!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Επίθεση σε τουρκικο κονβόι στο Ιντλίμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Belisarius έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:17
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:23
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 00:20 " Τα όμορφα Leo -2 όμορφα καίγονται" :003:
Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
Διαβάσαμε και τη μαλακία της ημέρας.
Αυτή ήταν χτεσινή, για σήμερα ετοιμάζει καινούργια.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:49
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 09:48
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2020, 00:32

Κατουράτε γιατί χανόμαστε...
Φίλε Εμπεδοκλή. Ετοιμάσου και συ να πολεμήσεις για την πατρίδα. Όλοι μαζί. Μια ψυχή. Μια γροθιά. Ξεπεράστε τα φοβικά σας σύνδρομα. Τίποτα δεν είναι ο θάνατος. Μια στιγμή. Ίσως ούτε κι αυτό. Εγώ είμαι γέρος αλλά θα σας βλέπω από τα ίντερνετ και θα σας χαίρομαι.
Απλά να ξέρεις ότι σε καιρό πολέμου οι πόλεις είναι οι πρώτες που βομβαρδίζονται. Ελπίζω να έχεις υπόγειο. Όπως και ρύζια και φασόλια διότι και στο φαγητό προτεραιότητα έχουν οι στρατιώτες και μετά τα παιδιά...
Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Μη λες πολλά γιατί έχουμε και εμείς τέτοια. Μιλάμε για το πιο σάπιο άρμα μάχης στην κατηγορία του. Όπου τα χρησιμοποίησαν σε μάχη έγιναν ανοιγμένες κονσέρβες. Για παρελάσεις καλά είναι. Έχουν ωραίο design δεν λέω...
Μην τρώτε το παραμύθι των Γερμανών για έξτρα θωράκιση και λοιπές πίπες. Με κάτι παλιούς αντιαρματικούς 30 ετών τα χτύπησαν σε Συρία και Αφγανιστάν και κυριολεκτικά διαλύθηκαν. Η σχέση τιμής-απόδοσης είναι για να κλαίς...
Εμπεδοκλής

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:56
Εμπεδοκλής έγραψε: 11 Φεβ 2020, 18:49
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 11 Φεβ 2020, 09:48

Φίλε Εμπεδοκλή. Ετοιμάσου και συ να πολεμήσεις για την πατρίδα. Όλοι μαζί. Μια ψυχή. Μια γροθιά. Ξεπεράστε τα φοβικά σας σύνδρομα. Τίποτα δεν είναι ο θάνατος. Μια στιγμή. Ίσως ούτε κι αυτό. Εγώ είμαι γέρος αλλά θα σας βλέπω από τα ίντερνετ και θα σας χαίρομαι.
Απλά να ξέρεις ότι σε καιρό πολέμου οι πόλεις είναι οι πρώτες που βομβαρδίζονται. Ελπίζω να έχεις υπόγειο. Όπως και ρύζια και φασόλια διότι και στο φαγητό προτεραιότητα έχουν οι στρατιώτες και μετά τα παιδιά...
Φίλε μου. Δεν έχω υπόγειο. Έχω πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για δύο άτομα και για δύο χρόνια πλήρους απομόνωσης αν χρειαστεί. Τεράστια συλλογή ταινιών κι ένα μικρό στούντιο. Έχω σε αρκετά ποστ δώσει συμβουλή σε όλους τους χρήστες να κάνουν το ίδιο.
Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.
Εμπεδοκλής

Re: ήταν ένας καψιμιτζής ένας θαλαμοφύλακας και ο τοτός και...

Kauldron έγραψε: 12 Φεβ 2020, 15:10
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 09:03
nowhere έγραψε: 12 Φεβ 2020, 08:50:popc:
Δεν χρειάζεται πατατάκια. Είναι σαφές ποιος έχει το πάνω χέρι...
Ε, εσύ βέβαια. Αφού δέρνεις, στέλνεις να δείρουν, επιβάλλεις βίαια το νόμο...
:giggle:

Πέρα απ' την πλάκα, παίζει να έχεις βριστεί με το μισό φόρουμ. Κάνε λίγο κράτει, γιατί κάποια στιγμή θα σε πετύχει κανένας σε καμιά πχορουμοσύναξη εκεί κάτω, και θα σε κάνει τουλούμι, και είναι κρίμα.
Φυσικά. Ακολουθώ τις διεθνείς συνήθειες. Προτιμώ να βάζω άλλους να σφάζονται για τα συμφέροντα μου.

Πέρα από την πλάκα, αδιαφορώ. Οι περισσότερες περσόνες που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι για τα κάγκελα και φαρμακευτική αγωγή το λιγότερο. Ελπίζω ότι απλά βγάζουν το άχτι τους και δεν είναι έτσι στην τους πραγματική ζωή.

Όσο για τις πχορουμοσυνάξεις, υπάρχει τέτοιο πράγμα; Μαζεύεστε έξω ή μέσα στο Δαφνί σαν τις ταινίες του Βέγγου;
Αν πάλι κάποιος θέλει να με κάνει τουλούμι στο ξύλο, εδώ είμαι. Ας έρθει. Αν δεν μπορώ να τον δείρω μόνος μου θα φέρω την παρέα μου... :wave:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57
Τότε, να προσέξεις καλά ποιο θα είναι το δεύτερο άτομο που θα πάρεις μαζί σου. Όπως επίσης και τις ταινίες. Αλλιώς πάρε και ένα έξτρα πρωκτισυναλάρκ μαζί σου καλού κακού.
Γκόμενα θα είναι το δεύτερο άτομο, αλλά δεν θα βλέπουν τις ταινίες γιατί δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. :D
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.
Άβαταρ μέλους
zoltan
Phorum.gr user: zoltan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zoltan »

Δεν υπάρχει άρμα που δεν καταστρέφεται. Το Λεο2 είναι το πιο επιτυχημένο άρμα σήμερα με περισσότερες εξαγωγικές επιτυχίες κι από το αμερικάνικο, το οποίο οι Αμερικάνοι το δίνουν με τη διπλωματική επιρροή μιας υπερδύναμης και με βοήθεια χρηματοδότησης.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Έχουμε κι εμείς μπόλικα Α4.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: ήταν ένας καψιμιτζής ένας θαλαμοφύλακας και ο τοτός και...

Οι περισσότερες περσόνες που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι για τα κάγκελα και φαρμακευτική αγωγή το λιγότερο.

Άστα να πάνε, έχει κάτι μυθομανείς τύπους που λένε οτι είναι τεθωρακισμένοι στρατονόμοι...
:giggle:
Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:49

Τα δικά μας είναι στην έκδοση Α6 , οι Τούρκοι έχουν την προηγούμενη A4. Kαι πάλι όμως απέναντι σε Κορνέτ ή παρεμφερές δύσκολα θα επιβιώσουν.
Ένα APS βοηθάει, αλλά πιο πολύ βοηθάει να έχουν σοβαρές τακτικές. Οι Τούρκοι είναι τσοπάνηδες, οπότε ό,τι και να έχουν φορέσει πάνω, θα τον φάνε.
Ομοίως και οι εξίσου μπουνταλάδες Σουηδάραβες:

Εδώ τους τρώνε Abrams.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στύγιος

stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:55 Έχουμε κι εμείς μπόλικα Α4.
Σωστά,το είχα ξεχάσει.
Στύγιος

Το Kornet είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο αντιαρματικό. Το κακό είναι ότι οι Ρώσοι το πούλησαν και στη Τουρκία για να αντιμετωπίσουν τα ελληνικά Leopard.

Το σύστημα Kornet αποτελείται από εκτοξευτήρα και κατευθυνόμενους πυραύλους με κεφαλή κοίλου γεμίσματος ή εκρηκτική κεφαλή.

Για την κατεύθυνση της βολής χρησιμοποιείται ειδικό σκοπευτικό θερμικής όρασης.

Ο πύραυλος διαμετρήματος 152 χιλιοστών έχει διπλή θερμοβαρική κεφαλή κοίλου γεμίσματος ή εκρηκτική. Στην πρώτη περίπτωση εξασφαλίζεται η προσβολή των σύγχρονων αρμάτων μάχης και στη δεύτερη – η καταστροφή των ισχυρών οχυρωματικών εγκαταστάσεων . Η κατεύθυνση του πυραύλου γίνεται με τη βοήθεια του συστήματος κατεύθυνσης με την χρησιμοποίηση ακτίνων λέιζερ.

Ένα αντιαρµατικό πυραυλικό σύστηµα Κornet-E είχε χρησιμοποιηθεί στις πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στο Νότιο Λίβανο το 2006, από τη Χεζμπολάχ.

Οι Ισραηλινοί στρατιωτικοί βρήκαν μερικούς εκτοξευτήρες και αχρησιμοποίητους πυραύλους. Η Χεζμπολάχ προμηθεύτηκε Κορνέτ-Ε από τη Συρία. Το Ισραήλ παραδέχτηκε την προσβολή 46 αρμάτων μάχης Merkava από τα πυρά του εχθρού σ΄αυτή τη σύγκρουση.

https://www.onalert.gr/eksoplismoi/ayta ... ia/106979/
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Στύγιος έγραψε: 12 Φεβ 2020, 20:03
stergiosbik έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:55 Έχουμε κι εμείς μπόλικα Α4.
Σωστά,το είχα ξεχάσει.
Εντάξει, οι Τούρκοι έχουν και το Altay...

...not
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
(είμαι πάρα πολύ κακός τύπος, το ξέρω. Αλλά δε μπορώ ν' αντισταθώ. Ειδικά όταν τους πετυχαίνω αλλού, μ' αρέσει πάρα πολύ να τους κάνω πλάκα.
Εν τω μεταξύ εκνευρίζονται αφάνταστα. Ελπίζω να καταφέρω να κάνω κάποιον απ' αυτούς να πάθει εγκεφαλικό, αλλά μάλλον δεν έχουν εγκέφαλο.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμπεδοκλής

Μηχανικός έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:43
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Φεβ 2020, 18:57
Γκόμενα θα είναι το δεύτερο άτομο, αλλά δεν θα βλέπουν τις ταινίες γιατί δεν θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. :D
Τότε θα έχει σκοτάδι. Οπότε, δεν βαριέσαι, ό,τι και να είναι το μόνο που μετρά είναι πόσο καλή φαντασία έχει...
Εμπεδοκλής

zoltan έγραψε: 12 Φεβ 2020, 19:54 Δεν υπάρχει άρμα που δεν καταστρέφεται. Το Λεο2 είναι το πιο επιτυχημένο άρμα σήμερα με περισσότερες εξαγωγικές επιτυχίες κι από το αμερικάνικο, το οποίο οι Αμερικάνοι το δίνουν με τη διπλωματική επιρροή μιας υπερδύναμης και με βοήθεια χρηματοδότησης.
Επιτυχημένο διότι είναι άκαπνο... Για να κάνει βόλτες στους δρόμους του Κοσόβου και της Βοσνίας καλό είναι. Στις μάχες που συμμετείχε πάλι, το μαζεύανε σε κομμάτια. Και φυσικά όλα τα άρματα καταστρέφονται. Το θέμα είναι πόσο κοστίζουν κιόλας...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”