!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πούτιν: δεν υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 οικογένεια είναι ένα αντρόγυνο και τα παιδιά τους
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Πούτιν: δεν υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 οικογένεια είναι ένα αντρόγυνο και τα παιδιά τους
Πράγματι, ο αύξων αριθμός παραπέμπει σε ιεράρχηση και συνεπώς σε φαλλοκρατια. Το πιο σωστό είναι να λέγεται parent top και parent bottom.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- omg kai 3 lol
- Last Veteran
Re: Πούτιν: δεν υπάρχει γονέας 1 και γονέας 2 οικογένεια είναι ένα αντρόγυνο και τα παιδιά τους
. Καλά κάνεις. Λατρεία και αγάπη μόνο.blackpaint έγραψε: 14 Φεβ 2020, 21:38λατρευω την ικανοτητα συλλογισμου σου και εξαγωγης συμπερασματων.Last Veteran έγραψε: 14 Φεβ 2020, 21:37 Το 18ο αιώνα οι γκιλοτινες χωνευαν και αν ήσουν ομοφυλόφιλος σε έπαιρνε ο διάολος. Επίσης το 18ο αιώνα υπήρχαν σκλάβοι και υπήρχε και παιδική εργασία. Οπότε άκυρο το παράδειγμα σου.![]()
![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και γιατί να μην υπάρχει και γονέας 3,4,5 και 115;
πολύ συντηρητικούς βρίσκω τους ευρωπέους
πολύ συντηρητικούς βρίσκω τους ευρωπέους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Εχμ... Ελλάδα και Ιταλία είναι πολύ πιο κάτω.Stalker έγραψε: 14 Φεβ 2020, 20:26 Εν τω μεταξύ η μόνη χώρα που ανταγωνίζεται τη Ρωσία σε ρυθμούς μείωσης πληθυσμού είναι η Ιαπωνία, αμφότερες φουλ παραδοσιοκρατικές αρχηγός-θρησκεία-οικογένεια χώρες.
Συνωμοσία δρακονιανών θα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Γενικά η ανατολική Ευρώπη έχει ένα "θεματάκι" με την κοινωνική πρόοδο σε σχέση με τη δυτική. Η Ελλάδα είναι κάπου στη μέση (πάλι καλά να λέμε).
https://www.huffingtonpost.gr/entry/poi ... 83f71ded93

https://www.huffingtonpost.gr/entry/poi ... 83f71ded93

Ελλάδα-Ιταλία θεωρούνται short-term decline λόγω κρίσης, η Ιαπωνία είναι σε long-term τροχιά πληθυσμιακής κατάρρευσης και η Ρωσία... όντως λέει φαίνεται να ανανίπτει με το census του 2018 να δείχνει αυξημένο πληθυσμό σε σχέση με του 2008, οφειλόμενο σε μεγάλο βαθμό σε εισροές από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που την περιστοιχίζουν, και οι οποίες οι ίδιες είναι συχνά σε ανησυχητική ρότα μείωσης.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:44Εχμ... Ελλάδα και Ιταλία είναι πολύ πιο κάτω.Stalker έγραψε: 14 Φεβ 2020, 20:26 Εν τω μεταξύ η μόνη χώρα που ανταγωνίζεται τη Ρωσία σε ρυθμούς μείωσης πληθυσμού είναι η Ιαπωνία, αμφότερες φουλ παραδοσιοκρατικές αρχηγός-θρησκεία-οικογένεια χώρες.
Όντως ήμουν out-of-date, thanks αν δεν το έλεγες δεν θα το έψαχνα.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Και οι γκέι του 21ου αιώνα, αμφισβητούν την παραδοσιακή οικογένεια αλλά διεκδικούν (μόνον για πάρτη τους) τα αμιγώς παραδοσιακά. Οι αλληλέγγυοι τους το ίδιο.blackpaint έγραψε: 14 Φεβ 2020, 21:29 Καλα τα λεει ο omg kai 3 lol. Η ιδεα της οικογενειας και ειδικα της μητροτητας αγιοποιηθηκε τον 19ο αιωνα, οταν τα νεοσυστατα εθνικα κρατη χρειαζονταν σταθερη παραγωγη εργατων και στρατιωτων. Μεχρι πριν, η οικογενεια και η τεκνοποιια ηταν κατι το φυσικο, ενα αναγκαιο καλο η κακο. Οι χωρικοι του 18ου αιωνα κρεμαγαν τα μωρα απο τα κουρελια που τα ντυναν σε καρφια στον τοιχο, κι αν πεθαινε και κανενα, δεν ετρεχε και τιποτα.
Τα έχουμε πει χίλιες φορές αλλά δεν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποιος κλαίει βρε;omg kai 3 lol έγραψε: 14 Φεβ 2020, 20:17
αντι λοιπον να κλαιτε για τους δηθεν διαφθορεις της οικογενειας
Για στεγνό δούλεμα μόνον είναι ο κάθε καημένος ή καημένη, που θέλει να παίξει έναν ρόλο που αμφισβητεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για τα νεύρα μπορώ να προτείνω.
Για τις φαντασιώσεις σου όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Ιταλία δεν το έχω ψάξει πολύ, αλλά η Ελλάδα έπαψε να έχει γεννητικότητα αναπλήρωσης το 1982 και μπήκε σε αρνητική τροχιά από τα μέσα των 90's και σωζόταν μόνο από την μετανάστευση. Είναι τελείως μακροπρόθεσμη η μείωση του πληθυσμού της, απλά επιταχύνθηκε με την κρίση λόγω εξόδου.Stalker έγραψε: 15 Φεβ 2020, 10:12Ελλάδα-Ιταλία θεωρούνται short-term decline λόγω κρίσης, η Ιαπωνία είναι σε long-term τροχιά πληθυσμιακής κατάρρευσης και η Ρωσία... όντως λέει φαίνεται να ανανίπτει με το census του 2018 να δείχνει αυξημένο πληθυσμό σε σχέση με του 2008, οφειλόμενο σε μεγάλο βαθμό σε εισροές από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες που την περιστοιχίζουν, και οι οποίες οι ίδιες είναι συχνά σε ανησυχητική ρότα μείωσης.hellegennes έγραψε: 14 Φεβ 2020, 23:44Εχμ... Ελλάδα και Ιταλία είναι πολύ πιο κάτω.Stalker έγραψε: 14 Φεβ 2020, 20:26 Εν τω μεταξύ η μόνη χώρα που ανταγωνίζεται τη Ρωσία σε ρυθμούς μείωσης πληθυσμού είναι η Ιαπωνία, αμφότερες φουλ παραδοσιοκρατικές αρχηγός-θρησκεία-οικογένεια χώρες.
Όντως ήμουν out-of-date, thanks αν δεν το έλεγες δεν θα το έψαχνα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
Πας για ρεκόρ παπαρολογιας ε;blackpaint έγραψε: 14 Φεβ 2020, 21:29 Καλα τα λεει ο omg kai 3 lol. Η ιδεα της οικογενειας και ειδικα της μητροτητας αγιοποιηθηκε τον 19ο αιωνα, οταν τα νεοσυστατα εθνικα κρατη χρειαζονταν σταθερη παραγωγη εργατων και στρατιωτων. Μεχρι πριν, η οικογενεια και η τεκνοποιια ηταν κατι το φυσικο, ενα αναγκαιο καλο η κακο. Οι χωρικοι του 18ου αιωνα κρεμαγαν τα μωρα απο τα κουρελια που τα ντυναν σε καρφια στον τοιχο, κι αν πεθαινε και κανενα, δεν ετρεχε και τιποτα.
Αντί για γονέας 1, γονέας 2, ή πατέρας/μητέρα, ας βάλουμε ένα πεδίο που να λέει 'γονεις', να τελειώνουμε.
-
Δημοκράτης
Οι πουστηδες δεν μπορούν να γίνουν μανάδες και πατεράδες. Τα παράπονα σας στην φυση
-
Δημοκράτης
Και ποιος θα γράφεται πρώτος;axilmar έγραψε: 15 Φεβ 2020, 11:40 Αντί για γονέας 1, γονέας 2, ή πατέρας/μητέρα, ας βάλουμε ένα πεδίο που να λέει 'γονεις', να τελειώνουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 725 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 1 Απαντήσεις