δείτε το, έπιασαν τόπο τα λεφτά μας
Goback έγραψε η δικιά σου ρε
Όσοι τυχεροί βρέθηκαν σήμερα για βόλτα στην Πλάκα, ίσως και να πέτυχαν τα γυρίσματα μίας πολύ γνωστής και επιτυχημένης σειράς. Οι συντελεστές της κωμωδίας The Good Place βρίσκονται στην Αθήνα και σήμερα γύρισαν σκηνές στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη γραφική περιοχή της Πλάκας. Ανάμεσά τους και η πρωταγωνίστρια της σειράς Kristen Bell, η οποία στο διάλειμμα της εργασίας της γεύτηκε ελληνικό φαγητό. Χθες επισκέφτηκε και την Ακρόπολη.
Τους διάσημους πρωταγωνιστές αναγνώρισαν και πολλοί τουρίστες που εκμεταλλεύτηκαν σήμερα τον υπέροχο καιρό για να κάνουν μία βόλτα κάτω από την Ακρόπολη. Αρκετοί έσπευσαν για μία selfie έστω από μακριά και με φόντο τους ηθοποιούς και ανέβασαν στη συνέχεια το υλικό στα social media, όπου και το ανακαλύψαμε!
https://www.instagram.com/p/B26o-INo0Ud ... e=ig_embed
https://watchandchill.gr/fotografies-to ... tin-plaka/
'Εχω δει μόνο 4 επεισόδια του 1ου κύκλου ,και το είχα στα προσεχώς και το ανέβαλλα συνεχώς,εδώ και 2 χρόνιαNero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς. Είχε κάνε μια μικρή κοιλιά τον τελευταίο καιρό αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λίγες σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια: είχε καταπληκτικό και γεμάτο φινάλε. Τα μηνύματα δε ήταν εξαιρετικά και ομολογώ, τροφή για σκέψη
Goback έγραψε η δικιά σου ρε
Τι είναι αυτό; δεν είναι ελληνικό, ε;Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
όχιΛίνο Βεντούρα έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:30Τι είναι αυτό; δεν είναι ελληνικό, ε;Nero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς.
τράβα να το δειςΣτύγιος έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:22'Εχω δει μόνο 4 επεισόδια του 1ου κύκλου ,και το είχα στα προσεχώς και το ανέβαλλα συνεχώς,εδώ και 2 χρόνιαNero έγραψε: 31 Ιαν 2020, 20:16 Μετά και τη θέαση του τελευταίου επεισοδίου, έχω να πω μπράβο στον Κο Πιερρακάκη που αποφάσισε την επιδότηση της σειράς. Είχε κάνε μια μικρή κοιλιά τον τελευταίο καιρό αλλά κατάφερε να κάνει αυτό που λίγες σειρές έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια: είχε καταπληκτικό και γεμάτο φινάλε. Τα μηνύματα δε ήταν εξαιρετικά και ομολογώ, τροφή για σκέψη
Goback έγραψε η δικιά σου ρε![]()
ξεκινάει σαν γλυκανάλατη κωμωδία που αφορά μια τύπισσα που μπήκε στον παράδεισο απο γραφειοκρατικό λάθος του συστήματος ενώ έπρεπε να είναι κάπου κοντά στον 7ο κύκλο στην κόλαση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οξω ρε! αυτή είναι η wifu του γο βακη. Την έχει καπαρώσει απο τότε που έπαιζε στη Βερόνικα Μαρς. Κάτι είχε πάρει τ'αυτί μου ότι έδωσε και λεφτά στο gofundme για να γίνει το τελευταίο ταινίαNamrail έγραψε: 01 Φεβ 2020, 18:28 Είδα 5 επεισόδια. Δεν είναι αρκετά σουρεαλ για τα γούστα μου αλλά μάλλον θα το συνεχίσω.
Ωραία μωράκι η πρωταγωνίστρια.