!!! DEVELOPMENT MODE !!!

The Good Place(φινάλε)

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: The Good Place(φινάλε)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ο Γκου Φρομ δε μπακ είναι δικό μας παιδιά αεκτζης. Θα δείξει κατανόηση. :D
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Nero έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:49
Namrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.

Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.
Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινία :lol:
Mαλακα που το θυμηθηκες,μου ειχαν στειλει και μια κονκαρδα αναμνηστικη την οποια και εξαφανισα σε χρονο 0 για να μην αφησω ιχνη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:29
Nero έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:49
Namrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.

Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.
Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινία :lol:
Mαλακα που το θυμηθηκες,μου ειχαν στειλει και μια κονκαρδα αναμνηστικη την οποια και εξαφανισα σε χρονο 0 για να μην αφησω ιχνη.
Δεν ξεχνάω ποτέ. Σε αντίθεση με τον Γιαννόπουλο δεν χρειάζεται να κρατάω αρχείο. Είναι όλα εδώ

Εικόνα

το οποίο εν είναι πάντα καλό γιατί μερικά πράγματα καλό είναι να τα ξεχνάς :a040:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Λοιπόν είναι πολύ καλό. Τελείωσα την πρώτη σεζόν και είμαι στην αρχή της δεύτερης.

Ως τώρα η ροή είναι εξαιρετική.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”