!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με τι αντάλλαγμα μας έδωσε η Ούρσουλα τα 700 εκατομμύρια;
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: Με τι αντάλλαγμα μας έδωσε η Ούρσουλα τα 700 εκατομμύρια;
Παίζονται πολλά που δεν ξέρουμε αλλα στο τέλος και δη σύντομα ο καθεις θα λάβει αυτο που του αναλογεί...
Παρατηρητής...
under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:10 με αυτο το ανταλλαγμα
https://mobile.twitter.com/Kyvernitipar ... 4348929028
Το διαβασα, Δεν λεει παντως οτι τα επιδοματα θα κοπουν. Οποιος φυγει απο τα νησια το παιρνει παλι.
.
- Otto Weininger
Έχουμε τουρκική προπαγάνδα, έχουμε και του Αριστου .
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οσοι το διαβασαν καταλαβανΑρίστος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:27under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:10 με αυτο το ανταλλαγμα
Το διαβασα, Δεν λεει παντως οτι τα επιδοματα θα κοπουν. Οποιος φυγει απο τα νησια το παιρνει παλι.
.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Βέτο και μετά η κοινή γνώμη των Γερμανών θα λέει ότι "οι αχάριστοι έλληνες που τόσο τους βοηθήσαμε, πάλι κλαίγονται γιατί τα κάνανε θάλασσα".Αρίστος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:18Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:10
Στην περίπτωση που η Ελλάδα έκανε ήδη αυτά που λες και η Γερμανία αρνήθηκε, νομίζεις ότι είναι εύκολο να έβγαινε η κυβέρνηση και να το δήλωνε δημόσια; Ξέρεις τι συνέπειες θα είχε κάτι τέτοιο;
Εδώ, ότι το 2015 ήταν σχέδιο της Γερμανίας να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ, ο Τσακαλώτος το δήλωσε 4 χρόνια αργότερα.
Δεν συμφέρει την κυβέρνηση να ομολογήσει ότι η Γερμανία "δεν βοηθά". Ούτε επί μνημονίου και Τσίπρα συνέφερε.
Ολες οι ευρωπαικες χωρες οταν δεν συμφωνουν με κατι προβαλουν βετο. Το ιδιο εχουν κανει επανειλημμενα και οι ανατολικες χωρες. Εμεις γιατι πρεπει να το βουλωσουμε οταν αντιμετωπιζουμε για δευτερη φορα τη μεγαλυτερη προσφυγικη κριση στην ΕΕ;
Οταν η Ισπανια και η Ιταλια επι Σαλβινι χαλανε τον κοσμο για μικρες ομαδες μεταναστων που καταφεραν να μπουν σε αυτες, πρεπει εμεις να το βουλωσουμε τωρα;
Γελανε σε ολη την Ευρωπη για το ραγιαδισμο μας.
Αντιθετα με αυτο που πιστευεις οταν δεν διεκδικεις δεν σε υπολογιζουν.
.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ασε που μπορεί να έδωσε τα 700 με αντάλλαγμα να ΜΗΝ ασκήσουμε βέτο, αλλιώς εκβίασε ότι δεν θα δώσει τίποτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κατα τη γνωμη μου,προς το παρον,δεν χρειαζεται να θεσουμε καποιο βετο.Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:00 Ασε που μπορεί να έδωσε τα 700 με αντάλλαγμα να ΜΗΝ ασκήσουμε βέτο, αλλιώς εκβίασε ότι δεν θα δώσει τίποτα.
Καλως ή κακως τους χρειαζομαστε σε καποια θεματα.Οικονομικα και εθνικα.
Μενει να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση για να δουμε το βετο ειναι πιο συμφερον απο το μη βετο.
Εεε... περίπου το ίδιο λέμε...under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:06Κατα τη γνωμη μου,προς το παρον,δεν χρειαζεται να θεσουμε καποιο βετο.Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:00 Ασε που μπορεί να έδωσε τα 700 με αντάλλαγμα να ΜΗΝ ασκήσουμε βέτο, αλλιώς εκβίασε ότι δεν θα δώσει τίποτα.
Μενει να δουμε πως θα εξελιχθει η κατασταση για να δουμε το βετο ειναι πιο συμφερον απο το μη βετο.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ας το δούμε στη πράξη γιατί δεν είναι ξεκάθαρο.under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:45Οσοι το διαβασαν καταλαβανΑρίστος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:27under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 18:10 με αυτο το ανταλλαγμα
.![]()
Αυτο που λεω εγω ειναι οτι τα 700 εκ δεν εχουν σχεση με καποιο βετο κλπ.Λεω οτι ΑΚΟΜΑ - κατα τη γνωμη μου - δεν χρειαζεται να ασκησουμε εμεις καποιο βετο.Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:08Εεε... περίπου το ίδιο λέμε...under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:06Κατα τη γνωμη μου,προς το παρον,δεν χρειαζεται να θεσουμε καποιο βετο.Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:00 Ασε που μπορεί να έδωσε τα 700 με αντάλλαγμα να ΜΗΝ ασκήσουμε βέτο, αλλιώς εκβίασε ότι δεν θα δώσει τίποτα.
Είμαι αναποφάσιστος στο αν πρέπει να ασκήσουμε τώρα ή μετά.under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:10Αυτο που λεω εγω ειναι οτι τα 700 εκ δεν εχουν σχεση με καποιο βετο κλπ.Λεω οτι ΑΚΟΜΑ - κατα τη γνωμη μου - δεν χρειαζεται να ασκησουμε εμεις καποιο βετο.Alien666 έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:08Εεε... περίπου το ίδιο λέμε...under έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:06
Κατα τη γνωμη μου,προς το παρον,δεν χρειαζεται να θεσουμε καποιο βετο.
Υπάρχει όμως η πιθανότητα αν ασκήσουμε τώρα, να μας πουνε "δεν θα πάρετε τα 700".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Από τη τροπολογία καταλαβαίνω ότι στόχος (ρητός κιόλας) είναι η αποσυμφόρηση των δομών φιλοξενίας και των συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να χωρέσουν οι νεοαφιχθέντες.
Δεν αποκλείονται άλλα επιδόματα στους πρόσφυγες.
Ισως να τους δινει καποιο επιδομα ο ΟΗΕ αλλα αυτο δεν εχει να κανει με εμας.Belisarius έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:13 Από τη τροπολογία καταλαβαίνω ότι στόχος (ρητός κιόλας) είναι η αποσυμφόρηση των δομών φιλοξενίας και των συναφών παρεχόμενων υπηρεσιών, προκειμένου να χωρέσουν οι νεοαφιχθέντες.
- hellegennes
Τα δικά σου αφεντικά τούς έγλειφαν τα αρχίδια, όμως.Αρίστος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:52 Αυτη ειναι η ΕΕ και αυτη ειναι η Γερμανια που θαυμαζετε μερικοι.
Τοτε με τα μνημονια λεγατε βαστα Σοιμπλε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Μαύρο Πρόβατο
Ναι αλλα με αξιοπρεπεια!hellegennes έγραψε: 05 Μαρ 2020, 19:20Τα δικά σου αφεντικά τούς έγλειφαν τα αρχίδια, όμως.Αρίστος έγραψε: 05 Μαρ 2020, 16:52 Αυτη ειναι η ΕΕ και αυτη ειναι η Γερμανια που θαυμαζετε μερικοι.
Τοτε με τα μνημονια λεγατε βαστα Σοιμπλε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 58 Απαντήσεις