!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

foscilis έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:40
Nostalgia έγραψε: 09 Μαρ 2020, 13:36 Αποστολή Εθνοφυλακής

Αποστολή της Εθνοφυλακής είναι:

α. Η συμβολή στην Άμυνα της χώρας και η ενίσχυση και υποβοήθηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπλήρωση της αποστολής τους.

β. Η συμβολή στην παθητική άμυνα και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (πυρκαϊές, θεομηνίες, σεισμοί κ.λπ.).

γ. Η υποβοήθηση του έργου του Στρατού σε περίπτωση μερικής ή γενικής επιστρατεύσεως.
Ρε φίλε και αποστολή της πυροσβεστικής είναι η κατάσβεση των πυρκαγιών, το να πας στα βουνά με μια υδροφόρα όμως δε σε κάνει πυροσβέστη. Και παρεμπιπτόντως πράγματι μάζεψε ο εισαγγελέας μερικούς καραγκιόζηδες.
Και πολυ καλα εκανε! Ολα πρεπει να γινουν νομιμα. Εφοσον ο στρατος ζητησε πληροφοριες ή την ββοηθεια καποιων εθνοφυλακων δεν βλεπω ποιο το προβλημα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:04 Μπορει ομως και να βρισκονται ηδη εκει.
Ποτε δεν ξερεις. :wink
Δεν εξετάζω αυτό. Και εγω ξέρω ότι ήδη έχουν πάει. Στη περίπτωση που παραθέτεις, ΓΤΠ είναι ο αρθρογράφος και όσοι κάθονται και τον διαβάζουν ευλαβικά.

Το defence point ξεκίνησε καλά αλλά έχει ξεπέσει.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:01
Σέλευκας έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:53 Η μόνη λύση είναι να αυξηθεί η θητεία για να πάνε περισσότεροι σταδιακά στον Εβρο ώστε να μπορούν να βγούνε οι υπηρεσίες για να μην εξαντληθούν οι φαντάροι. Ηδη δεν εχουν εξόδους και δεν έχουν και οκτάωρο ύπνου. Είναι απάνθρωπο για να λέει ο καθενας πολιτικός την αποψάρα του .
Ψιτ νεαρε.
30/1 μας πηγαινε στην μοναδα και για 8 μηνες ημασταν με 4 ωρες υπνου μ.ο.
Ποιο 8ωρο μας λες;
Πολυ σωστα ομως παρατηρησες οτι η θητεια πρεπει να αυξηθει.
αδερφε και γω τα ίδια πέρασα. Επι ένα χρόνο δεν είχα ύπνο ούτε μαι ώρα. Ο ύπνος γινόταν στις υπηρεσίες. Αλλα δεν ήθελα να το πω. Φυσικά έξοδος δεν υπήρχε καθόλου ούτε για πλάκα. Και κάποιοι στο τάγμα σε θέσεις γραφείου μιλο΄λυσαν για γερμανικ΄'α και μαλακίες :smt005: και έπαιρναν και τιμητικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 09 Μαρ 2020, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:00
Nero έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:57
Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:53

Stand-off με αφορμη τους προσφυγες..
πιο αναλυτικά;
Τι αναλυτικα; αντιπαραθεση με αφορμη τους προσφυγες.
πολύ ασαφές, πολύ φλου ρε παιδί μου. Γιατί; Θεωρείς ότι είναι αρκετό να περιγράψεις μια τόσο περίπλοκη κατάσταση με τόσο απλά λόγια; Ανέλυσε το, με δικά σου λόγια
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Με τις επικες μαλακιες που γραφονται στο τουιτερ ετοιμαστειτε για πληρη αρση απορρητου στο διαδικτυο

οσο ηταν η επιτομη της ελευθεριας το διαδικτυο ηταν

τελος αυτο, με υπαιτιοτητα ηλιθιων αριστερων και ακροδεξιων.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

stargazer έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:00
Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:45

Μπα, μονο στο μυαλο σας υπαρχει πολεμος και στα σοσιαλ μηντια..Πολεμο εχει στην Συρια πχ. Να ευχεστε να μην ξεσπασει κανονικος πολεμος γιατι μετα θα κλαιτε..
Έχεις σκεφτεί ποια θα είναι η δική σου θέση αν γίνει πόλεμος;

Έχεις ψάξει, ιστορικά έστω, τι γίνεται σε υποστηρικτές (έστω και με καλή πρόθεση) του αντιπάλου σε καιρό πολέμου;

Και υποστηρικτής να μην είσαι (σε προλαβαίνω) σου λέω με σιγουριά ότι έτσι φαίνεσαι.

Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες αν μερικοί έχετε απαράμιλλο θάρρος η απαράμιλλη βλακεία στο κεφάλι σας.

Εγώ στην θέση σου, η των υπολοίπων με αυτό το βιολί, θα κράταγα χαμηλό προφίλ.

ΥΓ Εννοείται ότι αυτό δεν είναι απειλή, μια φιλική συμβουλή μόνο από κάποιον που μάλλον έτυχε και μελέτησε την ιστορία πιο πολύ από σένα.
Μονο μαλακες και ηλιθιοι σε καιρο πολεμου θα στρεφονταν εναντια στους δικους τους. Βεβαια με τους ανεγκεφαλους ποτε δεν ξερεις. Κι εγω ξερω ιστορια καλυτερα απο οτι υπονοεις..Πχ στην Γερμανικη κατοχη κομμουνιστες και δεξιοι πολεμησαν μαζι τους Γερμανους..Οπως και στην Πινδο.

Οποτε δεν ανησυχω ιδιατερα..

Για το θεμα ομως εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο τι συμφερει τη χωρα. Κι εγω ξερω οπως κι εσυ φανταζομαι οταν ελληναραδες μπατριωτες πηγανε με τα τσαρουχια να "γ@μησουνε" τους Τουρκους στη Μικρασια.
Κι εκει με αναλογες ιδεες πηγανε: θα τους σκισουμε, διαλυονται, θα φτασουμε την Αγκυρα. Η εξελιξη γνωστη.
Για να μην παμε στο 1897 που στο τελος πληρωσαμε αποζημιωσεις κι ολας στα Μογγολα.

Με την Τουρκια ιστορικα χωρις διεθνη στρατιωτικη συμμαχια εναντιον τους δεν εχουμε τυχη ειτε αρεσει ειτε οχι.Νικη δεν προκεται να υπαρξει..Σητν καλυτερη να βγει ισοπαλια εαν οι Τουρκοι δεν το τραβηξουνε..

Και μια και ρωτας να σου κανω κι εγω μια ερωτηση: τι θα πρεπει να γινει με τους υπευθυνους αν η εξελιξη της κοντρας για τους προσφυγες καταληξει σε ηττα της Ελλαδος και απωλεια εδαφων οπως στην Κυπρο, την Μικρασια, το 1897; Θα πρεπει να λογοδοτησουνε η οχι και πώς; Απλη ερωτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 09 Μαρ 2020, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Belisarius έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:07
stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:04 Μπορει ομως και να βρισκονται ηδη εκει.
Ποτε δεν ξερεις. :wink
Δεν εξετάζω αυτό. Και εγω ξέρω ότι ήδη έχουν πάει. Στη περίπτωση που παραθέτεις, ΓΤΠ είναι ο αρθρογράφος και όσοι κάθονται και τον διαβάζουν ευλαβικά.

Το defence point ξεκίνησε καλά αλλά έχει ξεπέσει.
Μα δεν εβαλα εγω το link του DP.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:11
stargazer έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:00
Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:45

Μπα, μονο στο μυαλο σας υπαρχει πολεμος και στα σοσιαλ μηντια..Πολεμο εχει στην Συρια πχ. Να ευχεστε να μην ξεσπασει κανονικος πολεμος γιατι μετα θα κλαιτε..
Έχεις σκεφτεί ποια θα είναι η δική σου θέση αν γίνει πόλεμος;

Έχεις ψάξει, ιστορικά έστω, τι γίνεται σε υποστηρικτές (έστω και με καλή πρόθεση) του αντιπάλου σε καιρό πολέμου;

Και υποστηρικτής να μην είσαι (σε προλαβαίνω) σου λέω με σιγουριά ότι έτσι φαίνεσαι.

Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες αν μερικοί έχετε απαράμιλλο θάρρος η απαράμιλλη βλακεία στο κεφάλι σας.

Εγώ στην θέση σου, η των υπολοίπων με αυτό το βιολί, θα κράταγα χαμηλό προφίλ.

ΥΓ Εννοείται ότι αυτό δεν είναι απειλή, μια φιλική συμβουλή μόνο από κάποιον που μάλλον έτυχε και μελέτησε την ιστορία πιο πολύ από σένα.
Μονο μαλακες και ηλιθιοι σε καιρο πολεμου θα στρεφονταν εναντια στους δικους τους. Βεβαια με τους ανεγκεφαλους ποτε δεν ξερεις. Κι εγω ξερω ιστορια καλυτερα απο οτι υπονοεις..Πχ στην Γερμανικη κατοχη κομμουνιστες και δεξιοι πολεμησαν μαζι τους Γερμανους..Οπως και στην Πινδο.

Οποτε δεν ανησυχω ιδιατερα..

Για το θεμα ομως εμενα με ενδιαφερει περισσοτερο τι συμφερει τη χωρα. Κι εγω ξερω οπως κι εσυ φανταζομαι οταν ελληναραδες μπατριωτες πηγανε με τα τσαρουχια να "γ@μησουνε" τους Τουρκους στη Μικρασια.
Κι εκει με αναλογες ιδεες πηγανε: θα τους σκισουμε, διαλυονται, θα φτασουμε την Αγκυρα. Η εξελιξη γνωστη.
Για να μην παμε στο 1897 που στο τελος πληρωσαμε αποζημιωσεις κι ολας στα Μογγολα.

Με την Τουρκια ιστορικα χωρις διεθνη στρατιωτικη συμμαχια εναντιον τους δεν εχουμε τυχη ειτε αρεσει ειτε οχι.Νικη δεν προκεται να υπαρξει..Σητν καλυτερη να βγει ισοπαλια εαν οι Τουρκοι δεν το τραβηξουνε..

Και μια και ρωτας να σου κανω κι εγω μια ερωτηση: τι θα πρεπει να γινει με τους υπευθυνους αν η εξελιξη της κοντρας για τους προσφυγες καταληξει σε ηττα της Ελλαδος και απωλεια εδαφων οπως στην Κυπρο, την Μικρασια, το 1897; Θα πρεπει να λογοδοτησουνε η οχι και πώς; Απλη ερωτηση.
Μλκς μιλαμε για καθηγητη πανεπιστημιου,οχι αστεια!
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Nero έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:08
Northern Spirit έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:00
Nero έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:57

πιο αναλυτικά;
Τι αναλυτικα; αντιπαραθεση με αφορμη τους προσφυγες.
πολύ ασαφές, πολύ φλου ρε παιδί μου. Γιατί; Θεωρείς ότι είναι αρκετό να περιγράψεις μια τόσο περίπλοκη κατάσταση με τόσο απλά λόγια; Ανέλυσε το, με δικά σου λόγια
Ποιο ειναι φλου; Δηαλδη η λεξη πολεμος που χρησιμοποιουνε οι μπατριωτες ειναι πιο αντιπροσωπευτικη του τι συμβαινει; Εχουμε ανταλλαγες πυρων αναμεσα σε αντιπαλους στρατους; Οχι.
Εχουμε απευθειας συγκρουση αναμεσα σε δυο στρατους; Οχι.

Αρα τι να συζητησουμε...Η κατασταση στον Εβροα ειναι συγκεκριμενη..Καποιοι προσφυγες ή μεταναστε θελουνε να περασουνε στα ελληνικα συνορα, οι δικοι μας θελουνε να τους αποτρεψουνε ενω μερικοι Τουρκοι τους βοηθουνε.

Αυτο αντιπαραθεση το λεω οχι πολεμο.

Τα γενικοτερα ηγεωπολτικα για υβριδικους πολεμοςυ κλπ ειναι θεωριες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Noor1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noor1 »

- Λέγεται ότι πυροβολούνται μετανάστες στον Έβρο.
- Είναι hoax αυτή η είδηση.
- Λέγεται επίσης ότι πυροβολήθηκε αστυνομικός.
- Δεν είναι έτσι, απλά τον περάσαμε για πρόσφυγα.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

foscilis έγραψε: 09 Μαρ 2020, 10:58 Όπως έλεγα λοιπόν όσοι αισθάνονται ότι η Ελλάδα παραβιάζει το ευρωπαϊκό δίκαιο είναι ελεύθεροι να κάνουν προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και να πάρουν τα παπάρια μου.

(με επιφύλαξη βέβαια μέχρι να το δω αλλού)
Ισχύει
https://www.google.com/search?client=fi ... E%BF%CF%85

Και κλάάάάάμα οι halilέγγυοι τουρκολάγνοι! :smt077:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Noor1 έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:25 - Λέγεται ότι πυροβολούνται μετανάστες στον Έβρο.
- Είναι hoax αυτή η είδηση.
- Λέγεται επίσης ότι πυροβολήθηκε αστυνομικός.
- Δεν είναι έτσι, απλά τον περάσαμε για πρόσφυγα.
Διαψεύδει η ΕΛΑΣ δημοσιεύματα για περιστατικό σε βάρος αστυνομικού

https://www.protothema.gr/greece/articl ... tunomikou/
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος »

Στα νεώτερα τον ήπιε η Τουρκία κανονικά.
Ομοίως και οι ανθρωπισται.

Πιθηκασου είχα γράψει για Τετάρτη τελικά έγινε νωρίτερα.

Το διαβάσατε πρωτοι εδώ.
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Φρούραρχος έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:28 Στα νεώτερα τον ήπιε η Τουρκία κανονικά.

Το διαβάσατε πρωτοι εδώ.
Για ποιο λες; Για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου;
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Φρούραρχος έγραψε: 09 Μαρ 2020, 15:28 Στα νεώτερα τον ήπιε η Τουρκία κανονικά.

Το διαβάσατε πρωτοι εδώ.

Σε τι πραγμα αναφερεσαι;

Επισης δεν απαντησες: η ΕΕ ειναι καλη τωρα η οχι; Γιατι εσυ ηθελες να βγουμε..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”