!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Το έδειξε τώρα το σκαι αυτο με το τρακτέρ ήτανε σε συνεργασία με τον στρατό.
Μια χαρά.
Μια χαρά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ο πιθηκας είναι που κάνει την λήψη/περιγραφή;argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:31 πσυχούλες επεισόδιο 3234
https://twitter.com/i/status/1236685745164877824
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
Ανδρέας
Αυτό κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:56
Επίσης, το πληγωμένο λιοντάρι δεν το "τσιγκλάς"...απλά του αφήνεις διέξοδο διαφυγής!
Ωχ παναΐα μ'...
Είναι αυτός που φωνάζει Τουρκία - Ερντογάν.Orion22 έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:12Ο πιθηκας είναι στην περιγραφή;argouen έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:31 πσυχούλες επεισόδιο 3234
https://twitter.com/i/status/1236685745164877824![]()
![]()
δεν είμαστε όλοι όσοι διαφωνούμε μαζί σου ακροδεξιοί πουλάκι μου, σύνελθε λιγάκι, ρίξε λίγο νερό στο πρόσωπο σου, πάρε βαθιές ανάσσες, χάιδεψε το εικόνισμα του στάλιν, δες λίγο μπόλεκ και λόλεκ, κάνε κάτι να ηρεμήσεις τέλος πάντων.Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:20Πήξε. Αριστερή, ανθρωπιστική αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και να είμαστε μειοψηφία σε σχέση με τους ακροδεξιούς, θα πούμε το σωστό από τη θέση του αδιαμφισβήτητου δεύτερου κόμματος.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:18Κάτι πρέπει να πει κι αυτός για το 3% ακροατήριό του κι ας ειναι και μαλακία!Highlander έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:13
Ο Τσίπρας πάντως κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για το ακροδεξιό του κρεσέντο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 08 Μαρ 2020, 20:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ας απομυθοποιήσουμε κάποια πράγματα:Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:56Δεν ξερω τι εννοείς..."το χρεός μας το κάναμε";Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:49
Εμείς το χρέος μας το κάναμε και είδαμε τα αποτελέσματα.
Έτσι κι αλλιώς περισσότερο διακοσμητικοί θα είναι πάρα ουσιαστικοί. Σιγά μην τους αφήσουν οι δικοί μας. Δε γίνονται αυτά.
Και τι θες να το κάνουμε το πληγωμένο λιοντάρι; Να το λιβανίζουμε μέχρι να αλλάξει μυαλά; Αφού δεν πρόκειται και το ξέρουμε.
Επίσης, το πληγωμένο λιοντάρι δεν το "τσιγκλάς"...απλά του αφήνεις διέξοδο διαφυγής!
Τα σύνορά μας είναι "ανοιχτά" εκ φύσεως, εκ γεωγραφίας.
Σας πούλησαν παραμύθι ότι έκλεισαν τα σύνορα της Ελλάδας όταν το 95% αυτών είναι θαλάσσια κι επομένως όχι ασφαλίσιμα, όπως τουλάχιστον περιγράφεται στον όρο "κλειστά".
Το κλείσιμο του Έβρου ήταν η χαρά των κρατών της ΕΕ που πλέον κέρδισαν ακόμα ένα διαπραγματευτικό χαρτί εναντίον σου: "τώρα έχουμε όλοι κλειστά σύνορα, όπως κι εσύ, επομένως πάψε να μας πρήζεις να τα ανοίξουμε". Τώρα το πρόβλημα είναι και με δική σου σφραγίδα δικό σου, αποκλειστικά, ενώ μέχρι τώρα πίεζες να εφαρμοστούν μέτρα για την μη εφαρμογή των διεθνών συνθηκών μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ.
Τώρα, το "αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας να προστατέψει τα σύνορά της" γίνεται πλέον ασάλευτο επιχείρημα της αδιαλλαξίας των υπόλοιπων ευρωπαίων να ανοίξουν τα σύνορα προς μετανάστες που βρίσκονται στις πρώτες χώρες υποδοχής (πχ. Ελλάδα).
Οι ροές θα συνεχίσουν διά θαλάσσης, οι μετανάστες θα συσσωρεύονται, η ΕΕ θα σου λέει "αν δεν μπορείς να φυλάξεις τα κλειστά σου πλέον σύνορα, εγώ τι να σου κάνω;" κι εσύ θα αναγκαστείς όπως τώρα να αφήνεις παραστρατιωτικούς να αμαυρώνουν το όνομα της χώρας σου ταλαιπωρώντας και βασανίζοντας ανθρώπους, με τα διεθνή φόρα (ΕΕ, ΟΗΕ κλπ) να σου ζητούν τα ρέστα.
Κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα καταγεγραμμένα ατυχήματα και το κοντέρ θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις διεθνείς σου σχέσεις.
Η κυβέρνηση θα συνεχίζει με τη βοήθεια των βουλευτών ακροδεξιάς προπαγάνδας σε ευρεία αποστολή να φλερτάρει τους ακροδεξιούς, οι οποίοι ως παραδοσιακά αφελείς ή και ανόητοι, θα έρχονται προς τη δική της αγκαλίτσα. Και την ίδια ώρα, θα περνούν νομοσχέδια όπως το τελευταίο (συνταξιοδοτικό) , που θα υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τη ζωή του έλληνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 08 Μαρ 2020, 20:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπακάλη με τσιγκλάς.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:14Αυτό κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:56
Επίσης, το πληγωμένο λιοντάρι δεν το "τσιγκλάς"...απλά του αφήνεις διέξοδο διαφυγής!![]()
![]()
![]()
Ωχ παναΐα μ'...
