Niki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:59
stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:51
Niki έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:50
Διάβασε την υπογραφή μου
Νομίζω ότι έγινα κατά κάτι πιο σοφός τώρα.
Είσαι πηγή γνώσης.
Έτσι είναι αγαπητέ μου , όταν μια χώρα δέχεται επίθεση σαν αυτήν και έχεις κάποιους εκ των έσω να την πολεμούν το λιγότερο τους χαστουκίζεις.
Έφαγες χαστούκι ποτέ από γυναίκα;
Μην σου τύχει.
Έχε χάρη που γράφεις με ένα πληκτρολόγιο και είσαι μακριά.
Ειλικρινά απορώ με το σχόλιό σου.
Υποστηρίζεις τον φασίστα Ερντογάν ενώ την χώρα σου την υποστηρίζει όλη η Ευρώπη.
Η Ευρώπη (υπόλοιπες χώρες) υποστηρίζει το δικό της συμφέρον. Ακόμα δεν το κατάλαβες έπειτα από 10 χρόνια μνημονίων που σου επέβαλαν; Χρειάζεσαι επιπλέον επιχειρηματολογία;
Ελλάδα εναντίον Τουρκίας είναι το παιχνίδι των Βρυξελλών για να εξυπηρετείται το δικό τους συμφέρον.
Δεν έχεις καταλάβει, έπειτα από τόση χρηματοδότηση προς μία χώρα που δεν ανήκει καν στην ΕΕ, την Τουρκία (δισεκατομμύρια), ότι αυτός που σε χειροκροτά είναι αυτός που δημιούργησε το επεισόδιο;
Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν κέρδισες τίποτα από αυτό το ψευτοεπεισόδιο, σε αντίθεση με τις Βρυξέλλες που πλέον νομιμοποίησαν την καταστρατήγηση όλων των συμφωνιών;
Ψάχνεις να βρείς πρόβλημα να το αναφέρεις στα μμε.
Χαστούκι από γυναίκα ένα και να καίει.
Γενικά, οι γυναίκες έχετε ένα θέμα στο φόρουμ. Η μία (Γαλή) δεν μπορεί να γράψει παράγραφο χωρίς αναφορά σε όπλα, οπλοχρησία κλπ, η άλλη μοιράζει διαδικτυακά χαστούκια...
Πάλι καλά που μας έμεινε η Νάιδα να κρατά το γυναικείο φύλο ζωντανό.