ποιος μωρε ...? δεν λες που ηρθανε αυτες οι ΜΚΟ και λαδωσε το αντερο τουLord Brum έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:07φαίνεται ότι μιλάς ως βολεμένος. Επ'ευκαιρεία σεβασμό στον πρωθυπουργό σου δημόσιες, προσοχές θα βαράς σαν καλός κηφήνας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Όχι ευχές, θέλει έμπρακτη συμμαχία. Να σπάσουν αβγά.metaxoskolikas έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:08 ορμπάν υπέρ ελλάδας
«Η Ελλάδα έχει αναλάβει ενεργό δράση, έχει σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και εκτιμούμε τις προσπάθειές της για την υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων» της ΕΕ, δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις στους δημοσιογράφους. Ο Ούγγρος συντηρητικός πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τόνισε πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα. «Θα δώσουμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε για την Ελλάδα για να το σταματήσει…»
Ordem e Progresso.
οταν γραφεις σαν ηλιθιος νομιζεις οτι με μειωνεις ...?Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:08οκ, αν θες να μην ειμαι ας μη ειμαι...
εσυ μωρη γαλοτσα που εισαι μπαντριωτς, γιατι μαδας τα δαχλας δω μεσα και δεν πηγες στο σεξοβανακι του Λα;γου?
γιατι μωρη ελεονωρα?
πασοκάρα δικέ μου, μαρέσεις, έτσι γίνονται οι μεγάλες δουλειές.
Κατά τα άλλα απλά να σε ενημερώσω, με αυτές τις μαλακίες που πετάτε από εδώ και από κει όντως αρχίζει να σαλτέρνει ο κόσμος και όντως αρχίζει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, κάνεις την ζωή ολονώνε μας ακόμη πιο δύσκολη με λίγα λόγια γιατί όλες εσείς οι αριστεράντζες του κερατά δεν πρόκειται να ισορροπήσετε την κατάσταση, μόνον χειρότερα μπορείτε να την κάνετε, και όσοι ψύχραιμοι μείνουμε πίσω θα πάρουμε ταρχίδια μας από όλους σας γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θα συμμαζεύεται η φάση, μαλάκαμου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Μαρ 2020, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Παρταλι
παπλιούκι=μπαρμπαςNandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:09Δεν ξέρω τί είναι το παπλιούκι, σίγουρα ξέρω ότι δεν είμαι φασίστας μαύρος, φαιός, κόκκινος, μαυροκόκκινος ή ροζουλής, σαν αυτούς που έχουν γεμίσει το πχόρουμ.
ΥΓ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ούτε κάποιος άλλος, που το παίζει σοφός, κατάλαβε την ειρωνεία. Μόνο με εμοτικονς καταλαβαίνουν κάποιοι.![]()
δεν ειναι απαραιτητα προσβλητικο
απλα, ξερεις, ο ισαποστακισμος σου γερνει ολιγον, και γερνει προς ακροδεξια
Σε αυτές τις μαλακίες ακριβώς αναφερόμουν πριν.Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:12παπλιούκι=μπαρμπαςNandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:09Δεν ξέρω τί είναι το παπλιούκι, σίγουρα ξέρω ότι δεν είμαι φασίστας μαύρος, φαιός, κόκκινος, μαυροκόκκινος ή ροζουλής, σαν αυτούς που έχουν γεμίσει το πχόρουμ.
ΥΓ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ούτε κάποιος άλλος, που το παίζει σοφός, κατάλαβε την ειρωνεία. Μόνο με εμοτικονς καταλαβαίνουν κάποιοι.![]()
.
.
-
Παρταλι
εσυ μαζεψε σαλιοsys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:13Σε αυτές τις μαλακίες ακριβώς αναφερόμουν πριν.Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:12παπλιούκι=μπαρμπαςNandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:09
Δεν ξέρω τί είναι το παπλιούκι, σίγουρα ξέρω ότι δεν είμαι φασίστας μαύρος, φαιός, κόκκινος, μαυροκόκκινος ή ροζουλής, σαν αυτούς που έχουν γεμίσει το πχόρουμ.
ειναι το μονο στο οποιο εισαι ΑΣΟΣ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
εσυ μαζευε κανενα ψιλο γιατι τωρα στην ανεργια ουτε καφε δεν θα εχεις να πιεις ...θα πας στην πορεια τελικα...?
Έχετε καταλάβει τι γίνεται; η Τουρκία κάνει επίθεση, και σεις θα πείτε για τον Γράμο.
Ordem e Progresso.
-
Παρταλι
οχι δεν θα παω σε καμια πορεια, ειμαι ΑΜΕΑnostromos έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:16εσυ μαζευε κανενα ψιλο γιατι τωρα στην ανεργια ουτε καφε δεν θα εχεις να πιεις ...θα πας στην πορεια τελικα...?
τα φραγκα μου τα μαζευω για δισκους, οχι για ρυζια και σκατοχαρτα
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σε ποια γλώσσα;Παρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:12παπλιούκι=μπαρμπαςNandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:09Δεν ξέρω τί είναι το παπλιούκι, σίγουρα ξέρω ότι δεν είμαι φασίστας μαύρος, φαιός, κόκκινος, μαυροκόκκινος ή ροζουλής, σαν αυτούς που έχουν γεμίσει το πχόρουμ.
Ξέρω, ξέρω! Το 90% των Ελλήνων που συμφωνούν με τα μέτρα είναι ακροδεξιοί μέχρι ναζίδες!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
αποκλειεται να εισαι ΑΜΕΑ ... δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ... σκετο παρταλι εισαιΠαρταλι έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:17οχι δεν θα παω σε καμια πορεια, ειμαι ΑΜΕΑ
τα φραγκα μου τα μαζευω για δισκους, οχι για ρυζια και σκατοχαρτα
Έχει γίνει ήδη αυτό, πολλές πολλές σελίδες πίσω.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:16 Έχετε καταλάβει τι γίνεται; η Τουρκία κάνει επίθεση, και σεις θα πείτε για τον Γράμο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση