Επίσης όσοι δεν έχουν είναι τεμπέληδες, όσοι βγάζουν 800 δεν εργάζονται αρκετα σκληρα κι όσοι βγάζουν 1000ειναι καθυστερημένοι και ηλιθιοιnowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:33 όσοι έχουν σπίτι είναι κλέφτες και όσοι πήραν στεγαστικό κορόιδα.το χουμε λύσει αυτό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
Κι όσοι δεν έχουν μεταπτυχιακό, άχρηστοι!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
βρες μια δημοσίευση στις 50 σελίδες,δέχομαι να είναι και από τον μεγαλύτερο τριμάλακα,που να υποστηρίζει κάτι τέτοιοΊφιδα έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:36 Επίσης όσοι δεν έχουν είναι τεμπέληδες, όσοι βγάζουν 800 δεν εργάζονται αρκετα σκληρα κι όσοι βγάζουν 1000ειναι καθυστερημένοι και ηλιθιοι
-
Γιάννης
Αρπάζεστε υπερβολικά εύκολα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλό αυτό, να το κοιτάξετε.
Κανε σερτσ τον Μορτιμερ στο νημαnowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:41βρες μια δημοσίευση στις 50 σελίδες,δέχομαι να είναι και από τον μεγαλύτερο τριμάλακα,που να υποστηρίζει κάτι τέτοιοΊφιδα έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:36 Επίσης όσοι δεν έχουν είναι τεμπέληδες, όσοι βγάζουν 800 δεν εργάζονται αρκετα σκληρα κι όσοι βγάζουν 1000ειναι καθυστερημένοι και ηλιθιοι
Μπα! Καθόλου δεν αρπαζόμαστε.Γιάννης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:55Αρπάζεστε υπερβολικά εύκολα. Δεν είναι ιδιαίτερα καλό αυτό, να το κοιτάξετε.
Τεμπελχανάδες δεν αποκαλέσαμε εμείς την προηγούμενη γενιά, αν και θα είχαμε πολλούς λόγους να το κάνουμε. Αντίθετα, χαρακτηριστήκαμε ως τέτοιοι.
ναι, και ζαίος ξέχασες.Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:22Δημόσιος υπάλληλος ήταν σχετικά καλή δουλειά. Και πάλι, χρειαζόταν δύο τέτοιοι μισθοί και βέβαια και δάνειο τής στεγαστικής πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων. Βλέπεις, αν οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες, τρελαίνεσαι σχετικά εύκολα.sys3x έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:20θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε; στα χρόνια τα δικά σου οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι χτίζαν (όχι απλά αγόραζαν) από την αρχή σπίτια (επαναλαμβάνω, σπί-τια), έλεοc κάπου.Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:52 Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
είναι πιο εύκολο για σένα να βρεις αυτό που σε ενόχλησε από το διαβάσω τα άπαντα του μόρτιμερ
-
Δημοκράτης
Ρε τι συζητάμε τώρα; ξέρω τυπα υπαξιωμαυικο του πν που βγήκε στην σύνταξη στα 42 και καίγεται γιατί παίρνει μόνο 1200ε και πήρε μόνο 45κ εφάπαξ. Πριν την κρίση δεν έχω ιδέα τι θα τσεπωνει. Επίσης συνάδελφος του που βγήκε στα 55 με πλήρη σύνταξη πήρε εφάπαξ; 100κ και 140 σύνταξη. Ήδη έχω κανονίσει να αγοράσει 2 διαμερίσματα για να τα νοικιάσει και να τσεπωνει και από εκεί ένα 500αριΜηχανικός έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:09Ξέρω παπά που βγήκε στην σύνταξη στην αρχή της κρίσης, πήρε εφάπαξ 70.000 (μέσα στην κρίση)Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:23 Ναι αλλά το να είσαι δυ ανάμεσα στο 1985 με 2005 ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά. Έπεφτε 2χιλιαρο και εφάπαξ χωρίς ούτε μια μέρα ανεργιας
Ξέρω και αντίστοιχους ΔΥ αλλά δεν λένε πόσα πήραν ούτε στα παιδιά τους.![]()
Αφου είπαμε το κλειδί τότε ήταν πάρε ένα πτυχίο πανεπιστημίου και βρες τρόπο να διοριστείς. Δεν παίζει να έχει ζήσει πιο εύκολη επαγγελματική και όχι μόνο ζωή άνθρωπος από ότι ο μέσος πασοκους ανάμεσα στο 1885 2005. Μπορούν να συγκριθούν μόνο με όσους γεννήθηκαν σε οικογένεια με πολλά λεφτά και γονείς που δεν τους ένοιαξε αν τα παιδιά τους θα βγουν κακομαθημένο κωλόπαιδο.
