!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
Re: Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
Ε τι να γίνει παίδες, παίζουν και ρομά στις τάκσεις των διαφωτιζμένων.
Έχουν κάνει καταβλιζμό και στο πχόρουμ κάποιοι.
Έχουν κάνει καταβλιζμό και στο πχόρουμ κάποιοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Μετρό «Ακρόπολη» Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε αρχαία ευρήματα
αυτον/η /ο που εγραψε για του σεξιστες να μου τον δωσετε εμενα.
-
Εμπεδοκλής
Εννοείται ότι χρειάζεται πούτσα και ξύλο σε όλους αυτούς που προκάλεσαν φθορές. Αλλά πούτσα και ξύλο χρειάζεται και στους περισσότερους εδώ μέσα, όπως και στους δημοσιοκάφρους που παραπληροφορούν...
Αν βγαίνατε και έξω από την οθόνη του υπολογιστή ή κινητού σας θα βλέπατε ότι πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
Αν βγαίνατε και έξω από την οθόνη του υπολογιστή ή κινητού σας θα βλέπατε ότι πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
- hellegennes
Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:11 πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Έχεις περάσει ποτέ από το σταθμό Ακροπόλεως για να ξέρεις για τι μιλάμε ή όχι;hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:22Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:11 πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Υπάρχουν αντίγραφα των γλυπτών των αετωματικών συνθέσεων του Παρθενώνα στις εισόδους του σταθμού, καθώς και αυτά:hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:22Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:11 πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
Όμως, ακόμα και τα αντίγραφα έχουν κόστος και δεν δικαιούται ο κάθε άρρωστος αλητάμπουρας να τα βανδαλίζει.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Όχι, αλλά αυτό δεν αναιρεί το αυτοαναιρούμενο της πρότασής σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:25Έχεις περάσει ποτέ από το σταθμό Ακροπόλεως για να ξέρεις για τι μιλάμε ή όχι;hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:22Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:11 πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Α, κατάλαβα. Δεν έχεις πατήσει ούτε απέξω αλλά βλέπεις αυτοαναίρεση σε αυτά στα οποία αναφέρομαι αλλά δεν έχεις δει. Την παλεύεις; Η μαγική λέξη είναι"προθήκες"...hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:39Όχι, αλλά αυτό δεν αναιρεί το αυτοαναιρούμενο της πρότασής σου.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:25Έχεις περάσει ποτέ από το σταθμό Ακροπόλεως για να ξέρεις για τι μιλάμε ή όχι;
Αυτή είναι η αριστερά!georgebi έγραψε: 05 Μαρ 2020, 13:14 https://www.protothema.gr/greece/articl ... rosagoges/ Εγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και προκάλεσαν φθορές σε ακυρωτικά μηχανήματα και αρχαία ευρήματα - Κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παρακώλυση συγκοινωνιών
Σε βανδαλισμούς στον σταθμό του Μετρό «Ακρόπολη» προχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ομάδα κουκουλοφόρων.
Οι βάνδαλοι έγραψαν συνθήματα υπέρ των μεταναστών και κατά των κλειστών κέντρων τόσο έξω από τον σταθμό όσο και στις αποβάθρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες προκάλεσαν φθορές και σε ακυρωτικά μηχανήματα αλλά και αρχαία ευρήματα, που βρίσκονται στον χώρο.
Μετά την επίθεσή τους οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή με αστυνομικούς να προχωρούν σε συνολικά 56 προσαγωγές 43 εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παρακώλυση συγκοινωνιών.
Μέσα στην ημέρα, μάλιστα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Εμπεδοκλής
Και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων έχουν κόστος. Όμως άλλο αυτό και άλλο η δημοσιογραφική καφρίλα που συναγωνίζεται τους χουλιγκάνους για το ποιος πρέπει να φάει τη μεγαλύτερη πούτσα και ξύλο...Nandros έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:27Υπάρχουν αντίγραφα των γλυπτών των αετωματικών συνθέσεων του Παρθενώνα στις εισόδους του σταθμού, καθώς και αυτά:hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:22Αυτή η πρόταση είναι αυτοαναιρούμενη.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:11 πέραν κάποιων λίγων αρχαίων σε προθήκες δεν υπάρχουν αρχαία στο μετρό του σταθμού Ακροπόλεως...
