνειδητοποιείς οτι ενας σπασμενος σταθμός του μετρό δεν έχει καμια σχέση με το μεταναστευτικό; Η λογική του συζητήθηκε είναι να παω κ γω να δείρω μερικες γιαγιάδες στη στάση του λεωφορείου επειδή με χωρισε η γκομενα. Σίγουρα θα συζητηθεί και ο κοσμος θα καταλάβει οτι υπάρχει αντίδραση στην απόφαση της Μαρως να με αφήσει με το πουλι στο χερι. Ελπίζω η κοινωνία να σκύψει στο προβλημα μου αλλιως θα σαπισω κ αλλες γιαγιάδες στις μαπες οκ;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:54
Ακουστηκε, συζητηθηκε, δεν περασε απαρατηρητο. Ακομα κι εδω γεμισατε τοσες σελιδες νημα. Το μηνυμα περασε: υπαρχει εκει εξω πολυς κοσμος που δεν συμφωνει καθολου με οσα γινονται στο ζητημα των προσφυγων.
- Golden Age
Ποιος άλλος ήξερε ποιος είναι και τί είναι αυτός;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:24Σιγα μην το κανανε ΜΚΟτζηδες, οχι δηλαδη οτι θα τους εψεγα γι αυτο.
Είδαν ένα τουρίστα και κατάλαβαν τί είναι και του επιτέθηκαν ξέρω 'γω;
- hellegennes
1000 άτομα σε 10 εκατομμύρια πληθυσμό δεν το λες πολύ κόσμο ούτε αυτοί ευαισθητοποιήθηκαν ή πείστηκαν από τους βανδαλισμούς.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:54Ακουστηκε, συζητηθηκε, δεν περασε απαρατηρητο. Ακομα κι εδω γεμισατε τοσες σελιδες νημα. Το μηνυμα περασε: υπαρχει εκει εξω πολυς κοσμος που δεν συμφωνει καθολου με οσα γινονται στο ζητημα των προσφυγων.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:35Όταν λες πιο αποτελεσματικό, ποιο ακριβώς ήταν το αποτέλεσμα; Σε τι βοήθησε τον κόσμο που έχει προβλήματα (οποιασδήποτε φύσης);blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:02
οχι, το σπασιμο ειναι το μεσο, το περιεχομενο ειναι η στηριξη στους προσφυγες και μεταναστες. Το μεσο ειναι το πλεον αποτελεσματικο: εγιναν και αλλες ηπιες διαμαρτυριες αλλα περασαν απαρατηρητες. Οταν ομως σπασει κανα τζαμι, αμεσως ενδιαφερονται τα μιντια. Δεν πειραζει να τσαλακωθει λιγακι η τουριστικη βιτρινα της αθηνας, οταν ανθρωποι πνιγονται στο αιγαιο και πυροβολουνται στα συνορα.
Ρεαλιστικά, πώς γίνεται να πιστεύεις τόσο μαλακισμένα πράγματα; Ότι δηλαδή υπάρχει περίπτωση ακόμη και σαλεμένος άνθρωπος να είναι π.χ. αδιάφορος και να δει στις ειδήσεις για τους βανδαλισμούς στο μετρό και να πει «ναι, δίκιο έχουν, οι πρόσφυγες μπλα μπλα μπλα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:26Συνειδητοποιείς οτι ενας σπασμενος σταθμός του μετρό δεν έχει καμια σχέση με το μεταναστευτικό; Η λογική του συζητήθηκε είναι να παω κ γω να δείρω μερικες γιαγιάδες στη στάση του λεωφορείου επειδή με χωρισε η γκομενα. Σίγουρα θα συζητηθεί και ο κοσμος θα καταλάβει οτι υπάρχει αντίδραση στην απόφαση της Μαρως να με αφήσει με το πουλι στο χερι. Ελπίζω η κοινωνία να σκύψει στο προβλημα μου αλλιως θα σαπισω κ αλλες γιαγιάδες στις μαπες οκ;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:54
Ακουστηκε, συζητηθηκε, δεν περασε απαρατηρητο. Ακομα κι εδω γεμισατε τοσες σελιδες νημα. Το μηνυμα περασε: υπαρχει εκει εξω πολυς κοσμος που δεν συμφωνει καθολου με οσα γινονται στο ζητημα των προσφυγων.
Συζητάμε για το ότι είναι αρχίδια που θέλουν πρόστιμα να πληρώνουν σε όλην τους την μίζερη ζωή. Να δουλεύουν μια ζωή σαν σκλάβοι για να τα αποπληρώσουν. Αυτό συζητήθηκε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
αφου ειστε διατρητοι ρε μαλακα, η ειδηση της αφιξης τους ειχε διαρρευσει μερες πριν ερθουν.Golden Age έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:28Ποιος άλλος ήξερε ποιος είναι και τί είναι αυτός;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:24Σιγα μην το κανανε ΜΚΟτζηδες, οχι δηλαδη οτι θα τους εψεγα γι αυτο.
Είδαν ένα τουρίστα και κατάλαβαν τί είναι και του επιτέθηκαν ξέρω 'γω;![]()
- Golden Age
blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:46αφου ειστε διατρητοι ρε μαλακα, η ειδηση της αφιξης τους ειχε διαρρευσει μερες πριν ερθουν.Golden Age έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:28Ποιος άλλος ήξερε ποιος είναι και τί είναι αυτός;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:24
Σιγα μην το κανανε ΜΚΟτζηδες, οχι δηλαδη οτι θα τους εψεγα γι αυτο.
Είδαν ένα τουρίστα και κατάλαβαν τί είναι και του επιτέθηκαν ξέρω 'γω;![]()
Τεσπα, καλο ειναι να μην γινονται αυτα (να ερχονται νεοναζιδια εδω εννοω)
Σιγά ρε τζέημς μποντ... Έγραψαν στη σελιδα τους ότι θα επισκεφθούν τό νησί. Είχαν βουήξει οι δικοί σου στα σοσιαλ μίντια τις παραμονές της επισκέψεώς τους (προφανώς τους ενημέρωσαν ομοϊδεάτες σας απο τη Γερμανία που διαβάζουν τις σελίδες τους ή και εγχώριοι που μπορεί να μπήκαν στις σελίδες τους να δουν τί γράφουν για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών)... Και θες να μου πεις ότι με τέτοιες βλακείες ασχολήθηκαν οι κάτοικοι του νησιού κι όχι οι αναρχοάπλυτοι ΜΚΟτζήδες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 09 Μαρ 2020, 21:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- blackpaint
Σκουξτε οσο θελετε, αυτο ειναι το ζητουμενο. Οσο το κρατος αποφασιζει να δρασει κατασταλτικα απεναντι στους πιο αδυναμους, τοσο η κανονικοτητα θα διαταρασσεται και οι βιτρινες θα ραγιζουν, και αυτο δεν γινεται να σταματησει, προθυμοι υπαρχουν πολλοι.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:41EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:26Συνειδητοποιείς οτι ενας σπασμενος σταθμός του μετρό δεν έχει καμια σχέση με το μεταναστευτικό; Η λογική του συζητήθηκε είναι να παω κ γω να δείρω μερικες γιαγιάδες στη στάση του λεωφορείου επειδή με χωρισε η γκομενα. Σίγουρα θα συζητηθεί και ο κοσμος θα καταλάβει οτι υπάρχει αντίδραση στην απόφαση της Μαρως να με αφήσει με το πουλι στο χερι. Ελπίζω η κοινωνία να σκύψει στο προβλημα μου αλλιως θα σαπισω κ αλλες γιαγιάδες στις μαπες οκ;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:54
Ακουστηκε, συζητηθηκε, δεν περασε απαρατηρητο. Ακομα κι εδω γεμισατε τοσες σελιδες νημα. Το μηνυμα περασε: υπαρχει εκει εξω πολυς κοσμος που δεν συμφωνει καθολου με οσα γινονται στο ζητημα των προσφυγων.![]()
![]()
Συζητάμε για το ότι είναι αρχίδια που θέλουν πρόστιμα να πληρώνουν σε όλην τους την μίζερη ζωή. Να δουλεύουν μια ζωή σαν σκλάβοι για να τα αποπληρώσουν. Αυτό συζητήθηκε.
- Golden Age
"Αδύναμοι" με την υποστήριξη των στρατο-αστυνομικών δυνάμεων της Τουκρίας που προσπαθούν να συνδράμμουν την εισβολή τους;blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:52Σκουξτε οσο θελετε, αυτο ειναι το ζητουμενο. Οσο το κρατος αποφασιζει να δρασει κατασταλτικα απεναντι στους πιο αδυναμους, τοσο η κανονικοτητα θα διαταρασσεται και οι βιτρινες θα ραγιζουν, και αυτο δεν γινεται να σταματησει, προθυμοι υπαρχουν πολλοι.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:41EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:26
Συνειδητοποιείς οτι ενας σπασμενος σταθμός του μετρό δεν έχει καμια σχέση με το μεταναστευτικό; Η λογική του συζητήθηκε είναι να παω κ γω να δείρω μερικες γιαγιάδες στη στάση του λεωφορείου επειδή με χωρισε η γκομενα. Σίγουρα θα συζητηθεί και ο κοσμος θα καταλάβει οτι υπάρχει αντίδραση στην απόφαση της Μαρως να με αφήσει με το πουλι στο χερι. Ελπίζω η κοινωνία να σκύψει στο προβλημα μου αλλιως θα σαπισω κ αλλες γιαγιάδες στις μαπες οκ;![]()
![]()
Αλλά κι αυτοί που προσπαθούν να μπουκάρουν με τη βία, μια χαρά μπαχαλάκηδες είναι και εξοπλισμένοι για επεισόδια. Δεν είναι έτσι οι αδύναμοι.
Πείτε ότι το ζητούμενο είναι ο ανθελληνισμός.
- blackpaint
Α ωστε θες να πεις πως οι ευρωπαιοι με τη μη σωστη φατσα και ελλιπες πεντιγκρι (οι σκουροχρωμοι ντε, μην ντρεπεσαι) δεν εχουν σεβασμο για τον λαμπρο αρχαιο ελληνικο πολιτισμο; Και μετα απορεις που σε λεω ρατσιστρια.Antares έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:26Ένας Βρετανός ή Γερμανός ή άλλη ευρωπαική εθνικότητα με την παιδεία που έχουν δεν θα έρχονταν στην Ελλάδα να βάψουν τοίχους στο μετρό της Ακρόπολης. Έχουν μεγάλο σεβασμό για την αρχαία Ελλάδα.
Αληθεια τωρα, ειναι αρχαιο μνημειο το μετρο η μηπως τα ακυρωτικα μηχανηματα αρχαιολογικοι θησαυροι;
Οσο το κρατος αποφασιζει να δρασει κατασταλτικα απεναντι στους πιο αδυναμους
Όλοι είναι πιο αδύναμοι σε σύγκριση με το κράτος. Μόνο ένα άλλο κράτος μπορεί να είναι πιο δυνατό από ένα κράτος, όταν μιλάμε για κοινωνικές δομές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- blackpaint
λαστιχο την εχεις κανει, νισαφι πιαKauldron έγραψε: 09 Μαρ 2020, 22:03Οσο το κρατος αποφασιζει να δρασει κατασταλτικα απεναντι στους πιο αδυναμους![]()
Όλοι είναι πιο αδύναμοι σε σύγκριση με το κράτος. Μόνο ένα άλλο κράτος μπορεί να είναι πιο δυνατό από ένα κράτος, όταν μιλάμε για κοινωνικές δομές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 13 Απαντήσεις