blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:14Δεν εχω παει ΣΑ, στην Ιορδανια ομως, ειχαμε στην παρεα Σαουδαραβα, ο οποιος αφενος για να στριψει μπαφους εβαζε ολοκληρο πακετο καπνο και ενα κομματι μαυρο σα μανταρινι, και μας ελεγε πως πολλοι πινουν ξυδια και βρισκεις γενικως, αλλα οι πιο πολλοι πινουν μαυρο. Και σε βασιλικους πριγκηπικους κλπ κυκλους (που δεν ειναι μικροι, εχουν τεραστια σογια και ασυλληπτους βαθμους συγγενειας) πινουν τα παντα, κοκες, μδμα, κετες, οτι θες.
Κι εγώ έχω δει πλουσιόπαιδα Σαουδάραβες που όταν λείπουν από τη χώρα τους βγάζουν τ΄απωθημένα τους με υπερβολές, και, κυρίως, με πολύ άσχημα πεσίματα σε οτιδήποτε θηλυκό δεν φοράει μπούρκα. Στη χώρα τους όμως η πλειοψηφία είναι γάμησέ τα. Γι΄αυτό και δεν έκατσα, μου έδιναν μισθό 9,000 δολλάρια τον μήνα καθαρά για να κάτσω 3 χρόνια, αλλά είπα, asta la vista, amores. Ιορδανία, Κατάρ, Η.Α.Ε., τρώγονται. Η Σαουδική ακόμα είναι πήξιμο, και οι Σαουδάραβες επικίνδυνοι. Όσο για τις κόκες που λες, δεν θα έκανα μαλακίες, πολύ εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν δήθεν πως όλα είναι ΟΚ, και χωρίς να το καταλάβεις να καταδικαστείς εις θάνατον. Σε ένα παιδί που ήξερα, gay από την Γερμανία, την έπεσε ένας 'Άραψ δήθεν τοιούτος, και πήγαν στο αμάξι για φίκι, αλλά όταν άρχισε το πραξικόπημα του είπε,
αστυνομία, και τον διώξαν από τη χώρα σφραγίζοντας το διαβατήριό του ΛΟΓΩ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.
Ordem e Progresso.