!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
https://twitter.com/MladenObraz/status/ ... 9832631296
Serbian people today protest in support of Greek people.
Serbian people today protest in support of Greek people.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
stergiosbik
Τους ψεκαζει για τον κορωναΐο.Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:00 Κανείς άνθρωπος δεν είναι ζιζάνιο. Αλλά κι εγώ, δεν μπορώ να εισβάλω βίαια σε κράτος. Με νερό τους απωθεί, όχι με σφαίρες.
-
Παρταλι
οντως, το ειδαμε και με ελληνες
και ειδαμε πως τους φερθηκαν αλλοι ελληνες
εσυ στην πορεια θα πας ...? ευκαιρια να μπεις στο δημοσιο ρε κοροιδο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Παρταλι
λολ... ρε ΒΛΑΚΑ, ΕΙΜΑΙ στο δημοσιο, σιγα μην περιμενα τον Κουλη
- metaxoskolikas
Νεαροί Γάλλοι Εθνικιστές από την "Γενιά της ταυτότητας" διαδήλωσαν στους δρόμους του Παρισιού υπέρ της Ελλάδος και κατά του Ερντογάν που τον χαρακτηρίζουν "εχθρό της Ευρώπης".
Οι Γάλλοι Εθνικιστές έφθασαν μέχρι την τουρκική πρεσβεία και έστειλαν το μήνυμα για την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και κατά της επιχειρούμενης εισβολής και λαθροεποικισμού.

Οι Γάλλοι Εθνικιστές έφθασαν μέχρι την τουρκική πρεσβεία και έστειλαν το μήνυμα για την διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και κατά της επιχειρούμενης εισβολής και λαθροεποικισμού.

@@δια εισαι ... κοιτα μαζεψε κανενα φραγκο γιατι ερχονται δυσκολες ημερες τωρα στην ανεργια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- metaxoskolikas
Κατά τη διάρκεια ομιλίας που πραγματοποίησε στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο νεαρός βουλευτής του εθνικιστικού κόμματος Vlaams Belang (Φλαμανδικό Συμφέρον) φρόντισε να δείξει τη συμπαράστασή του στην Ελλάδα και με μια συμβολική κίνηση: άνοιξε μια ελληνική σημαία μέσα στην αίθουσα του βελγικού Κοινοβουλίου και όπως ο ίδιος ανέφερε, η ΕΕ οφείλει να σταματήσει να υποκύπτει στον εκβιασμό του Ερντογάν και να σταματήσει να του στέλνει χρήματα.

φαίνεται ότι μιλάς ως βολεμένος. Επ'ευκαιρεία σεβασμό στον πρωθυπουργό σου δημόσιες, προσοχές θα βαράς σαν καλός κηφήνας
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- metaxoskolikas
ορμπάν υπέρ ελλάδας
«Η Ελλάδα έχει αναλάβει ενεργό δράση, έχει σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και εκτιμούμε τις προσπάθειές της για την υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων» της ΕΕ, δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις στους δημοσιογράφους. Ο Ούγγρος συντηρητικός πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τόνισε πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα. «Θα δώσουμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε για την Ελλάδα για να το σταματήσει…»
«Η Ελλάδα έχει αναλάβει ενεργό δράση, έχει σταματήσει την παράνομη μετανάστευση και εκτιμούμε τις προσπάθειές της για την υπεράσπιση των εξωτερικών συνόρων» της ΕΕ, δήλωσε ο Τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις στους δημοσιογράφους. Ο Ούγγρος συντηρητικός πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τόνισε πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα. «Θα δώσουμε όλη τη βοήθεια που μπορούμε για την Ελλάδα για να το σταματήσει…»
-
Παρταλι
οκ, αν θες να μην ειμαι ας μη ειμαι...nostromos έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:06@@δια εισαι ... κοιτα μαζεψε κανενα φραγκο γιατι ερχονται δυσκολες ημερες τωρα στην ανεργια
εσυ μωρη γαλοτσα που εισαι μπαντριωτς, γιατι μαδας τα δαχλας δω μεσα και δεν πηγες στο σεξοβανακι του Λα;γου?
γιατι μωρη ελεονωρα?
Αν το έλεγες με κακία δεν θα σε έκανα quote.Προς το παρόν υποφέρω με την κατάσταση, κυρίως επειδή η Ελλάδα δεν έχει ΠΑΛΙ συμμάχους. Ενώ έχει δίκιο.sys3x έγραψε: 08 Μαρ 2020, 23:00Ο ρατσισμός δεν είναι ακριβώς κριτική, κριτική κάνω και γω που σαφέστατα έχω και πολύ πολύ καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει στον τόπο που ζω (σου θυμίζω το παράδειγμα της χρυσής αυγής), βασικά δεν είναι καθόλου κριτική όσον αφορά την κριτική.
Επίσης υπάρχει και η κριτική στην κριτική, γιατί ωραία είναι η κριτική αλλά αυτή είναι ακόμη πιο ωραία ειδικά όταν συνοδεύεται από πράξεις και όχι μόνο λογάκια βουτηγμένα στην έπαρση την αυτάρεσκια και το βόλεμα.
Γίνομαι μερικές φορές σκληρός αλλά πάντα (προσπαθώ να) είμαι αληθινός, αυτό εκτός από εμένα νομίζω ότι το εκτιμάς και εσύ.
Στην πραγματικότητα δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα και ότι λέω το λέω καλόβουλα ασχέτως πως φαίνεται (δεν γνωρίζω σταλήθεια αλλά υποθέτω ότι πολλές φορές ίσως να μην φαίνεται αυτό) και επειδή νομίζω ότι εντοπίζω κάποιο πρόβλημα και απλά θέλω να βοηθήσω, δεν το παίζω έξυπνος θέλω να πω κυρίως γιατί δεν είμαι.
![]()
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν ξέρω τί είναι το παπλιούκι, σίγουρα ξέρω ότι δεν είμαι φασίστας μαύρος, φαιός, κόκκινος, μαυροκόκκινος ή ροζουλής, σαν αυτούς που έχουν γεμίσει το πχόρουμ.
ΥΓ. Το αστείο της υπόθεσης είναι ούτε κάποιος άλλος, που το παίζει σοφός, κατάλαβε την ειρωνεία. Μόνο με εμοτικονς καταλαβαίνουν κάποιοι.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση