!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:44 Εδω θελω να μου γραψουν οι δεξιοι και οι εθνικιστες πως θα ακυρωσουν την συμφωνια ακομα και εαν ψηφιστει.
για ποιο λόγο σύντροφε δεν βάζεις μέσα και τους κουμουνιστάς του κουτσούμπα που και αυτός είδε σπέρματα αλυτρωτισμού στη συμφωνία ?
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:45 Με ένα νόμο κι ένα άρθρο :)
χαχαχααχαχαχ πάντα τέτοια :smt005: ο εκμηδενισμός και η κοροιδία κάθε είδους λαικης βούλησης των ελ, είναι μονόδρομος !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:57
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:55 Να φτιαξουμε πυρηνικα δηλαδη οπως ο Κιμ ;

Μας εσεις τον καταδικαζατε που ειχε πυρηνικα...

Μπερδεμενα τα λετε.
Αλλού 'ντ' αλλού...
α. δεν κατάλαβες τον παραλληλισμό
.....η δεν μιλας καθαρα και δεν γινεσαι κατανοητη.

β. δεν κατάλαβες το χιούμορ
.... μπορει και να μην εχεις χιουμορ

γ. με κατατάσσεις στο "εσείς" χωρίς δική μου δήλωση, αυθαιρετείς
.....δλδ καλως εχει πυρηνικα ο ΚΙΜ ;;;;

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ritzeri έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:50 Αυτό λέω κι εγώ.
Μόνο η ΧΑ έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση.

Συμφωνούμε δλδ
για πες ποια ειναι η συγκεκριμενη προταση της χα γιατι δεν ειμαι ενημερος
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Golden Age έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:24 Τί λες ρε μάστορα;
Καλά στα λέει, σου λέει ότι με τις κραυγές και τα καραγκιοζολίκια το μόνο μου καταφέρνετε είναι να δίνετε πάτημα για εκτροπή της κουβέντας από την ουσία σε ανοησίες
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:19
NikosVy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:33
zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:22
Θα στον ορισο σαν οπαδο του φιλελευθερισμου-καπιταλισμου.Σε καλυπτει αυτο?
Όχι. Κανένας τα τελευταία 9 χρόνια δεν με ρώτησε στο δρόμο "υποστηρίζεις τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;" Εσένα αυτό σε ρώτησαν; Ή άλλα;
Εγω αυτον τον ορισμο δινω τωρα εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι πολιτικα ειναι δικο σου θεμα.Παντως εαν θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο(με οτι ορισμο δινεις εσυ) θα ηθελα να διαβασω και την δικια σου αποψη.
Εσύ συμφωνείς με την άποψη της Παπαρήγα (2009-2010) ότι ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε οριστεί σε 1.500 Ευρώ; Όποιος δεν συμφωνούσε με την άποψη αυτή υποστήριζε τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

argouen έγραψε: 15 Ιουν 2018, 14:17
Golden Age έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:24 Τί λες ρε μάστορα;
Καλά στα λέει, σου λέει ότι με τις κραυγές και τα καραγκιοζολίκια το μόνο μου καταφέρνετε είναι να δίνετε πάτημα για εκτροπή της κουβέντας από την ουσία σε ανοησίες
Όταν κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν αυτό το οποίο αποφάσισαν, δεν πρόκειται να αλλάξουν με συζήτηση επι λεπτομερειών. Τις προηγούμ ενες ημέρες παρατέθηκαν απίστευτες λεπτομέρειες. Δεν απάντησαν καν.

Και δεν είναι "κραυγή" και "καραγκιοζιλίκι" το να ζητάς εφαρμογή του συντάγματος. Αντιθέτως, ίσως είναι ο μόνος τρόπος να σταματήσει το ξεπούλημα.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ritzeri έγραψε: 15 Ιουν 2018, 10:19 Με επιχειρήματα κύριοι, με επιχειρήματα.

Είναι λογική η άποψη Κούλη πως η κυβέρνηση έχει συνέχεια και η συμφωνία δεν πρέπει να αλλάζει από τη στιγμή που ΤΩΡΑ η σημερινή κυβέρνηση αλλάζει συμφωνία προηγούμενης κυβέρνησης;

Καλά τα γελακια και οι φατσούλες, να ακούσουμε και κάτι λογικό όμως ως αντίλογο, έτσι;
Προσπαθεί να αλλάξει διμερή συμφωνία με άλλη διμερή συμφωνία. Αν συμφωνούν και τα δύο μέρη, μια συμφωνία μπορεί να αλλάξει όσες φορές θέλουν.
Αλλά δεν μπορεί να βγει νέα κυβέρνηση και να πει ότι ακυρώνει υπογραφή της προηγούμενης μονομερώς χωρίς να συμφωνήσει και ο αντίπαλος (εδώ ο εχθρός).
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nik_killthemall έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:53
zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 09:44 Εδω θελω να μου γραψουν οι δεξιοι και οι εθνικιστες πως θα ακυρωσουν την συμφωνια ακομα και εαν ψηφιστει.
για ποιο λόγο σύντροφε δεν βάζεις μέσα και τους κουμουνιστάς του κουτσούμπα που και αυτός είδε σπέρματα αλυτρωτισμού στη συμφωνία ?
χαχαχααχαχαχ πάντα τέτοια :smt005: ο εκμηδενισμός και η κοροιδία κάθε είδους λαικης βούλησης των ελ, είναι μονόδρομος !
Φυσικα θα την ακυρωσει το ΚΚΕ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

NikosVy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 14:18
NikosVy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:33
Όχι. Κανένας τα τελευταία 9 χρόνια δεν με ρώτησε στο δρόμο "υποστηρίζεις τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;" Εσένα αυτό σε ρώτησαν; Ή άλλα;
Εγω αυτον τον ορισμο δινω τωρα εσυ πως αυτοπροσδιοριζεσαι πολιτικα ειναι δικο σου θεμα.Παντως εαν θεωρεις τον εαυτο σου δεξιο(με οτι ορισμο δινεις εσυ) θα ηθελα να διαβασω και την δικια σου αποψη.
Εσύ συμφωνείς με την άποψη της Παπαρήγα (2009-2010) ότι ο κατώτατος μισθός έπρεπε να είχε οριστεί σε 1.500 Ευρώ; Όποιος δεν συμφωνούσε με την άποψη αυτή υποστήριζε τον φιλελευθερισμό-καπιταλισμό;
Ναι καπως ετσι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
NikosVy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NikosVy »

zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 14:30
NikosVy έγραψε: 15 Ιουν 2018, 14:18
Ναι καπως ετσι
Αυτά τα υποστηρίζει ο Maduro στη Βενεζουέλα.
Συζητάμε ελεύθερα την Ιστορία μας.Εθνικιστικά ψέματα (που βοηθούν μόνο σε εμφάνιση φιλόδοξων δικτατόρων μαθητών της Σ. Ευελπίδων & ανεμπόδιστες αποβάσεις Τούρκων στην Κύπρο) θα τα απορρίψουμε!
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

zteo έγραψε: 15 Ιουν 2018, 14:29
nik_killthemall έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:53
Φυσικα θα την ακυρωσει το ΚΚΕ.
εννοείται
:smt023
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

"Go Back Mr. Zaev. GO BACK"
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Isomnia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isomnia »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Ιουν 2018, 13:55
Isomnia έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:57
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:55 Να φτιαξουμε πυρηνικα δηλαδη οπως ο Κιμ ;

Μας εσεις τον καταδικαζατε που ειχε πυρηνικα...

Μπερδεμενα τα λετε.
Αλλού 'ντ' αλλού...
α. δεν κατάλαβες τον παραλληλισμό
.....η δεν μιλας καθαρα και δεν γινεσαι κατανοητη.

β. δεν κατάλαβες το χιούμορ
.... μπορει και να μην εχεις χιουμορ

γ. με κατατάσσεις στο "εσείς" χωρίς δική μου δήλωση, αυθαιρετείς
.....δλδ καλως εχει πυρηνικα ο ΚΙΜ ;;;;

Άσ' το, δεν τό 'χεις, τσάμπα το παλεύεις :D
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”