ritzeri έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:50
Αυτό λέω κι εγώ.
Μόνο η ΧΑ έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση.
Συμφωνούμε δλδ
για πες ποια ειναι η συγκεκριμενη προταση της χα γιατι δεν ειμαι ενημερος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Golden Age έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:24
Τί λες ρε μάστορα;
Καλά στα λέει, σου λέει ότι με τις κραυγές και τα καραγκιοζολίκια το μόνο μου καταφέρνετε είναι να δίνετε πάτημα για εκτροπή της κουβέντας από την ουσία σε ανοησίες
zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:22
Θα στον ορισο σαν οπαδο του φιλελευθερισμου-καπιταλισμου.Σε καλυπτει αυτο?
Όχι. Κανένας τα τελευταία 9 χρόνια δεν με ρώτησε στο δρόμο "υποστηρίζεις τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;" Εσένα αυτό σε ρώτησαν; Ή άλλα;
Εγω αυτον τον ορισμο δινω τωρα εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι πολιτικα ειναι δικο σου θεμα.Παντως εαν θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο(με οτι ορισμο δινεις εσυ) θα ηθελα να διαβασω και την δικια σου αποψη.
Εσύ συμφωνείς με την άποψη της Παπαρήγα (2009-2010) ότι ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε οριστεί σε 1.500 Ευρώ; Όποιος δεν συμφωνούσε με την άποψη αυτή υποστήριζε τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Golden Age έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:24
Τί λες ρε μάστορα;
Καλά στα λέει, σου λέει ότι με τις κραυγές και τα καραγκιοζολίκια το μόνο μου καταφέρνετε είναι να δίνετε πάτημα για εκτροπή της κουβέντας από την ουσία σε ανοησίες
Όταν κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό το οποίο αποφάσισαν, δεν πρόκειται να αλλάξουν με συζήτηση επι λεπτομερειών. Τις προηγούμ ενες ημέρες παρατέθηκαν απίστευτες λεπτομέρειες. Δεν απάντησαν καν.
Και δεν είναι "κραυγή" και "καραγκιοζιλίκι" το να ζητάς εφαρμογή του συντάγματος. Αντιθέτως, ίσως είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει το ξεπούλημα.
ritzeri έγραψε: 15 Ιουν 2018, 10:19
Με επιχειρήματα κύριοι, με επιχειρήματα.
Είναι λογική η άποψη Κούλη πως η κυβέρνηση έχει συνέχεια και η συμφωνία δεν πρέπει να αλλάζει από τη στιγμή που ΤΩΡΑ η σημερινή κυβέρνηση αλλάζει συμφωνία προηγούμενης κυβέρνησης;
Καλά τα γελακια και οι φατσούλες, να ακούσουμε και κάτι λογικό όμως ως αντίλογο, έτσι;
Προσπαθεί να αλλάξει διμερή συμφωνία με άλλη διμερή συμφωνία. Αν συμφωνούν και τα δύο μέρη, μια συμφωνία μπορεί να αλλάξει όσες φορές θέλουν.
Αλλά δεν μπορεί να βγει νέα κυβέρνηση και να πει ότι ακυρώνει υπογραφή της προηγούμενης μονομερώς χωρίς να συμφωνήσει και ο αντίπαλος (εδώ ο εχθρός).
NikosVy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:33
Όχι. Κανένας τα τελευταία 9 χρόνια δεν με ρώτησε στο δρόμο "υποστηρίζεις τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;" Εσένα αυτό σε ρώτησαν; Ή άλλα;
Εγω αυτον τον ορισμο δινω τωρα εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι πολιτικα ειναι δικο σου θεμα.Παντως εαν θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο(με οτι ορισμο δινεις εσυ) θα ηθελα να διαβασω και την δικια σου αποψη.
Εσύ συμφωνείς με την άποψη της Παπαρήγα (2009-2010) ότι ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε οριστεί σε 1.500 Ευρώ; Όποιος δεν συμφωνούσε με την άποψη αυτή υποστήριζε τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;
zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:19
Ναι καπως ετσι
Αυτά τα υποστηρίζει ο Maduro στη Βενεζουέλα.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!