!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Για το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο

1. Στηρίζω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην κυβέρνηση
123
64%
2. Στηρίζω κριτικά
36
19%
3. Στηρίζω αναγκαστικά γιατί το κάνει η κυβέρνηση, θα προτιμούσα συνεννόηση με Ε.Ε. και ΝΑΤΟ
7
4%
3. Είμαι αντίθετος, αλλά έτσι και αλλιώς είμαστε χαμένοι
4
2%
4. Είμαι αντίθετος, το θέμα είναι να πέσει η κυβέρνηση
3
2%
5. Είμαι αντίθετος, πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι
20
10%

Σύνολο ψήφων: 193

LETO
Phorum.gr user: LETO

Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Εκκληση Ερντογάν σε Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα
Να ανοίξει τα σύνορα και να αφήσει τους μετανάστες να κατευθυνθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κάλεσε την Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Κυριακή την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της και να επιτρέψει στους μετανάστες να κατευθυνθούν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Ελλάδα! Απευθύνω έκκληση να ανοίξεις τα σύνορα και να απελευθερωθείς από το βάρος αυτό. Άφησέ τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» τόνισε σύμφωνα με το Sputnik ο κ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματος στην Κωνσταντινούπολη.

https://sputniknews.com/world/202003081 ... --reports/
Ανδρέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας »

Αίγαγρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:22 Σεμπάστιαν Κουρτς: Η Ελλάδα χρειάζεται την πλήρη αλληλεγγύη και υποστήριξη της Ε.Ε.

βρήκα αυτό, μιλάει για 13 αξιωματικούς μίας ειδικής ομάδας (τύπου ειδικές δυνάμεις νομίζω) +κι άλλη στήριξη:
Spoiler

πρόσφατα έβγαλαν ανακοίνωση και οι visegrad:
Spoiler
Τώρα θα καταλάβει τι μαλακία έκανε ο Ταγίπ!
Δεν ένωσε μονο τους Έλληνες αλλά και τους ευρωπαίους εναντίον του!
Για να μην πούμε και για αμερικάνους!
Ανδρέας

LETO έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:26 Εκκληση Ερντογάν σε Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα
Να ανοίξει τα σύνορα και να αφήσει τους μετανάστες να κατευθυνθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες κάλεσε την Ελλάδα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε την Κυριακή την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορά της και να επιτρέψει στους μετανάστες να κατευθυνθούν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Ελλάδα! Απευθύνω έκκληση να ανοίξεις τα σύνορα και να απελευθερωθείς από το βάρος αυτό. Άφησέ τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες» τόνισε σύμφωνα με το Sputnik ο κ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού διαγγέλματος στην Κωνσταντινούπολη.

https://sputniknews.com/world/202003081 ... --reports/
Όταν καταλαβαίνεις πως ο Έβρος είναι απροσπέλαστος αρχίζεις τις εκκλήσεις!
Ανδρέας

Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:21

Εισβολή αν δεχόμασταν θα είχαμε πυρά. Νομίζω. Έχεις πρόβλημα σίγουρα σαν χώρα καθότι η γείτονα χώρα πάει να σε παίξει βρώμικα, αλλά εισβολή με απόπλους δεν έχεις. Τώρα αν πίσω από τους απλούς έχεις οπλισμένους είναι άλλο θέμα.
Ένα τεράστιο.."ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΓΡΑΨΕΣ;" πλανιέται στην ατμόσφαιρα...
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Otto Weininger έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:24
Αίγαγρος έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:22

βρήκα αυτό, μιλάει για 13 αξιωματικούς μίας ειδικής ομάδας (τύπου ειδικές δυνάμεις νομίζω)
Μπορεί οι κεντρικές χώρες της Ευρώπης να μην έχουν μεγάλο στρατό, αεροπορία κτλ, αλλά οι ειδικές τους δυνάμεις είναι γενικά κορυφαίες.
Πρέπει και η Ελλάδα να φτιάξει ανάλογες δυνάμεις πλέον, με μόνιμες βάσεις στα σύνορα (ύπαιθρο και θάλασσα) και με συγκεκριμένη αποστολή.

