!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
-
Von Mackensen
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Ο γερο-Σαλιβερος ειχε δικιο για το Godless....Αξιζει σα γουεστερν,ο Jeff Daniels πολλα κιλα ηθοποιος-κριμα που το κοινο τον θυμαται περισσοτερο για το ρολο του στο ηλιθιος και πανηλιθιος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
το πρωτο επεισοδιο δεν μου αρεσε .Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:20Patrick Melrose
Μίνι σειρά. Για ερμηνεία-δυναμίτη από τον Benedict Cumberbatch.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Στο δεύτερο στρώνει. Αλλά είναι όλο φλασμπακ και ο Κιουκάμπερ παίζει ελάχιστα.
Ναι καπου εκει στην 3η εγινε η μεγαλη μαλακια περασε και καιρος δεν τα θυμαμαι ακριβως.Που στα καλα καθουμενα αρπαζει ενας ενα οπλο στο ακυρο και λεει κανω εγω κουμαντο τωρα,οι αλλοι τον ακολουθουν,καθαριζουν κατι γκραουντερς και τα φερνουν ολα τουμπα.Χωρις εξηγηση χωρις μπακγκραουντ χωρις τπτ ετσι για να λεμε οτι καναμε πλοτ τουιστ.stergiosbik έγραψε: 11 Ιουν 2018, 21:15Μεχρι και την 2η σεζον ηταν καλο.Μετα εγινε μπαχαλο.GoBack έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:12Η πλοκη ειναι της πουτσας,σε καποια σημεια,δεν εβγαζαν νοημα αυτα που εκαναν.Το ειχα παρατησει οταν τελειωσε με τον τροπο που τελειωσε το λεσβιακο ειδυλλιο.Μη εχοντας κατι αλλο να δω το συνεχισα πριν λιγες μερες και ειμαι και εγω στο 2ο επεισοδιο της 4ης.Δεν ειμαι ιδιαιτερα περηφανος γι αυτο.Northern Spirit έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:04 To 100 με τα πιτσιρικια δεν ειναι ασχημο...στην τεταρτη σεζον τωρα..
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
perseus έγραψε: 11 Ιουν 2018, 23:47το πρωτο επεισοδιο δεν μου αρεσε .Saliveros έγραψε: 11 Ιουν 2018, 18:20 Patrick MelroseΜίνι σειρά. Για ερμηνεία-δυναμίτη από τον Benedict Cumberbatch.
Πέντε επεισόδια όλο κι όλο.shrike έγραψε: 11 Ιουν 2018, 23:49 Στο δεύτερο στρώνει. Αλλά είναι όλο φλασμπακ και ο Κιουκάμπερ παίζει ελάχιστα.
Αν δεν ικανοποιηθείτε τελικά, θα σας δώσω τα λεφτά σας πίσω.
(και, ανηψιέ, έχει περισσότερο Αγγούρη στη συνέχεια, ελπίζω να το φχαριστηθείς)
Πάνος Σκουρλέτης
- perseus
απλως λεω την γνωμη μου ,ενω το Barry μου αρεσε αρκετα το 1ο .
Η συνέχεια και των δύο πάντως θα δείξει ποιό αξίζει περισσότερο.
(συγνώμη, "άλλο" δεν εννοώ το Patric Melrose, αλλά το Get shorty, που είναι πολύ σχετικό. Εγκληματίας που μπλέκει με το Χόλλυγουντ κτλ)
Πάνος Σκουρλέτης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
άργησα λίγο αλλά είδα το game of thrones ρε σεις
ωραίο ήταν, γιατί δε μιλάτε τόσα χρόνια
ωραίο ήταν, γιατί δε μιλάτε τόσα χρόνια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
stergiosbik
Chilloutbuddy έγραψε: 12 Ιουν 2018, 08:06 άργησα λίγο αλλά είδα το game of thrones ρε σεις![]()
ωραίο ήταν, γιατί δε μιλάτε τόσα χρόνια![]()
Oμοιοπαθης κι εγω!
Ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα δει τιποτα.Μου την εσπαγε ο τεραστιος ντορος και μου εβγαινε αρνητικοτητα γι αυτο και δεν εβλεπα.
Ομως εκανα το λαθος λιγο πριν τα περασμενα Χριστουγεννα και το ξεκινησα.
Ειδα ολες τις σεζον μαζεμενες σε ελαχιστο χρονο και τωρα καθομαι και περιμενω τη νεα σεζον.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
κι εγώ σε δυό βδομάδες τα είδα όλαstergiosbik έγραψε: 12 Ιουν 2018, 08:24Chilloutbuddy έγραψε: 12 Ιουν 2018, 08:06 άργησα λίγο αλλά είδα το game of thrones ρε σεις![]()
Oμοιοπαθης κι εγω!
Ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα δει τιποτα.Μου την εσπαγε ο τεραστιος ντορος και μου εβγαινε αρνητικοτητα γι αυτο και δεν εβλεπα.
Ομως εκανα το λαθος λιγο πριν τα περασμενα Χριστουγεννα και το ξεκινησα.
Ειδα ολες τις σεζον μαζεμενες σε ελαχιστο χρονο και τωρα καθομαι και περιμενω τη νεα σεζον.
όπου έβλεπα και μιλάγανε το έκανα φαστ φόργουορντ και πήγαινα κατευθείαν στη βία και τα γαμήshiα
φοβερές μάχες όμως, ψιθύριζε ¨ντρακάρις" το ξανθό μωρό και μπουμ φσσσσστ στάχτη ο αγγλάγγουρας
Μ'αρέσει όμως και καλά που το παίζανε φανταστικός κόσμος αλλά έβλεπες κανονικά χάρτη βρετανίας, κάτω λονδίνο, βοράς η σκωτία, και από κάτω πλακώνανε οι ορδές των βεδουίνων από την αφρική αφού πρώτα κατακτούσανε τα σκλαβοπάζαρα στις γαλοισπανίες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Χα! Και γω στο τελος της 5ης αρχισα να το βλεπω και κολλησα! Τα ειδα μαζεμενα μεχρι εκει και μετα ημουν σαν το τζανκι που θελει τη δοση του.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Όχι, με παρεξήγησες, μ' άρεσε. Το κακό είναι ότι πρέπει να το νοικιάσω πλέον, έκανα το λάθος να ξεκινήσω να το βλέπω κανονικά (στον ΟΤΕ) και φυσικά δεν τα κατάφερα.Saliveros έγραψε: 12 Ιουν 2018, 03:43Πέντε επεισόδια όλο κι όλο.shrike έγραψε: 11 Ιουν 2018, 23:49 Στο δεύτερο στρώνει. Αλλά είναι όλο φλασμπακ και ο Κιουκάμπερ παίζει ελάχιστα.
Αν δεν ικανοποιηθείτε τελικά, θα σας δώσω τα λεφτά σας πίσω.
(και, ανηψιέ, έχει περισσότερο Αγγούρη στη συνέχεια, ελπίζω να το φχαριστηθείς)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ωραια τωρα που μπηκες στο κλιμα ξεκινα και καμια σοβαρη σειραChilloutbuddy έγραψε: 12 Ιουν 2018, 08:06 άργησα λίγο αλλά είδα το game of thrones ρε σεις![]()
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- perseus
Barry 9/10 εξαιρετικο
Ποιος είχε πει για τo Fringe?
Δεν βλέπεται ρε πστ μου
Δεν βλέπεται ρε πστ μου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση