To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Τα ξαδελφια μου είναι έτσι.Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:26To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Άδικο συμπέρασμα. Οι ψεύτικες ευγένειες και τα χαμόγελα είναι άχρηστες φιοριτουρες.Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 10:45 Στην Αλεξανδρούπολη που υπηρετούσα έμενα σε μια πολυκατοικία πολύ ψυχρή. Ενώ ήταν ωραίο σπίτι, οι ένοικοι ήταν τόσο κρύοι, δεν μιλούσαμε καθόλου. Τα ίδια βλέπω και Αθήνα, στις πολυκατοικίες. Μου αρέσει που οι Έλληνες καυχιόνται ότι είναι ζεστοί και λοιπά, αλλά στην πραματικότητα είναι μουντρούχοι, καχύποπτοι, και γρουσούζηδες.
Και τα κλειδια στις πόρτες...Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:26To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Ξέρω ότι υπάρχουν δεμένες οικογένειες με πολύ καλές σχέσεις αλλά -με βάση τις όποιες εμπειρίες έχω- αυτό το "δέσιμο" συνήθως είναι προβληματικό, γιατί συνήθως συνοδεύεται από έναν διαρκή έλεγχο στο οτιδήποτε, όπως ευστόχως επισημαίνεις.Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:26To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Ανατρίχιασα...perseus έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:37Και τα κλειδια στις πόρτες...Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:26To φαντάζεσαι ή όχι, υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση που δύο κόρες δεν διανοούνται να ζήσουν ένα τετράγωνο μακριά από το πατρικό, και μιλάμε για γυναίκες συζύγους-μανάδες. Μερικές οικογένειες είναι πολύ δεμένες.
Με χειροπέδες ίσως.
Κ γω, αλλά το είπε ο Χέλλης οπότε δεν αναρωτήθηκα καν.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Φεβ 2020, 12:52 "Οικο"-"δομή"... σωστό ακούγεται.
Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την αίσθηση ότι οικοδομή λένε το κτίριο που ακόμα χτίζεται, δεν είχα ξανακούσει να λένε έτσι την πολυκατοικία.
Εγώ πάλι πολύ θα το ήθελα. Θα γλίτωνα ένα καλό μισθό το μήνα.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:22Δεν θέλω να το φανταστώ.Cavaliere έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:18 Το πακέτο είναι να μένεις σε οικοδομή ένας όροφος ο πεθερός, ένας η κουνιάδα με τον σώγαμπρο, ένας ο κουνιάδος μπακούρι, κι ένας εσύ ως άλλος σώγαμπρος. Το έχτιζε χρόνια ο πενθερός για τις κόρες και τον γιο, και μπήκες μέσα κι εσύ. Φαντάσου κατάσταση.
![]()
Αθηναίοι είστε; Αυτό είναι σαν την περίπτωση του αθηναϊκού σουβλακίουCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2020, 13:20Κ γω, αλλά το είπε ο Χέλλης οπότε δεν αναρωτήθηκα καν.Chilloutbuddy έγραψε: 15 Φεβ 2020, 12:52 "Οικο"-"δομή"... σωστό ακούγεται.
Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα την αίσθηση ότι οικοδομή λένε το κτίριο που ακόμα χτίζεται, δεν είχα ξανακούσει να λένε έτσι την πολυκατοικία.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.