Τελικά ο Κουτσούμπας θα κατηγορηθεί ότι είπε τη… «μισή αλήθεια»
Άραγε αφορά μόνο τη Βρετανία ή παντού γίνεται και το πνίγουν μέσα στην… ηθική του καπιταλισμού;
Στο τέλος θα γίνουμε σαν την κομμουνιστική Κούβα με τους τουρίστες Sugar Daddies και τις κοπέλες που εκπορνεύονται στους τουρίστες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Sugar mamas λέγονται ρε!!! Εάν εννοάς γυναίκα και όχι "γυναίκα"... Γούστα είναι αυτά...
Με τα λεφτά από τα άλλα νοίκια ή τα λεφτά που βγάζεις από την δουλειά σου. Νομίζεις ότι ο talaipwros πχ έχει ανάγκη το ένα έξτρα νοίκι;George_V έγραψε: 29 Μαρ 2024, 16:27 Αν σου πληρώνει κάποιος το νοίκι με σεξ μετά όταν θα πας σουπερμάρκετ με τι θα πληρώσεις εσύ τα ψώνια?
Με αεριτζιδικα λεφτά η με σεξ?
Δεν τραβάει αυτό το σύστημα...
Σαρέσουν οι μικρότερες ε;
Εξαρτάται. Αν θα έδινες περισσότερα στα μπουρδέλα, κερδισμένος βγαίνεις.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2024, 16:27 Αν σου πληρώνει κάποιος το νοίκι με σεξ μετά όταν θα πας σουπερμάρκετ με τι θα πληρώσεις εσύ τα ψώνια?
Με αεριτζιδικα λεφτά η με σεξ?
Δεν τραβάει αυτό το σύστημα...
Aυτό. Μου λέει προχθές ένας φίλος στην ηλικία μου για μια γυναίκα ότι είναι καλό μιλφάκι. Του λέω αυτή είναι μικρότερη από μας :-|
Ποιά η ηλικία???Yochanan έγραψε: 29 Μαρ 2024, 16:38Aυτό. Μου λέει προχθές ένας φίλος στην ηλικία μου για μια γυναίκα ότι είναι καλό μιλφάκι. Του λέω αυτή είναι μικρότερη από μας :-|
Yochanan έγραψε: 29 Μαρ 2024, 16:38Aυτό. Μου λέει προχθές ένας φίλος στην ηλικία μου για μια γυναίκα ότι είναι καλό μιλφάκι. Του λέω αυτή είναι μικρότερη από μας :-|
Όταν λέμε μίλφ, η ηλικία επεκτείνεται και πιο πάνω απ' τη δική μου. Μια γυναίκα που έχει 20ρα κόρη, πχ, δεν είναι ακόμα Γκίλφ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.