"Άνθρωπος" με ποια έννοια;
Η πρέπουσα απάντηση είναι μία:
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!
"Άνθρωπος" με ποια έννοια;
Φυσικά και σημαίνει.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:30Μην συνεχιζεις να επιδεικνυεις την αγνοια σου, αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:27Δεν μας αφορά. Δεν συνόρευουμε με το Πακιστάν.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:17
δεν εχεις ιδεα ετσι;
παρε ενα φρεσκο νεο, μολις 9 ωρων
https://www.aa.com.tr/en/asia-pacific/p ... -3/1759255
και μια ολοκληρωμενη εκθεση για την ασφαλεια στη χωρα
https://easo.europa.eu/sites/default/fi ... Report.pdf
Αυτοι πανε στις ΗΠΑ η στον Καναδα.panos291 έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:29 Και στην Ονδούρα είναι επικίνδυνα. Να στείλουμε πλοία να φέρουμε τους καημένους τους Ονδουριανους εδώ, να τους δώσουμε άσυλο.
Νομιζα πως η κουβεντα αφορουσε στην κατασταση της ασφαλειας του Πακισταν, οπου επεδειξες μια τερατωδη αγνοια. Το Πακισταν υποφερει απο συνεχεις ενοπλες συγκρουσεις και τρομοκρατια. Πολλοι περισσοτεροι Πακιστανοι θα επαιρναν ασυλο εαν το ενδιαφερον δεν εστιαζοταν σχεδον αποκλειστικα στους Συρους. Ωστοσο, ενα 10% αναγνωριζονται ως προσφυγες. Πολυ χαμηλο ποσοστο κατα τη γνωη μου. Μην πας να ξεγλιστρυσεις τωρα με ανουσια θεματα.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:32Φυσικά και σημαίνει.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:30Μην συνεχιζεις να επιδεικνυεις την αγνοια σου, αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
Αλλιώς δείξε μου που λέει ότι κάθε πρόσφυγας έχει δικαίωμα να γυρνοβολαει τον μισό πλανήτη μέχρι να πάει εκεί που ο ίδιος γουστάρει.
Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι επιεικώς παραμυθάκια αυτά, αλλά λόγο ιδεοληψιών τα ακολουθούν.
Λόγω χαμηλού iq!τεν τεν έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:48Φαντάζομαι ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι επιεικώς παραμυθάκια αυτά, αλλά λόγο ιδεοληψιών τα ακολουθούν.
Φυσικά!!!
Ανδρέας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:52Λόγω χαμηλού iq!
Γιατί αν εγώ γράψω "3 Έλληνες φαντάροι νεκροί από πυρά πακιστανών εισβολέων" δεν θα το αναπαράγετε αλλά θα ψάξετε να βρείτε την αλήθεια!
Εκτός του ότι θα με ξεχέσετε που γράφω ανακρίβειες και μαλακίες!
είχε φιλότιμο
Δεν ξεγλιστραω και δεν είναι ανούσια.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:45Νομιζα πως η κουβεντα αφορουσε στην κατασταση της ασφαλειας του Πακισταν, οπου επεδειξες μια τερατωδη αγνοια. Το Πακισταν υποφερει απο συνεχεις ενοπλες συγκρουσεις και τρομοκρατια. Πολλοι περισσοτεροι Πακιστανοι θα επαιρναν ασυλο εαν το ενδιαφερον δεν εστιαζοταν σχεδον αποκλειστικα στους Συρους. Ωστοσο, ενα 10% αναγνωριζονται ως προσφυγες. Πολυ χαμηλο ποσοστο κατα τη γνωη μου. Μην πας να ξεγλιστρυσεις τωρα με ανουσια θεματα.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:32Φυσικά και σημαίνει.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:30
Μην συνεχιζεις να επιδεικνυεις την αγνοια σου, αυτο δεν σημαινει απολυτως τιποτα.
Αλλιώς δείξε μου που λέει ότι κάθε πρόσφυγας έχει δικαίωμα να γυρνοβολαει τον μισό πλανήτη μέχρι να πάει εκεί που ο ίδιος γουστάρει.
Δεν υπαρχουν ομορες χωρες με το πακισταν οπου θα μπορουσε κανεις να ζητησει ασυλο. Η συνηθης διαδρομη ειναι προς την Τουρκια μεσω Ιραν και μετα στην Ελλαδα με τελικο προορισμο την Ευρωπη (κυριως ΗΒ και Β.Ιρλανδια).Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:12Δεν ξεγλιστραω και δεν είναι ανούσια.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:45Νομιζα πως η κουβεντα αφορουσε στην κατασταση της ασφαλειας του Πακισταν, οπου επεδειξες μια τερατωδη αγνοια. Το Πακισταν υποφερει απο συνεχεις ενοπλες συγκρουσεις και τρομοκρατια. Πολλοι περισσοτεροι Πακιστανοι θα επαιρναν ασυλο εαν το ενδιαφερον δεν εστιαζοταν σχεδον αποκλειστικα στους Συρους. Ωστοσο, ενα 10% αναγνωριζονται ως προσφυγες. Πολυ χαμηλο ποσοστο κατα τη γνωη μου. Μην πας να ξεγλιστρυσεις τωρα με ανουσια θεματα.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:32
Φυσικά και σημαίνει.
1. Αν υπάρχει θέμα σε περιοχή του Πακιστάν, να πάνε σε άλλη περιοχή που δεν υπάρχει.
2. Δεν συνόρευουμε με το Πακιστάν, δεν μας αφορά. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πηγαίνει σε όποια χώρα θέλει. Τέλος.
Αυτά τελείωσαν.blackpaint έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:16Δεν υπαρχουν ομορες χωρες με το πακισταν οπου θα μπορουσε κανεις να ζητησει ασυλο. Η συνηθης διαδρομη ειναι προς την Τουρκια μεσω Ιραν και μετα στην Ελλαδα με τελικο προορισμο την Ευρωπη (κυριως ΗΒ και Β.Ιρλανδια).Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:12Δεν ξεγλιστραω και δεν είναι ανούσια.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:45
Νομιζα πως η κουβεντα αφορουσε στην κατασταση της ασφαλειας του Πακισταν, οπου επεδειξες μια τερατωδη αγνοια. Το Πακισταν υποφερει απο συνεχεις ενοπλες συγκρουσεις και τρομοκρατια. Πολλοι περισσοτεροι Πακιστανοι θα επαιρναν ασυλο εαν το ενδιαφερον δεν εστιαζοταν σχεδον αποκλειστικα στους Συρους. Ωστοσο, ενα 10% αναγνωριζονται ως προσφυγες. Πολυ χαμηλο ποσοστο κατα τη γνωη μου. Μην πας να ξεγλιστρυσεις τωρα με ανουσια θεματα.
1. Αν υπάρχει θέμα σε περιοχή του Πακιστάν, να πάνε σε άλλη περιοχή που δεν υπάρχει.
2. Δεν συνόρευουμε με το Πακιστάν, δεν μας αφορά. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πηγαίνει σε όποια χώρα θέλει. Τέλος.
τι παπαριες γραφεις νυχτιατικα ...? ποιο Πακισταν ειναι σε ανασφαλεια ...?blackpaint έγραψε: 10 Μαρ 2020, 00:16Δεν υπαρχουν ομορες χωρες με το πακισταν οπου θα μπορουσε κανεις να ζητησει ασυλο. Η συνηθης διαδρομη ειναι προς την Τουρκια μεσω Ιραν και μετα στην Ελλαδα με τελικο προορισμο την Ευρωπη (κυριως ΗΒ και Β.Ιρλανδια).Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2020, 21:12Δεν ξεγλιστραω και δεν είναι ανούσια.blackpaint έγραψε: 09 Μαρ 2020, 20:45
Νομιζα πως η κουβεντα αφορουσε στην κατασταση της ασφαλειας του Πακισταν, οπου επεδειξες μια τερατωδη αγνοια. Το Πακισταν υποφερει απο συνεχεις ενοπλες συγκρουσεις και τρομοκρατια. Πολλοι περισσοτεροι Πακιστανοι θα επαιρναν ασυλο εαν το ενδιαφερον δεν εστιαζοταν σχεδον αποκλειστικα στους Συρους. Ωστοσο, ενα 10% αναγνωριζονται ως προσφυγες. Πολυ χαμηλο ποσοστο κατα τη γνωη μου. Μην πας να ξεγλιστρυσεις τωρα με ανουσια θεματα.