Ελπίζω οι αξιωματικοί αυτοί να έρθουν Έβρο και να έχουν ρόλο συμβούλου για την αντιμετώπιση προβοκάτσιας και συνεχή καταγραφή/ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων σε επίπεδο ΕΕ αλλά και κρατών. Πρέπει όλοι να δουν τι σκατάς είναι ο Έρντο και το σινάφι του.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:17
Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:06
Ψυχραιμία ΓΑΛΗ, ψυχραιμία. Προτείνουμε να τα αφήσουμε όλα εκτός νήματος. Και ας μείνουμε στο σοβαρό του θέματος. Τι είμεθα εξάλλου; τυχαία διεσταυρούμενες IP.
Μα επειδή ακριβώς είμαι ψύχραιμη, μπορώ να αντιληφθώ το σοβαρό του θέματος. Και όποιον προσπαθεί να θολώσει την εικόνα της απόπειρας εισβολής που δέχεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, τον θεωρώ έναν επικίνδυνο για τη χώρα μου και το χώρο μου μαλάκα και τίποτα περισσότερο.

Οι δικές του προθέσεις, μου είναι αδιάφορες.
Εισβολή αν δεχόμασταν θα είχαμε πυρά. Νομίζω. Έχεις πρόβλημα σίγουρα σαν χώρα καθότι η γείτονα χώρα πάει να σε παίξει βρώμικα, αλλά εισβολή με απόπλους δεν έχεις. Τώρα αν πίσω από τους απλούς έχεις οπλισμένους είναι άλλο θέμα.
Ξεκαθάρισα τη θέση μου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Με αναλφάβητους δεν ξαναασχολούμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Επίσης ρε μάγκες, γιατί παίρνετε τη Naida σοβαρά;

Η κοπέλα νόμιζε ότι είχε σχέση χωρίς να εισβάλλει ο άλλος μέσα της. Και δίνετε βάση στη γνώμη της περί του τι συνιστά εισβολή; Λολ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:21
nemo έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:07
Naida έγραψε: 08 Μαρ 2020, 11:02

Όπως κάναμε με τους Αλβανούς δηλαδή;
όχι δεν θα είναι το ίδιο οι αλβανοί δουλεύανε παντού και με ελάχιστα χρήματα :smt018
Σε αυτούς δεν θα δώσουμε προοπτικές εξέλιξης της καριέρας; μόνο στα χωράφια;
Σαφώς και μπορουμε στο δημόσιο υπάρχουν κενές θέσεις που μπορούν να τις αναλάβουν οι μορφωμένοι
όπως και στην καθαριότητα των δήμων για τους υπόλοιπους ..όρεξη για δουλειά να έχουν :102:
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

LETO έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:11 Highlander, προσωπικα εχω τις ιδιες πληροφοριες για τις μκο, απο Σαμο. Εχουν αγανακτισει ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μαζι τους. Αλλα ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι, μερος της "δουλειας" τους ειναι να ευννοουν τις ροες, κι εμεις αλλες ροες απο τον ισλαμοφασιστα που διεκδικει το μισο αγαιο, τα υδατα νοτια της κρητης και που κανει την κινηση που εκανε πριν λιγες μερες στον εβρο, δεν γινεται να δεχτουμε, για το καλο της αδερφης σου και μου, της γυναικας σου και μου, παιδιων σου κλπ. Ο τυπος αυτος εχει πεταξει χημικα σε αμαχους στη Συρια. Διαφωνω καθετα με τις ακροτητες και πρεπει να τις μαζεψουν, αλλα οι μκο πρεπει να τελειωσουν. Τουλαχιστον οπως λειτουργουσαν ως σημερα. Εσυ νομιζεις μου αρεσει το ακροδεξιο κλιμα που διαμοπρφωνεται λογω συνθηκων; Αλλα τι να κανουμε, με τετοιο γειτονα, ειναι μεσα στο προγραμμα. Να επικρατησει η λογικη πρεπει, ουτε παρτυ μκο, ουτε ναρκες.
Σου συνιστώ να προσέχεις τα γραπτά σου επειδή του δίνεις πατήματα.
ΚΑΝΕΝΑ ακροδεξιό κλίμα που διαμορφώνεται. Το 90% από όλο το πολιτικό φάσμα συμφωνεί με τα μέτρα αντιμετώπισης της εισβολής.
Το να προασπίζεσαι την πατρίδα σου δεν σε κάνει ακροδεξιό.
Ήτα ακροδεξιοί αφτοί που πολέμησαν στην Αλβανία;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ανδρέας

elchav έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:31 Επίσης ρε μάγκες, γιατί παίρνετε τη Naida σοβαρά;

Η κοπέλα νόμιζε ότι είχε σχέση χωρίς να εισβάλλει ο άλλος μέσα της. Και δίνετε βάση στη γνώμη της περί του τι συνιστά εισβολή; Λολ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτή τη σχέση εξ αποστάσεως λες;
Ναι το είχα διαβάσει αλλά νόμιζα πως τρολλάρει.
Γενικώς νομίζω πως τρολλάρει...ακόμα!
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

https://twitter.com/andreasmoun/status/ ... 1552265218

Δεν περνας κυρα αττενσιον χορ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:17

Μα επειδή ακριβώς είμαι ψύχραιμη, μπορώ να αντιληφθώ το σοβαρό του θέματος. Και όποιον προσπαθεί να θολώσει την εικόνα της απόπειρας εισβολής που δέχεται αυτή τη στιγμή η Ελλάδα, τον θεωρώ έναν επικίνδυνο για τη χώρα μου και το χώρο μου μαλάκα και τίποτα περισσότερο.

Οι δικές του προθέσεις, μου είναι αδιάφορες.
Ξεκαθάρισα τη θέση μου και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Με αναλφάβητους δεν ξαναασχολούμαι.
Α εντάξει τότε κατάλαβα δεν θα μου ξαναπευθυνεις το λόγο. Δεν πειράζει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO »

Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:35
LETO έγραψε: 08 Μαρ 2020, 01:11 Highlander, προσωπικα εχω τις ιδιες πληροφοριες για τις μκο, απο Σαμο. Εχουν αγανακτισει ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ μαζι τους. Αλλα ακομα και ετσι οπως τα λες να ειναι, μερος της "δουλειας" τους ειναι να ευννοουν τις ροες, κι εμεις αλλες ροες απο τον ισλαμοφασιστα που διεκδικει το μισο αγαιο, τα υδατα νοτια της κρητης και που κανει την κινηση που εκανε πριν λιγες μερες στον εβρο, δεν γινεται να δεχτουμε, για το καλο της αδερφης σου και μου, της γυναικας σου και μου, παιδιων σου κλπ. Ο τυπος αυτος εχει πεταξει χημικα σε αμαχους στη Συρια. Διαφωνω καθετα με τις ακροτητες και πρεπει να τις μαζεψουν, αλλα οι μκο πρεπει να τελειωσουν. Τουλαχιστον οπως λειτουργουσαν ως σημερα. Εσυ νομιζεις μου αρεσει το ακροδεξιο κλιμα που διαμοπρφωνεται λογω συνθηκων; Αλλα τι να κανουμε, με τετοιο γειτονα, ειναι μεσα στο προγραμμα. Να επικρατησει η λογικη πρεπει, ουτε παρτυ μκο, ουτε ναρκες.
ΚΑΝΕΝΑ ακροδεξιό κλίμα που διαμορφώνεται. Το 90% από όλο το πολιτικό φάσμα συμφωνεί με τα μέτρα αντιμετώπισης της εισβολής.
.
Ακροδεξιο κλιμα : 1) Τσουβαλιασμα μεταναστων, ολοι ειναι εισβολεις του ερντογαν 2) αερας στην αστυνομια να βαραει αβερτα, δεδομενο μετα το τελευταιο επεισοδιο, 3) βια απο πολιτες σε μκο κλπ 4) αερας μπογδανων να λενε ακομα πιο ακραιες πιπες.

Αυτα και αλλα ειναι το ακροδεξιο κλιμα που λεω και οχι η πανσωστη αντιδραση της κυβερνησης στον εβρο.

Και σορυ αλλα δε με νοιαζει αν θα δωσω αερα σε καποιον, το θεμα ειναι να βρουμε ενα κοινο τοπο, αν γινεται
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

LETO έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:44
Nandros έγραψε: 08 Μαρ 2020, 15:35
.
Ακροδεξιο κλιμα : 1) Τσουβαλιασμα μεταναστων, ολοι ειναι εισβολεις του ερντογαν 2) αερας στην αστυνομια να βαραει αβερτα, δεδομενο μετα το τελευταιο επεισοδιο, 3) βια απο πολιτες σε μκο κλπ 4) αερας μπογδανων να λενε ακομα πιο ακραιες πιπες.

Αυτα και αλλα ειναι το ακροδεξιο κλιμα που λεω και οχι η πανσωστη αντιδραση της κυβερνησης στον εβρο.

Και σορυ αλλα δε με νοιαζει αν θα δωσω αερα σε καποιον, το θεμα ειναι να βρουμε ενα κοινο τοπο, αν γινεται
Συμφωνώ σε όλα, το τελευταίο είναι λίγο κίτρινο, και γω θα το ήθελα πολύ αλλά κίτρινο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”