sport billy έγραψε: 09 Μαρ 2020, 02:26<<Αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό καθώς εδώ και καιρό έχουν καταρρεύσει τα δίκτυα της ΕΥΠ στα Βαλκάνια και βρίσκεται σε πρωτοφανή επιχειρησιακή αποσύνθεση, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από συνεχή αρνητικά περιστατικά του τελευταίου διαστήματος.>>
Πρόσφατα μάθαμε ότι από τον Νοέμβριο είχαν ξεκινήσει στον Έβρο τα έργα ενίσχυσης των συνόρων και δημιουργήθηκε κεντρική διοίκηση ΕΛΑΣ+στρατού.
Δεν ξέρω για την ΕΥΠ, αλλά μάλλον ο κούλης μύρισε τα νύχια του και προετοιμάστηκε.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Gherschaagk έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:23
Η εποχή που κάποιοι κάνανε κηδεία με ξένα κόλλυβα τελείωσε. Δεν θα υπονομεύσω εγώ το μέλλον του παιδιού μου γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν τους ανθρωπιστές με ξένες πλάτες. Όποιος θέλει να ενσωματωθεί, που δεν αλλά λέμε, πάει καλά. Όποιος δεν θέλει να πάει αλλού. Μαζί και οι ανθρωπιστές.
ενα ξεσπασει καποιος πολεμος με Τουρκια δεν υπονομευεις το μελλον του παιδιου σου; Η το αποκλειεις να συμβει;
Πόλεμο έχουμε ήδη.
Ακήρυχτο.
Μπα, μονο στο μυαλο σας υπαρχει πολεμος και στα σοσιαλ μηντια..Πολεμο εχει στην Συρια πχ. Να ευχεστε να μην ξεσπασει κανονικος πολεμος γιατι μετα θα κλαιτε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Στα σύνορα υπάρχουν παρατηρητήρια με σκοπούς και υπάρχουν και περίπολα αλλά και ενέδρες. Επίσης υπάρχουν πιο πίσω τα ΣΤΕΚ.
Οι υπηρεσίες γίνονται ένοπλες με σφαίρες.
Οταν ο σκοπός δει κάποιον να μπαίνει στην περιοχή που είναι υπεύθυνος τότε είναι υποχρεωμένος να ξεκινήσει την αναγνώριση.
Για να περάσει κάποιος πρέπει να ξέρει το σύνθημα και το παρασύνθημα (δηλαδή πρέπει να είναι και αυτός σε υπηρεσία του ΕΣ). Αλλιώς ακολουθούνται διαδικασίες που έχει ορίσει η διήκηση του ΕΣ και η πολιτεία κατα περίσταση.
Ολα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα. Κανείς δεν μπορεί να πυροβολήσει χωρίς εντολή ούτε να παριστάνει τον κυνηγό επικυρηγμένων με όπλα στο χέρι.
Για να έχουμε πυροβολισμό λαθρο απο έφεδρο ή και μόνιμο είναι αδύνατον. Θα πρέπει να έχει κάνει κατι πολύ χοντρό που να μη γινόταν αλλιώς δηλαδή να επιτέθηκε με όργανο-όπλο.
Στον Εβρο υπάρχει και το πρόβλημα των ναρκωτικών που πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση γιατί κόπηκε και αυτός ο τομέας της οικονομίας. Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους τελεταία.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
ενα ξεσπασει καποιος πολεμος με Τουρκια δεν υπονομευεις το μελλον του παιδιου σου; Η το αποκλειεις να συμβει;
Πόλεμο έχουμε ήδη.
Ακήρυχτο.
Μπα, μονο στο μυαλο σας υπαρχει πολεμος και στα σοσιαλ μηντια..Πολεμο εχει στην Συρια πχ. Να ευχεστε να μην ξεσπασει κανονικος πολεμος γιατι μετα θα κλαιτε..
Κάτσε να λιμάρω τα νύχια μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 09 Μαρ 2020, 14:23
Η εποχή που κάποιοι κάνανε κηδεία με ξένα κόλλυβα τελείωσε. Δεν θα υπονομεύσω εγώ το μέλλον του παιδιού μου γιατί κάποιοι θέλουν να κάνουν τους ανθρωπιστές με ξένες πλάτες. Όποιος θέλει να ενσωματωθεί, που δεν αλλά λέμε, πάει καλά. Όποιος δεν θέλει να πάει αλλού. Μαζί και οι ανθρωπιστές.
Πόλεμος με την Τουρκία μπορεί να προκύψει για δεκάδες άλλα θέματα.
Το να θεωρεί λοιπόν το κάθε ούγκανο ότι η Τουρκία θα είναι πιο τρυφερή μαζί μας αν λύσουμε το ανθρωπιστικό πρόβλημα αυτών που η ίδια διακινεί και ότι η είσοδος ατόμων που φωνάζουν "ζήτω η Τουρκία" στα σύνορα μας, θα μας βοηθήσει σε ειρηνικές ή εμπόλεμες καταστάσεις, είναι μία ακόμη απόδειξη ηλιθιότητας και τίποτα περισσότερο.
καλα, πιστευω να εβγαλες και την ελληνικη σημαια που εχεις στο αβαταρ στο μπαλκονι για λογους εθνικου καθηκοντος..
Non-passaran!
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Πόλεμο έχουμε ήδη.
Ακήρυχτο.
Ταγίπ, εσύ;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ελ υπερμπατριωτες εναντιον ολων: της Τουρκιας, της ΕΕ, των ΗΠΑ (αν κανουνε καμια δηλωση που δεν μας αρεσει), των αριστερων και οποιου γενικα δεν ειναι μαζι τους...
Και μετα λεγαμε τους δραχμολαγνους παλαβους.
Ταγίπ, εσύ;
Οχι Κολοκοτρωνη μου δεν μιλαω Τουρκικα. Το τσαρουχι το βλεπω λιγο στενο παρε μεγαλυτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Northern Spirit την 09 Μαρ 2020, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.