!!! DEVELOPMENT MODE !!!
The Good Place(φινάλε)
Re: The Good Place(φινάλε)
Ο Γκου Φρομ δε μπακ είναι δικό μας παιδιά αεκτζης. Θα δείξει κατανόηση. 
Mαλακα που το θυμηθηκες,μου ειχαν στειλει και μια κονκαρδα αναμνηστικη την οποια και εξαφανισα σε χρονο 0 για να μην αφησω ιχνη.Nero έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:49Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινίαNamrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.
Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
Δεν ξεχνάω ποτέ. Σε αντίθεση με τον Γιαννόπουλο δεν χρειάζεται να κρατάω αρχείο. Είναι όλα εδώGoBack έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:29Mαλακα που το θυμηθηκες,μου ειχαν στειλει και μια κονκαρδα αναμνηστικη την οποια και εξαφανισα σε χρονο 0 για να μην αφησω ιχνη.Nero έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:49Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινίαNamrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.
Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.![]()

το οποίο εν είναι πάντα καλό γιατί μερικά πράγματα καλό είναι να τα ξεχνάς
Λοιπόν είναι πολύ καλό. Τελείωσα την πρώτη σεζόν και είμαι στην αρχή της δεύτερης.
Ως τώρα η ροή είναι εξαιρετική.
Ως τώρα η ροή είναι εξαιρετική.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 902 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13