!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γνωρίζετε τους ενοίκους/ιδιοκτήτες της οικοδομής σας;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Γνωρίζετε τους ενοίκους/ιδιοκτήτες της οικοδομής σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:22Δεν θέλω να το φανταστώ.
To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:26
To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Τα ξαδελφια μου είναι έτσι.
Παντρεύτηκε κ ο ξάδελφος, αλλά είναι χωρισμένη χρόνια η μία ξαδέλφη.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 10:45 Στην Αλεξανδρούπολη που υπηρετούσα έμενα σε μια πολυκατοικία πολύ ψυχρή. Ενώ ήταν ωραίο σπίτι, οι ένοικοι ήταν τόσο κρύοι, δεν μιλούσαμε καθόλου. Τα ίδια βλέπω και Αθήνα, στις πολυκατοικίες. Μου αρέσει που οι Έλληνες καυχιόνται ότι είναι ζεστοί και λοιπά, αλλά στην πραματικότητα είναι μουντρούχοι, καχύποπτοι, και γρουσούζηδες.
Άδικο συμπέρασμα. Οι ψεύτικες ευγένειες και τα χαμόγελα είναι άχρηστες φιοριτουρες.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Με χειροπέδες ίσως.
Και τα κλειδια στις πόρτες...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Με χειροπέδες ίσως.
Ξέρω ότι υπάρχουν δεμένες οικογένειες με πολύ καλές σχέσεις αλλά -με βάση τις όποιες εμπειρίες έχω- αυτό το "δέσιμο" συνήθως είναι προβληματικό, γιατί συνήθως συνοδεύεται από έναν διαρκή έλεγχο στο οτιδήποτε, όπως ευστόχως επισημαίνεις.

Η διαφορά μεταξύ συγγενών και γειτόνων/φίλων, είναι ακριβώς αυτή. Ότι τα όρια του οίκου σου, τα ανοιγοκλείνεις κατά βούληση, εσύ*. :)

*Με τη γενική έννοια, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν τους γνωρίζω, μόνο τους ιδιοκτήτες και την κοπέλα του διαμερίσματος στον ίδιο όροφο, μια καλημέρα δηλαδή. Αλλά δεν έχω μείνει πάνω από τετραετία στην ίδια πολυκατοικία.
Επίσης σε κάθε πολυκατοικία που έχω μείνει, μένει ή κατέχει διαμέρισμα ένας χειρουργός οπωσδήποτε, βλέπω τα συνδρομητικά περιοδικά. :lol:
Σε μια μάλιστα ο γιατρός που έμενε στο πάνω διαμέρισμα έφυγε και εγκαταστάθηκαν μεγάλοι "γύφτοι". Με παιδιά υποτίθεται, αλλά κάθε Σάββατο πρωί έβαζαν λαικά στο τέρμα (όχι τα ωραία λαικά).
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

"Οικο"-"δομή"... σωστό ακούγεται.
Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την αίσθηση ότι οικοδομή λένε το κτίριο που ακόμα χτίζεται, δεν είχα ξανακούσει να λένε έτσι την πολυκατοικία.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν μου αρέσει καθόλου οτιδήποτε μοιάζει σε συγκρότημα εργατικών κατοικιών. Αν και σε κάποια περίπτωση είχα δει διαμέρισμα (μαζί με αδέρφια) στον ουρανοξύστη (αν θα μπορούσαμε να την ονομάσουμε έτσι) στα κάτω Πατήσια στην Αθήνα. Δεν ήταν ότι δεν μας άρεσε, καταπληκτική θέα, αλλά φοβόμασταν να μείνουμε σε τόσο ψηλό όροφο. Τα μπαλκόνια επίσης δεν ήταν φροντισμένα. Αλλά κατά τα άλλα, ωραία αίσθηση να μένεις τόσο ψηλά και ας έχεις πολλούς γείτονες.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

perseus έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:37
Με χειροπέδες ίσως.
Και τα κλειδια στις πόρτες...
Ανατρίχιασα...

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Chilloutbuddy έγραψε: 15 Φεβ 2020, 12:52 "Οικο"-"δομή"... σωστό ακούγεται.
Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την αίσθηση ότι οικοδομή λένε το κτίριο που ακόμα χτίζεται, δεν είχα ξανακούσει να λένε έτσι την πολυκατοικία.
Κ γω, αλλά το είπε ο Χέλλης οπότε δεν αναρωτήθηκα καν.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Γνωρίζω πολύ καλά τους "διαβόητους" όπως μια κυρία στο πρώτο που έχει δηλητηριάσει με φόλα όλες τις γάτες της γειτονιάς (επί 10 χρόνια το έκανε με πρόσχημα να μην αναστατώνουν τον κήπο της πρασιάς, μέχρι που καλέσανε τη φιλοζωική και της κάνανε μανούρα).

Επίσης γνωρίζω τους "σταθερούς" ενοίκους, διότι έχουμε και φοιτητές που εναλλάσσονται. Η τελευταία φοιτήτρια, ήταν μια κρητικιά στον πάνω όροφο που έφερνε παντρεμένους και έκανε σεξ μαζί τους.

Μετά ήρθε στη θέση της μια οικογένεια και από κοινού συνεννοηθήκαμε να βάλουμε ασανσέρ. Μέχρι πρόπερσι δεν είχαμε ασανσέρ, παρόλο που υπήρχε το κουβούκλιο.

Σε γενικές γραμμές είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν γνωρίζω ή δεν έχω δει ποτέ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:22
Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:18 Το πακέτο είναι να μένεις σε οικοδομή ένας όροφος ο πεθερός, ένας η κουνιάδα με τον σώγαμπρο, ένας ο κουνιάδος μπακούρι, κι ένας εσύ ως άλλος σώγαμπρος. Το έχτιζε χρόνια ο πενθερός για τις κόρες και τον γιο, και μπήκες μέσα κι εσύ. Φαντάσου κατάσταση.
:hebit:
Δεν θέλω να το φανταστώ.
Εγώ πάλι πολύ θα το ήθελα. Θα γλίτωνα ένα καλό μισθό το μήνα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Tους γνωριζω ολους στην οικοδομη μου
Τα παιδια τους μεχρι και τα σκυλια τους
Γνωριζω τους παντες και στην διπλαμ,ε την οποια εχουμε κοινη εισοδο και στην απεναντι οικοδομη με την οποαι εχουμε κοινο εργολαβο
Επισης παιζει να γνωριζω το 70% των ανθρωπων σε μια τερστια ακτινα καθως μενω στο συγκεκριμενο τετραγωνο απο το 1984
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 15 Φεβ 2020, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Custom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 13:20
Chilloutbuddy έγραψε: 15 Φεβ 2020, 12:52 "Οικο"-"δομή"... σωστό ακούγεται.
Κ γω, αλλά το είπε ο Χέλλης οπότε δεν αναρωτήθηκα καν.
Αθηναίοι είστε; Αυτό είναι σαν την περίπτωση του αθηναϊκού σουβλακίου
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πλαίσιο, κομενάκι, σίγουρα μικρότερο, σίγουρα 5-7/10, προκύπτει μόνο του το ερώτημα.
Τηλέφωνο πήρες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”