Όμως, ακόμα και τα αντίγραφα έχουν κόστος και δεν δικαιούται ο κάθε άρρωστος αλητάμπουρας να τα βανδαλίζει.
.
Κατά τα λοιπά δεν βλέπω σύνθημα ούτε πάνω στα αντίγραφα... Πούτσα και ξύλο λοιπόν σε όλους...
- hellegennes
Έγραψες ότι δεν υπάρχουν αρχαία στον σταθμό... πέραν κάποιων αρχαίων στον σταθμό.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:42 Α, κατάλαβα. Δεν έχεις πατήσει ούτε απέξω αλλά βλέπεις αυτοαναίρεση σε αυτά στα οποία αναφέρομαι αλλά δεν έχεις δει. Την παλεύεις; Η μαγική λέξη είναι"προθήκες"...
Το αν έχω πάει είναι ως εκ τούτου άσχετο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Έγραψα αυτό που έγραψα παραπάνω. Εσύ δεν καταλαβαίνεις Χριστό διότι απλά δεν ξέρεις σε τι αναφέρομαι...hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:44Έγραψες ότι δεν υπάρχουν αρχαία στον σταθμό... πέραν κάποιων αρχαίων στον σταθμό.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:42 Α, κατάλαβα. Δεν έχεις πατήσει ούτε απέξω αλλά βλέπεις αυτοαναίρεση σε αυτά στα οποία αναφέρομαι αλλά δεν έχεις δει. Την παλεύεις; Η μαγική λέξη είναι"προθήκες"...
Όχι φυλακές, Πρόστιμο.
Και όχι πληρωτέο άμεσα με μετρητά να μην τους πιάνει η όποια οικονομική ευχέρεια.
Καταναγκαστικά, με αντίτιμο το ελάχιστο ημερομίσθιο, για όσο χρειαστεί η αποπληρωμή
Και όχι πληρωτέο άμεσα με μετρητά να μην τους πιάνει η όποια οικονομική ευχέρεια.
Καταναγκαστικά, με αντίτιμο το ελάχιστο ημερομίσθιο, για όσο χρειαστεί η αποπληρωμή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- hellegennes
Ναι, δεν είπα ότι η Γαλή έγραψε αυτό που έγραψες παραπάνω. Αυτή η πρόταση είναι ανούσια.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:47Έγραψα αυτό που έγραψα παραπάνω.hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:44Έγραψες ότι δεν υπάρχουν αρχαία στον σταθμό... πέραν κάποιων αρχαίων στον σταθμό.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:42 Α, κατάλαβα. Δεν έχεις πατήσει ούτε απέξω αλλά βλέπεις αυτοαναίρεση σε αυτά στα οποία αναφέρομαι αλλά δεν έχεις δει. Την παλεύεις; Η μαγική λέξη είναι"προθήκες"...
Γενικά έχεις μια τάση είτε να αυτοαναιρείσαι σε μια πρόταση είτε να παρουσιάζεις ακριβώς 0 μη αυτονόητες πληροφορίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Εμπεδοκλής
Έχεις χαζέψει τόσο που δεν βγάζει νόημα πια. Αν περάσεις από το σταθμό και καταλαβαίνεις σε τι αναφέρομαι ξαναέλα. Μέχρι τότε απλά συγκρατήσου μη γράφεις μαλακίες. Δεν είμαι Γιαννόπουλος εγώ για να εχω την όρεξη να ανταλλάσσουμε μαλακίες...hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:51Ναι, δεν είπα ότι η Γαλή έγραψε αυτό που έγραψες παραπάνω. Αυτή η πρόταση είναι ανούσια.Εμπεδοκλής έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:47Έγραψα αυτό που έγραψα παραπάνω.hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 20:44
Έγραψες ότι δεν υπάρχουν αρχαία στον σταθμό... πέραν κάποιων αρχαίων στον σταθμό.
Γενικά έχεις μια τάση είτε να αυτοαναιρείσαι σε μια πρόταση είτε να παρουσιάζεις ακριβώς 0 μη αυτονόητες πληροφορίες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 13 Απαντήσεις