Αυτό:omg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:01 αν είναι να μιλάμε για υποπεριπτωσεις των υποπεριπτωσεων, ο Σταλόνε και ο Αρνολντ στα 73 τους βάζουν κάτω το 99% των 35αρηδων.

Βάζει κάτω αυτό:
Αυτό:omg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:01 αν είναι να μιλάμε για υποπεριπτωσεις των υποπεριπτωσεων, ο Σταλόνε και ο Αρνολντ στα 73 τους βάζουν κάτω το 99% των 35αρηδων.

hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:09Αυτό:omg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:01 αν είναι να μιλάμε για υποπεριπτωσεις των υποπεριπτωσεων, ο Σταλόνε και ο Αρνολντ στα 73 τους βάζουν κάτω το 99% των 35αρηδων.
Βάζει κάτω αυτό:
![]()
![]()
![]()
Υπερπατριώτης ήμουν προχριστού. Πλέον είμαι ρεαλιστής και πολέμιος πασης φύσης αριστεροδεξιου εθνολαϊκισμου.Feindflug έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:56
Τρίτον, για την φράση που έβαλα σε bold, εσύ δεν είσαι υπερπατριώτης σε κάτι άλλα νήματα; Τι θα κάνεις σε περίπτωση επιστρατεύσεως;
Ναι πολύ ευκολότερα απο όσο πιστέυεις.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:09Αυτό:omg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:01 αν είναι να μιλάμε για υποπεριπτωσεις των υποπεριπτωσεων, ο Σταλόνε και ο Αρνολντ στα 73 τους βάζουν κάτω το 99% των 35αρηδων.
Βάζει κάτω αυτό:
![]()
![]()
![]()
Εντάξει τυπε αλλα μακρια απο κορωνοιους γιατι εισαι ευπαθής κοινωνική ομαδα, κ τα μουσκουλα δε θα σε σώσουν
Ναι. Ομολογώ πως δεν το πιστεύω καθόλου. Άλλο οι ταινίες και οι προετοιμασμένες δημόσιες εμφανίσεις τους και άλλο η πραγματικότητα. Πριν 10-15 χρόνια μπορεί. Σήμερα όχι. Είναι υπερήλικας. Μπορεί να μπορεί να τα βάλει με τον μέσο 20χρονο, αλλά με τον μέσο 35χρονο αποκλείεται.
Τα πόδια του ήδη φαίνονται γερασμένα, πάντως. Πιστεύω μια κλωτσιά στο καλάμι θα τον αφήσει στο νοσοκομείο για 1 μήνα. Τα βυζιά του επίσης φαίνονται τεχνητά = χημική ενίσχυση του οργανισμού του. Όχι, δεν είναι διατροφή και άσκηση.
Α ναι ρε τύπε, ξέχασα, ψήφισες ΝΔ.Ερμής έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:39Υπερπατριώτης ήμουν προχριστού. Πλέον είμαι ρεαλιστής και πολέμιος πασης φύσης αριστεροδεξιου εθνολαϊκισμου.Feindflug έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:56
Τρίτον, για την φράση που έβαλα σε bold, εσύ δεν είσαι υπερπατριώτης σε κάτι άλλα νήματα; Τι θα κάνεις σε περίπτωση επιστρατεύσεως;
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:57Εντάξει τυπε αλλα μακρια απο κορωνοιους γιατι εισαι ευπαθής κοινωνική ομαδα, κ τα μουσκουλα δε θα σε σώσουν![]()
hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:00Τα πόδια του ήδη φαίνονται γερασμένα, πάντως. Πιστεύω μια κλωτσιά στο καλάμι θα τον αφήσει στο νοσοκομείο για 1 μήνα. Τα βυζιά του επίσης φαίνονται τεχνητά = χημική ενίσχυση του οργανισμού του. Όχι, δεν είναι διατροφή και άσκηση.
Τα μπιλντερια δεν ειναι απαραίτητο οτι ξυλοφορτωνουν κιολας επειδη κάνουν 200 κιλα παγκο. Μπορει ο καθε Αρνολντ να σηκώνει κ σημερα περισσότερα κιλα απο το μέσο 30αρη. Αλλα υγιές δείγμα αθλητισμού δεν τον λες. Οι περισσότεροι σαν αυτόν δε φτάνουν καν την ηλικια του. Φυσικα πριν 2 χρονια εκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιας ή κατι τέτοιο κ περπάταγε με πι, δεν ξέρω σήμερα αν μπορει οχι να με δειρει (σαν μέσος 35αρης που είμαι) αλλα προσωπικά δε θα χτύπαγα εναν γερακο που πριν λίγο εκανε εγχείρηση ετσι κ αλλιώς.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:57
Ναι. Ομολογώ πως δεν το πιστεύω καθόλου. Άλλο οι ταινίες και οι προετοιμασμένες δημόσιες εμφανίσεις τους και άλλο η πραγματικότητα.
Δεν το λεω για σενα βρε πουλάκι, γι αυτον το λεω που ειναι μπαρμπαδι κ μας λεει ageing is for idiotsomg kai 3 lol έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:08fyi απεχω παρασαγκας απο τις ευπαθεις ομαδες + οτι παθαινω ενα ελαφρυ κρυωμα καθε 5 χρονια κι αυτο τελη ανοιξης!EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:57Εντάξει τυπε αλλα μακρια απο κορωνοιους γιατι εισαι ευπαθής κοινωνική ομαδα, κ τα μουσκουλα δε θα σε σώσουν![]()
ζήτημα να έχω πάρει 2 κουτιά ασπιρίνες σε ολη μου τη ζωή
Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο στον καθένα. Σίγουρα ο Άρνολντ σηκώνει περισσότερα κιλά από μένα. Στην τελική, είναι 65% βαρύτερος από μένα και σχεδόν 20 πόντους ψηλότερος. Αλλά πλέον είναι γεράκος.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:16 Τα μπιλντερια δεν ειναι απαραίτητο οτι ξυλοφορτωνουν κιολας επειδη κάνουν 200 κιλα παγκο.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Μαρ 2020, 17:16Τα μπιλντερια δεν ειναι απαραίτητο οτι ξυλοφορτωνουν κιολας επειδη κάνουν 200 κιλα παγκο. Μπορει ο καθε Αρνολντ να σηκώνει κ σημερα περισσότερα κιλα απο το μέσο 30αρη. Αλλα υγιές δείγμα αθλητισμού δεν τον λες. Οι περισσότεροι σαν αυτόν δε φτάνουν καν την ηλικια του. Φυσικα πριν 2 χρονια εκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιας ή κατι τέτοιο κ περπάταγε με πι, δεν ξέρω σήμερα αν μπορει οχι να με δειρει (σαν μέσος 35αρης που είμαι) αλλα προσωπικά δε θα χτύπαγα εναν γερακο που πριν λίγο εκανε εγχείρηση ετσι κ αλλιώς.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2020, 16:57
Ναι. Ομολογώ πως δεν το πιστεύω καθόλου. Άλλο οι ταινίες και οι προετοιμασμένες δημόσιες εμφανίσεις τους και άλλο η πραγματικότητα.