Άλλο αυτό. Τα αντιαρματικά βελτιώνουν τον λόγο ευστοχία και δυνατότητες πρόκλησης φθοράς ή καταστροφής ως προς το κόστος πολύ πιο γρήγορα από τις θωρακίσεις των αρμάτων. Αυτή η πραγματικότητα δεν αναιρεί το γεγονός πως το leo2 είναι ένα εξαιρετικό άρμα. .Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:49Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:17Διαβάσαμε και τη μαλακία της ημέρας.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:23
Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ
- Belisarius
Έχω συζητήσει το θέμα με τους κατεξοχήν αρμόδιους και ειδικούς. Το άρμα είναι άριστο. Τέλος.*Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:54 Μην τρώτε το παραμύθι των Γερμανών για έξτρα θωράκιση και λοιπές πίπες. Με κάτι παλιούς αντιαρματικούς 30 ετών τα χτύπησαν σε Συρία και Αφγανιστάν και κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι για να κλαίς...
*από τη στιγμή που δεν λέω ποιος μου είπε και τι ακριβώς, φυσικά δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου.
Δεν αντιλέγω. Και τα Μerkava των Ισραηλινών άριστα ήταν μέχρι που έπεσαν στις παγίδες της Χεσμπολάχ με Kornet-E.Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:27Άλλο αυτό. Τα αντιαρματικά βελτιώνουν τον λόγο ευστοχία και δυνατότητες πρόκλησης φθοράς ή καταστροφής ως προς το κόστος πολύ πιο γρήγορα από τις θωρακίσεις των αρμάτων. Αυτή η πραγματικότητα δεν αναιρεί το γεγονός πως το leo2 είναι ένα εξαιρετικό άρμα. .Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:49Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.
-
stergiosbik
Και οι 2 πλευρες εχετε δικιο.
Και τα Leo ειναι εξαιρετικα αλλα και τα συγχρονα αντιαρματικα μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.
Εχει να κανει με το ποσο ορθα χρησιμοποιειται καθε οπλικο συστημα.
Και τα Leo ειναι εξαιρετικα αλλα και τα συγχρονα αντιαρματικα μπορουν να κανουν μεγαλη ζημια.
-
Εμπεδοκλής
Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:30Έχω συζητήσει το θέμα με τους κατεξοχήν αρμόδιους και ειδικούς. Το άρμα είναι άριστο. Τέλος.*Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:54 Μην τρώτε το παραμύθι των Γερμανών για έξτρα θωράκιση και λοιπές πίπες. Με κάτι παλιούς αντιαρματικούς 30 ετών τα χτύπησαν σε Συρία και Αφγανιστάν και κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι για να κλαίς...
*από τη στιγμή που δεν λέω ποιος μου είπε και τι ακριβώς, φυσικά δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου.
Και με τον αρχηγό του στρατού ή τον σχεδιαστή των Λέοπαρντ να μιλάς δεν είναι τόσο αντικειμενικοί ώστε να ανατρέπουν την πραγματικότητα...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:56Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:49
Απλά να ξέρεις ότι σε καιρό πολέμου οι πόλεις είναι οι πρώτες που βομβαρδίζονται. Ελπίζω να έχεις υπόγειο. Όπως και ρύζια και φασόλια διότι και στο φαγητό προτεραιότητα έχουν οι στρατιώτες και μετά τα παιδιά...
- Belisarius
Καταρχάς δεν στο έπαιξα ξερόλας. Σου είπα ότι δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου. Ωστόσο όντως ο καθένας μας έχει κάποιες γνωριμίες. Από κει και πέρα καταλαβαίνεις ότι άλλη βάση έχουν τα λεγόμενα του αρχηγού του στρατού ή του σχεδιαστή των Λέο και άλλο ενός τυπάκου σε διαδικτυακό καφενείο που στη καλύτερη... "διάβασε ένα άρθρο".Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 01:30 Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...