Κανόνισε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ρε σεις, είδατε τον τελευταίο λόγο του Ερντογάν;
Συγκλονιστικός.
Χτυπάει χαλαρά θέση επίτιμου προέδρου της νεολαίας των ζαίων.
Συγκλονιστικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σταβ, για το συνταξιοδοτικό δεν είπες τίποτα ρε.stavmanr έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:19Ας απομυθοποιήσουμε κάποια πράγματα:Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:56
Δεν ξερω τι εννοείς..."το χρεός μας το κάναμε";
Τα σύνορά μας είναι "ανοιχτά" εκ φύσεως, εκ γεωγραφίας.
Σας πούλησαν παραμύθι ότι έκλεισαν τα σύνορα της Ελλάδας όταν το 95% αυτών είναι θαλάσσια κι επομένως όχι ασφαλίσιμα, όπως τουλάχιστον περιγράφεται στον όρο "κλειστά".
Το κλείσιμο του Έβρου ήταν η χαρά των κρατών της ΕΕ που πλέον κέρδισαν ακόμα ένα διαπραγματευτικό χαρτί εναντίον σου: "τώρα έχουμε όλοι κλειστά σύνορα, όπως κι εσύ, επομένως πάψε να μας πρήζεις να τα ανοίξουμε". Τώρα το πρόβλημα είναι και με δική σου σφραγίδα δικό σου, αποκλειστικά, ενώ μέχρι τώρα πίεζες να εφαρμοστούν μέτρα για την μη εφαρμογή των διεθνών συνθηκών μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ.
Τώρα, το "αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας να προστατέψει τα σύνορά της" γίνεται πλέον ασάλευτο επιχείρημα της αδιαλλαξίας των υπόλοιπων ευρωπαίων να ανοίξουν τα σύνορα προς μετανάστες που βρίσκονται στις πρώτες χώρες υποδοχής (πχ. Ελλάδα).
Οι ροές θα συνεχίσουν διά θαλάσσης, οι μετανάστες θα συσσωρεύονται, η ΕΕ θα σου λέει "αν δεν μπορείς να φυλάξεις τα κλειστά σου πλέον σύνορα, εγώ τι να σου κάνω;" κι εσύ θα αναγκαστείς όπως τώρα να αφήνεις παραστρατιωτικούς να αμαυρώνουν το όνομα της χώρας σου ταλαιπωρώντας και βασανίζοντας ανθρώπους, με τα διεθνή φόρα (ΕΕ, ΟΗΕ κλπ) να σου ζητούν τα ρέστα.
Κάποια στιγμή θα αρχίσουν τα καταγεγραμμένα ατυχήματα και το κοντέρ θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις διεθνείς σου σχέσεις.
Η κυβέρνηση θα συνεχίζει με τη βοήθεια των βουλευτών ακροδεξιάς προπαγάνδας σε ευρεία αποστολή να φλερτάρει τους ακροδεξιούς, οι οποίοι ως παραδοσιακά αφελείς ή και ανόητοι, θα έρχονται προς τη δική της αγκαλίτσα. Και την ίδια ώρα, θα περνούν νομοσχέδια όπως το τελευταίο (συνταξιοδοτικό) , που θα υποβαθμίζουν ακόμη περισσότερο τη ζωή του έλληνα.
άστα να πάνε πολύ κοροϊδία, ευτυχώς που έχουμε τον Αλέξη τον Τσίπρα στην αντιπολίτευση και δεν τα μασάμε εμείς αυτά.
.
.
Είναι αντανακλαστικο, μη παρεξηγείςΑνδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:14Αυτό κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 19:56
Επίσης, το πληγωμένο λιοντάρι δεν το "τσιγκλάς"...απλά του αφήνεις διέξοδο διαφυγής!![]()
![]()
![]()
Ωχ παναΐα μ'...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ανδρέας
Δεν μασάω από απειλές συντονιστώνε και μαζέψου πριν βγάλω τη ζωστήρα!Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:23Μπακάλη με τσιγκλάς.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:14Αυτό κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:01
Να ανοίξουμε τα σύνορα τότε να πάρουμε κανένα εκατομμύριο κόσμο και να του δώσουμε και το μισό Αιγαίο να έχει να παίζει.![]()
![]()
![]()
Ωχ παναΐα μ'...
Κανόνισε.
Έχω και γενέθλια σήμερα (55) δεν θα μου τα χαλάσεις εσύ!
Νομίζω ότι άρχισε να γίνεται γελοίος.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:24 Ρε σεις, είδατε τον τελευταίο λόγο του Ερντογάν;
Συγκλονιστικός.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Πολυχρονος!!!!!!!!Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:25Δεν μασάω από απειλές συντονιστώνε και μαζέψου πριν βγάλω τη ζωστήρα!
Έχω και γενέθλια σήμερα (55) δεν θα μου τα χαλάσεις εσύ!![]()
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
χρόνια σου πολλά γομάρι μου, ότι επιθυμείς να το κατακτήσεις!Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:25Δεν μασάω από απειλές συντονιστώνε και μαζέψου πριν βγάλω τη ζωστήρα!
.
.
Αλήθεια ρε το έλεγες; εγώ νόμιζα κάνεις πλάκα. Πολύχρονος ωρε ζαγαρ. Πάντα γερός και δυνατός.Ανδρέας έγραψε: 08 Μαρ 2020, 20:25Δεν μασάω από απειλές συντονιστώνε και μαζέψου πριν βγάλω τη ζωστήρα!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση