όπως είχα γράψει και αλλού γνωρίζω περίπτωση ανθρώπου που αποφάσισε να πεθάνει στα 88. Ήταν απίστευτα γκρινιάρης και είχε κινητικά προβλήματα, όχι παράλογα για την ηλικία του αλλά κατα τα άλλα ήταν αρκετά υγιείς. Επειδή ακριβώς ήταν σχολαστικός και και ιδιότροπος, έγινε μίρλας σαν τη δικιά σου τη γιαγιά. καλημέρα του έλεγες "δεν αντέχω άλλο θέλω να πεθάνω" σου απάνταγε. Τα έσκασαν χοντρά σε γιατρούς γιατί έλεγε συνεχώς ότι υπέφερε, του φέρανε και ψυχίατρο στο σπίτι, του έγραψε χάπια και τελικά δεν τα έπαιρνε ούτε του έβρισκε κανένας κάποιο πρόβλημα. Κόντεψε να τη σκάσει τη γυναίκα του γιατί την ταλαιπωρούσε φαινομενικά χωρίς λόγο, αφού γκρίνιαζε χωρίς να έχει τίποτα.Gherschaagk έγραψε: 12 Φεβ 2020, 09:34 Ήταν μια γιαγιά, κάθε τόσο έλεγε στον γιο της, δώστε μου φαρμάκι να πεθάνω, δεν την αντέχω τη ζωή κι άλλα τέτοια. Σε κάποια φάση κάνει κι αυτός το εξής. Βράζει πολύ τσάι σε νερό και γίνεται ένα σκουροπράσινο χρώμα, το αφήνει να κρυώσει και το βράδυ που αρχίζει πάλι η γιαγιά τη μίρλα της πηγαίνει 2 ποτήρια στο κομοδίνο, το ένα με νερό και το άλλο με το τσάι. Και της λέει, αφού δεν αντέχεις άλλο, ιδού η ευκαιρία σου. Και του λέει κι η γιαγιά, πάρτο παιδί μου αυτό το μαυροζούμι μην κάνω κανένα λάθος στον ύπνο μου και το πιω.
τον έχασα για ένα διάστημα και μετά έμαθα ότι πήγε και αυτοκτόνησε, το οποίο με σόκαρε λίγο γιατί δεν το περίμενα, νόμιζα ότι πρόκειται για τυπικό γκρινιάρη γεροπαράξενο που του κακοφάνηκε ότι ήταν κλεισμένος στο σπίτι