!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σώτη Τριανταφύλλου:Οι ισλαμοαριστεροί ξεχνούν ότι οι ισλαμικές δυνάμεις ήταν και αυτες δουλοκτητικές και αποικιοκρατικές

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Σώτη Τριανταφύλλου:Οι ισλαμοαριστεροί ξεχνούν ότι οι ισλαμικές δυνάμεις ήταν και αυτες δουλοκτητικές και αποικιοκρατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:16
Δεν θα ξεχάσουμε και τα νοήματα των λέξεων, για να μην ταράξουμε την ανθρωπιστική ιδιαιτερότητα της ευρωαριστεράς.
μα η επιθεση στον ανθρωπισμο ειναι το μονο νοημα του λογου σου καρεν
Εγώ το βλέπω ως απόρριψη της βλακείας, τουίτυ.

Μπορείς να τιτιβίζεις όσο θέλεις λοιπόν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Re: Σώτη Τριανταφύλλου:Οι ισλαμοαριστεροί ξεχνούν ότι οι ισλαμικές δυνάμεις ήταν και αυτες δουλοκτητικές και αποικιοκρατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

foscilis έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:22
blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:05
foscilis έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:26 είναι από τα πιο τεράστια μυστήρια η συμμαχία φιλελέφτ και ισλάμ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι 200% μονόδρομη.
Ειναι μυστηριο, γιατι ειναι κυριως μια προπαγανδιστικη παπατζα της ακροδεξιας και με θλιβει ιδιαιτερα που απο ολους τους ανθρωπους εδω, εσυ εισαι αυτος που την αναπαραγεις. Αυτο λοιπον που ονομαζεις συμμαχία φιλελέφτ και ισλάμ ειναι απλως η ανθρωπιστικη στηριξη που παρειχε η ευρωπαικη αριστερα σε προσφυγες και μεταναστες, και ειναι προς τιμην τους να την προσφερουν σε πληθυσμους που την χρειαζονται αλλα που δεν ασπαζονται απαραιτητως τις ιδιες αντιληψεις, αλλα σε καμια περιπτωση δεν σημαινει αποδοχη και κανονικοποιηση της ισλαμικης πατριαρχιας η αλλων απαρχαιωμενων και καταπιεστικων πρακτικων.

Εικόνα
Ναι, και τι με αυτο; Μαγκια της. Γιατι να μην εχει το δικαιωμα να κανει (ή να μην κανει) αυτη τη δηλωση η να φερει (ή να μην φερει) αυτην την ταυτοτητα; Εσυ δηλαδη εισαι αυτος που θα ορισει την πατριαρχικη ή μη νορμα;
Άβαταρ μέλους
blackpaint

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:26 Εγώ το βλέπω ως απόρριψη της βλακείας, τουίτυ.
αυτο θα ηταν αυτοαναιρεση, μεινε στα κυβικα σου
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:28
Ναι, και τι με αυτο; Μαγκια της. Γιατι να μην εχει το δικαιωμα να κανει (ή να μην κανει) αυτη τη δηλωση η να φερει (ή να μην φερει) αυτην την ταυτοτητα; Εσυ δηλαδη εισαι αυτος που θα ορισει την πατριαρχικη ή μη νορμα;
Αυτό να το γράψεις 20 φορές μέχρι να το εμπεδώσεις.

:g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:17
εγω διαβαζω πως η χουντα την εχει διαλυσει την χωρα.
Μπανανοχούντα είναι, τι θες να κάνει. Το θέμα είναι πως μεταξύ των Μουσουλμάνων και των καραβανάδων, μικρότερο κακό είναι οι δεύτεροι.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:14Δεν εχω παει ΣΑ, στην Ιορδανια ομως, ειχαμε στην παρεα Σαουδαραβα, ο οποιος αφενος για να στριψει μπαφους εβαζε ολοκληρο πακετο καπνο και ενα κομματι μαυρο σα μανταρινι, και μας ελεγε πως πολλοι πινουν ξυδια και βρισκεις γενικως, αλλα οι πιο πολλοι πινουν μαυρο. Και σε βασιλικους πριγκηπικους κλπ κυκλους (που δεν ειναι μικροι, εχουν τεραστια σογια και ασυλληπτους βαθμους συγγενειας) πινουν τα παντα, κοκες, μδμα, κετες, οτι θες.
Κι εγώ έχω δει πλουσιόπαιδα Σαουδάραβες που όταν λείπουν από τη χώρα τους βγάζουν τ΄απωθημένα τους με υπερβολές, και, κυρίως, με πολύ άσχημα πεσίματα σε οτιδήποτε θηλυκό δεν φοράει μπούρκα. Στη χώρα τους όμως η πλειοψηφία είναι γάμησέ τα. Γι΄αυτό και δεν έκατσα, μου έδιναν μισθό 9,000 δολλάρια τον μήνα καθαρά για να κάτσω 3 χρόνια, αλλά είπα, asta la vista, amores. Ιορδανία, Κατάρ, Η.Α.Ε., τρώγονται. Η Σαουδική ακόμα είναι πήξιμο, και οι Σαουδάραβες επικίνδυνοι. Όσο για τις κόκες που λες, δεν θα έκανα μαλακίες, πολύ εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν δήθεν πως όλα είναι ΟΚ, και χωρίς να το καταλάβεις να καταδικαστείς εις θάνατον. Σε ένα παιδί που ήξερα, gay από την Γερμανία, την έπεσε ένας 'Άραψ δήθεν τοιούτος, και πήγαν στο αμάξι για φίκι, αλλά όταν άρχισε το πραξικόπημα του είπε, αστυνομία, και τον διώξαν από τη χώρα σφραγίζοντας το διαβατήριό του ΛΟΓΩ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μαλάκα, Μέκκα, τρελό κάψιμο. Μαστούρα σκέτη.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Athos έγραψε: 17 Φεβ 2020, 16:45
Και ο κομμουνισμός με λεπίδι επιβλήθηκε.

και ο μεγας ναπολεων επισης, να τα λεμε κι αυτα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Cavaliere έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:42
blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:14Δεν εχω παει ΣΑ, στην Ιορδανια ομως, ειχαμε στην παρεα Σαουδαραβα, ο οποιος αφενος για να στριψει μπαφους εβαζε ολοκληρο πακετο καπνο και ενα κομματι μαυρο σα μανταρινι, και μας ελεγε πως πολλοι πινουν ξυδια και βρισκεις γενικως, αλλα οι πιο πολλοι πινουν μαυρο. Και σε βασιλικους πριγκηπικους κλπ κυκλους (που δεν ειναι μικροι, εχουν τεραστια σογια και ασυλληπτους βαθμους συγγενειας) πινουν τα παντα, κοκες, μδμα, κετες, οτι θες.
Κι εγώ έχω δει πλουσιόπαιδα Σαουδάραβες που όταν λείπουν από τη χώρα τους βγάζουν τ΄απωθημένα τους με υπερβολές, και, κυρίως, με πολύ άσχημα πεσίματα σε οτιδήποτε θηλυκό δεν φοράει μπούρκα. Στη χώρα τους όμως η πλειοψηφία είναι γάμησέ τα. Γι΄αυτό και δεν έκατσα, μου έδιναν μισθό 9,000 δολλάρια τον μήνα καθαρά για να κάτσω 3 χρόνια, αλλά είπα, asta la vista, amores. Ιορδανία, Κατάρ, Η.Α.Ε., τρώγονται. Η Σαουδική ακόμα είναι πήξιμο, και οι Σαουδάραβες επικίνδυνοι. Όσο για τις κόκες που λες, δεν θα έκανα μαλακίες, πολύ εύκολα μπορούν να σε παρασύρουν δήθεν πως όλα είναι ΟΚ, και χωρίς να το καταλάβεις να καταδικαστείς εις θάνατον. Σε ένα παιδί που ήξερα, gay από την Γερμανία, την έπεσε ένας 'Άραψ δήθεν τοιούτος, και πήγαν στο αμάξι για φίκι, αλλά όταν άρχισε το πραξικόπημα του είπε, αστυνομία, και τον διώξαν από τη χώρα σφραγίζοντας το διαβατήριό του ΛΟΓΩ ΠΟΡΝΕΙΑΣ.
Νομίζω ότι έχετε άλλη προσέγγιση στο ρήμα "πίνω".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

το δεύτερο πιο φοβερό είναι τι τραβάνε από τους φιλελέφτ οι ίδιοι οι μετριοπαθείς, αποστάτες, όλοι τέλος πάντων όσοι προέρχονται από τη μουσουλμανική θρησκεία αλλά αγωνίζονται ενάντια στους ακραίους. Στην καλύτερη περίπτωση αντιμετωπίζουν πλήρη αδιαφορία/deplatforming και στη χειρότερη αισχρές συκοφαντίες.

Given the challenges associated with leaving the religion, Sarah Haider regrets that people like her do not receive more support from the left, as she detailed in a 2015 address given to the American Humanist Association:

I always expected feeling unwelcome from Muslim audiences, but I did not anticipate an equal amount of hostility from my allies on the left.

For example, when I first published a piece fact-checking Reza Aslan, who is a prominent Muslim scholar, on his dismissal of female genital mutilation as only an African problem, not a Muslim one, I got many responses from people unhappy with what I wrote, almost all of whom questioned my motives rather than addressing my claims. To my surprise, most of my critics were not Muslims. Rather they identified as liberals and sometimes even atheists. Some darkly alluded to my “agenda” and others claimed that as a former Muslim, there was no way I could be trusted with fair criticism. Now remember, I published a fact-check. It seems to me that it would be easy to verify my claims, fact-check the fact-check, so to speak. But instead, Muslims and some people on the left preferred . . . to throw around suspicions about my character and my intentions.

One common method of dismissing her aims, Haider said in the speech, is to assume that she is “pro-war” or that she broadly supports the far-right agenda in some way, though neither is the case. “Sometimes I am called an Uncle Tom or a House Arab. Another term thrown around at ex-Muslims and other brown critics of Islam is ‘native informants.’”
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:46Νομίζω ότι έχετε άλλη προσέγγιση στο ρήμα "πίνω".
Δεν ξέρω τι εννοείς, αλλά ξέρεις πως πίνω αρκετό αλκοόλ, και δεν μου αρέσει να το πίνω με στρες σαν σε ποτοαπαγόρευση, γιατί δεν με πιάνει η γλύκα του, και για τους μπάφους, δεν θα έπαιζα με τη Σ.Α., και με καμία χώρα που σου κόβουν το κεφάλι χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις τι έκανες. Έχω ζήσει 3 χρόνια και Κίνα που έχουν θανατική ποινή για εμπόριο ναρκωτικών, αλλά ο μπάφος καπνιζόταν ανενόχλητα, και εκεί πραγματικά ίσχυε το Αν δεν προκαλείς δεν σε ενοχλεί κανείς. Αλλά με Άραβες δεν θα έπαιζα. Και δεν τους εμπιστεύομαι, τη μία σου παίζουν τον φίλο,και την άλλη σε καρφώνουν. Έτσι είναι η εμπειρία μου τουλάχιστον.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

blackpaint έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:50
Cavaliere έγραψε: 17 Φεβ 2020, 17:44 Μαλάκα, Μέκκα, τρελό κάψιμο. Μαστούρα σκέτη.
Να σε είχα στο Dubai, σε μπαρ, να μπαίνει η Αράβισσα με καλυμμένο κεφάλι, μόνο μάτια να βλέπεις, και με φόρεμα με σκίσιμο ως το αιδοίο.
:hebit:
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”