Και με τον αρχηγό του στρατού ή τον σχεδιαστή των Λέοπαρντ να μιλάς δεν είναι τόσο αντικειμενικοί ώστε να ανατρέπουν την πραγματικότητα...
- Belisarius
Με βάση τα λεγόμενα σου δεν έχουν δίκιο και οι δυο πλευρές. H μία πλευρά λέει, όπως γράφεις, ότι τα Leo είναι καλά αλλά επίσης και τα αντιαρματικά ενώ η ετέρα πλευρά ισχυρίζεται πως τα Leo δεν είναι καλά επειδή δεν αντέχουν χτύπημα από kornet...stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2020, 22:43 Και οι 2 πλευρες εχετε δικιο.
-
Εμπεδοκλής
Όχι, όχι. Προτιμώ να πάω να πολεμήσω στην πρώτη γραμμή. Χίλιες φορές νεκρός παρά πούστης ή φορέας AiDS... αν πάλι δεν βρίσκεις κάποιον να έρθει πες μου να σου στείλω δαχτυλίθρες να κάνεις τη δουλειά σου....Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:05Φίλε μου, προφανώς αναφέρεσαι στην ομοφυλοφιλία μου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να παραδεχτώ ότι ναι, είμαι ομοφυλόφιλος και μου αρέσουν τα ωραία παλικάρια. Αν είσαι ομοφυλόφιλος κι εσύ μπορείς να μου στείλεις μια φωτό σου και που ξες, μπορεί κάποια στιγμή να σε γαμήσω.Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:56
Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.
-
Εμπεδοκλής
Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 09:54Καταρχάς δεν στο έπαιξα ξερόλας. Σου είπα ότι δεν περιμένω να αλλάξεις την άποψη σου. Ωστόσο όντως ο καθένας μας έχει κάποιες γνωριμίες. Από κει και πέρα καταλαβαίνεις ότι άλλη βάση έχουν τα λεγόμενα του αρχηγού του στρατού ή του σχεδιαστή των Λέο και άλλο ενός τυπάκου σε διαδικτυακό καφενείο που στη καλύτερη... "διάβασε ένα άρθρο".Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 01:30 Όλοι το παίζετε ξερόλες και όλοι νομίζετε ότι οι επαφές σας ξέρουν καλύτερα...
- Belisarius
Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:14 Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...
Την θωράκιση και την αντοχή σε χτυπήματα δεν θα τα δοκίμασαν στο πεδίο, μόνο στα χαρτιά θα τα σύγκριναν.Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36 Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.
-
Εμπεδοκλής
Θα έλεγε κανείς ότι πρώτη φορά θα ακούσεις για μίζες σε αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων και φυλακισμένων υπουργών. Για μίζες από γερμανικές εταιρείες.Belisarius έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:36Λοιπόν για την προμήθεια των δικών μας Λεο έγινε διαγωνισμός επί πεδίου μεταξύ των υποψηφίων. Το συγκεκριμένο άρμα όντως αποδείχτηκε το καλύτερο. Τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:14 Δεν θα το έλεγα. Ο αρχηγός του στρατού και ο σχεδιαστής τους έχουν κάποιο όφελος για να λένε όσα ισχυρίζονται. Κάποιος ανώνυμος μπορεί να είναι πιο αντικειμενικός...
- Belisarius
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2020, 10:40 Θα έλεγε κανείς ότι πρώτη φορά θα ακούσεις για μίζες σε αγορές εξοπλιστικών προγραμμάτων και φυλακισμένων υπουργών. Για μίζες από γερμανικές εταιρείες.
Θες να πεις ότι κρίθηκε άλλο άρμα ως το καλύτερο και δόθηκαν μίζες για να αλλάξει η απόφαση άρα και ο προμηθευτής
ή ότι το Leo ήταν όντως το καλύτερο και πως δόθηκαν μίζες για να εξασφαλιστεί ότι τίποτα δε θα πάει στραβά και η τιμή θα είναι συμφέρουσα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 146 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
-
- 3 Απαντήσεις