-
Γιάννης
Ποιος σε χαρακτήρισε έτσι;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 19:04Μπα! Καθόλου δεν αρπαζόμαστε.
Τεμπελχανάδες δεν αποκαλέσαμε εμείς την προηγούμενη γενιά, αν και θα είχαμε πολλούς λόγους να το κάνουμε. Αντίθετα, χαρακτηριστήκαμε ως τέτοιοι.
-
the comet the course the tail
οι ΔΥ παίρνουν ακόμα δάνεια και οι ΕΕ ακόμα κλέβουν την εφορία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:09Δεν πρόλαβα τα εφαπαξάκια και τα ελεύθερα επαγγέλματα με μηδενικές αποδείξεις, ρε πστ μου!the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:59εμ δεν πρόλαβες, να φορτωθείς κάνα στεγαστικό και συ, κάνα κόκκινο δάνειο.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11 Για πες μου, ρε μάστορα. Εγώ που είμαι 39 ετών και δουλεύω 50-60 ώρες την εβδομάδα και παίρνω 800€ έχοντας πανεπιστημιακό πτυχίο, πως θα φτιάξω σπίτι; Και όλοι όσοι βρίσκονται στην δίκη μου θέση. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και μου αρχίσεις πάλι τα "Συριζαίοι και Δεξιοί" μην απαντήσεις.![]()
![]()
-
Εμπεδοκλής
Δεν χρειάζεται να έχεις μεταπτυχιακό. Αρκεί να λες ότι έχεις από καπου μακρυά. Από το Κολούμπια ας πούμε. Μπορείς να λες ότι έχεις δουλέψει και στη νασα και να βραβευτείς κιόλας. Επίσης μπορείς να κάνεις και 12 χρόνια να πάρεις πτυχίο και να κατηγορείς ότι σου έφταιξαν οι καταλήψεις...
Εμπεδοκλής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 19:59Δεν χρειάζεται να έχεις μεταπτυχιακό. Αρκεί να λες ότι έχεις από καπου μακρυά. Από το Κολούμπια ας πούμε. Μπορείς να λες ότι έχεις δουλέψει και στη νασα και να βραβευτείς κιόλας. Επίσης μπορείς να κάνεις και 12 χρόνια να πάρεις πτυχίο και να κατηγορείς ότι σου έφταιξαν οι καταλήψεις...
- hellegennes
Τα στατιστικά για την Ελλάδα λένε ότι μεταξύ 1960-1980 τα διαμερίσματα αυξήθηκαν 33%, μεταξύ 1980 και 2000 αυξήθηκαν 37%, ενώ μεταξύ 1996 και 2006, αυξήθηκαν 72%. Όλα αυτά είναι μετά την αφαίρεση της επίδρασης του πληθωρισμού. Δηλαδή είναι καθαρή, αγνή αύξηση, που δείχνει ότι οι τιμές εκτοξεύτηκαν πέρα από κάθε εύλογη ικανότητα απόκτησης ακινήτου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:10Τα στατιστικά ΑΡΧΙΖΟΥΝ από το 64. Μπορείς και να κοιτάξεις το 70κάτι όμως αν θέλεις, εκεί είναι, πάνω στο ίδιο διάγραμμα. Ακόμα περιμένω τα στατιστικά σου για την Ελλάδα.nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:08και τα στατιστικά που έβαλες το ίδιο.εκτός του ότι ήταν και από άλλη χώρα και διάστασηDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:04 Το γιδοβοσκοί, λαδέμπορες, βυσματίες κλπ είναι από τις χρωματιστές πινελιές που βάζουμε εδώ μέσα, δεν έχουν πραγματική σημασία.
Πάντως αν κατέβηκαν το 60 τότε δε μιλάμε γι αυτούς, είσαι μια γενιά πίσω.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Lepo, έχεις χάσει τελείως επαφή με την ελληνική πραγματικότητα. Ο μισθός που βγάζει ο ΟΥΤΙΣ είναι μεγαλύτερος ενός πολύ μεγάλου ποσοστού του εργατικού δυναμικού.Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:45Κι'εσύ το ίδιο κάνεις. Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν έχεις καλή δουλειά. Ενδεχομένως να σου αξίζει καλή δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι κανείς στην ηλικία σου δεν έχει καλή δουλειά, ούτε ότι μπορούσε ποτέ κάποιος να αγοράσει σπίτι χωρίς καλή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς δουλειά αλλού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις