!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκάει η φούσκα του airbnb

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Σκάει η φούσκα του airbnb

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:19

Καταναλώνουμε γιατί είναι πια έτσι δομημένο το σύστημα.

Και ο κομμουνισμός, καταναλωτικό προϊόν είναι τύπε μου :102:
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Τα γραπτά ορισμένων εδω μέσα μου θυμίζουν μονολόγους του Φώσκολου.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11Με την περιπτωσιολογία προσπαθείς να στηρίξεις τα αστήρικτα. Το πασπαλίζεις και με ολίγη από ιδεοληψία για να σου βγει το συμπέρασμα.

Για πες μου, ρε μάστορα. Εγώ που είμαι 39 ετών και δουλεύω 50-60 ώρες την εβδομάδα και παίρνω 800€ έχοντας πανεπιστημιακό πτυχίο, πως θα φτιάξω σπίτι; Και όλοι όσοι βρίσκονται στην δίκη μου θέση. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και μου αρχίσεις πάλι τα "Συριζαίοι και Δεξιοί" μην απαντήσεις.
Κι'εσύ το ίδιο κάνεις. Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν έχεις καλή δουλειά. Ενδεχομένως να σου αξίζει καλή δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι κανείς στην ηλικία σου δεν έχει καλή δουλειά, ούτε ότι μπορούσε ποτέ κάποιος να αγοράσει σπίτι χωρίς καλή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς δουλειά αλλού;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:42 Αλλεργικός στα μαθηματικά μπάρμπα; Έβγαζε νόημα στο μυαλό σου ε;
καταρχάς άνοιξε το παράθυρο και ρίξε μια ματιά έξω και γύρνα να γράψεις σε ποια χώρα νομίζεις ότι βρίσκεσαι
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Χουργιατς έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:43
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:19

Καταναλώνουμε γιατί είναι πια έτσι δομημένο το σύστημα.

Και ο κομμουνισμός, καταναλωτικό προϊόν είναι τύπε μου :102:
Ο καθένας με τον πόνο του εδώ μέσα.

Σας ενοχλούν τα αυτονόητα. Χαλάνε την αφήγηση σας.
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:40 Εντάξει παιδιά και εγω είμαι της άποψης ότι δε μπορει κάποιος μισθωτός να φτιάξει σπίτι
με ίδια κεφάλαια, αλλά εσείς το γαμήσατε και ψόφησε.Όλοι οι χαροκαμμένοι το πόνο τους
είπαν να γράψουν, σε λίγο θα μας πείτε ότι οι μπούμερς ανεβάσαν τα στάνταρ στο γκομενιλίκι
με τα φράγκα τους και δε βρίσκετε να γαμήσετε τώρα!!
Ποιοι είναι οι χαροκαμένοι; Οι μισθωτοί που ακόμη και με 1000€/ μήνα αγκομαχούν για να τα βγάλουν πέρα;

Όλοι τριχίλιαρα και πάνω βγάζετε;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:40 Εντάξει παιδιά και εγω είμαι της άποψης ότι δε μπορει κάποιος μισθωτός να φτιάξει σπίτι
με ίδια κεφάλαια, αλλά εσείς το γαμήσατε και ψόφησε.Όλοι οι χαροκαμμένοι το πόνο τους
είπαν να γράψουν, σε λίγο θα μας πείτε ότι οι μπούμερς ανεβάσαν τα στάνταρ στο γκομενιλίκι
με τα φράγκα τους και δε βρίσκετε να γαμήσετε τώρα!!
Εγώ είμαι σχετικά (σχετικά με σήμερα, όχι με τότε) βολεμένος, αλλά κι αυτό τι να λέει;
Χωρίς μια ευρεία μεσαία τάξη θα ζω πάντα σε μια κοινωνία ακραίας πόλωσης.
nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:47 καταρχάς άνοιξε το παράθυρο και ρίξε μια ματιά έξω και γύρνα να γράψεις σε ποια χώρα νομίζεις ότι βρίσκεσαι
Εγώ ανέκαθεν έλεγα ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα σπίτια υπάρχει στο 99% της Δύσης.
Αν έχεις στατιστικά για Ελλάδα μόνο φέρτα, μέχρι τότε ισχύει η υπόθεση μου.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 07 Φεβ 2020, 21:33Περα από την πλακα, ισχυουν αυτα που λεει ο αντερ για κάποιους, κυρίως γεννηθεντες πριν το 1950. Βέβαια αυτό που ξέχασε να πει ο αντερ ειναι οτι πολλοι απο αυτούς δεν τα κατάφεραν. Η παιδική θνησιμότητα ηταν πολυ μεγάλη, η πνευμονία θεριζε. Τα σχολεία ειχαν 35 άτομα στην τάξη, μεταξύ των μαθητών ήταν κάτι 17χρονοι που ειχαν μεινει 4 φορες κ γενικά μόνο γέλια προκαλούσε η ολη φαση. Ή και κλαματα. Όμως εδώ δε μιλαμε γι αυτή τη γενιά κ την εποχή.
35; 70 άτομα είμασταν στην ίδια τάξη στο Δημοτικό, στην Θεσσαλονίκη το 1965-1966. Μιά γενιά πριν, την εποχή του πατέρα μου στο χωριό, ήταν μεν μόνο 8 παιδιά αλλά όλες οι τάξεις μαζί και ένας δάσκαλος που έκανε μάθημα σε όλες τις τάξεις ταυτοχρόνως :o
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:45
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11Με την περιπτωσιολογία προσπαθείς να στηρίξεις τα αστήρικτα. Το πασπαλίζεις και με ολίγη από ιδεοληψία για να σου βγει το συμπέρασμα.

Για πες μου, ρε μάστορα. Εγώ που είμαι 39 ετών και δουλεύω 50-60 ώρες την εβδομάδα και παίρνω 800€ έχοντας πανεπιστημιακό πτυχίο, πως θα φτιάξω σπίτι; Και όλοι όσοι βρίσκονται στην δίκη μου θέση. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και μου αρχίσεις πάλι τα "Συριζαίοι και Δεξιοί" μην απαντήσεις.
Κι'εσύ το ίδιο κάνεις. Εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν έχεις καλή δουλειά. Ενδεχομένως να σου αξίζει καλή δουλειά, αλλά δεν σημαίνει ότι κανείς στην ηλικία σου δεν έχει καλή δουλειά, ούτε ότι μπορούσε ποτέ κάποιος να αγοράσει σπίτι χωρίς καλή δουλειά. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρείς δουλειά αλλού;
Ρε φίλε μου καλέ, λείπεις χρόνια από την Ελλάδα.

Οι περισσότερες δουλειές στην Ελλάδα είναι ακριβώς όπως τα περιγράφω. Αυτός είναι ο κανόνας. Πόσα πιστεύεις ότι παίρνουν οι περισσότεροι στην ηλικία μου; Το πράγμα σώζεται κάπως λόγω ιδιοκατοίκησης.

Δεν είναι θέμα προσωπικό. Όχι μόνο, τουλάχιστον.
nowhere

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:50 Εγώ ανέκαθεν έλεγα ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα σπίτια υπάρχει στο 99% της Δύσης.
ρε παπάρα σου λέω για γιδοβοσκούς που κατέβηκαν στην αθήνα το 60 [την αθήνα,του 60] και μου βάζεις στατιστικές των ηπα?και το κάνεις και με υφάκι "αχά! φάτηνα!" κιόλας? :lol:
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11 Για πες μου, ρε μάστορα. Εγώ που είμαι 39 ετών και δουλεύω 50-60 ώρες την εβδομάδα και παίρνω 800€ έχοντας πανεπιστημιακό πτυχίο, πως θα φτιάξω σπίτι; Και όλοι όσοι βρίσκονται στην δίκη μου θέση. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και μου αρχίσεις πάλι τα "Συριζαίοι και Δεξιοί" μην απαντήσεις.
εμ δεν πρόλαβες, να φορτωθείς κάνα στεγαστικό και συ, κάνα κόκκινο δάνειο. :102:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:50 Εγώ ανέκαθεν έλεγα ότι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τα σπίτια υπάρχει στο 99% της Δύσης.
ρε παπάρα σου λέω για γιδοβοσκούς που κατέβηκαν στην αθήνα το 60 [την αθήνα,του 60] και μου βάζεις στατιστικές των ηπα?και το κάνεις και με υφάκι "αχά! φάτηνα!" κιόλας? :lol:
Το γιδοβοσκοί, λαδέμπορες, βυσματίες κλπ είναι από τις χρωματιστές πινελιές που βάζουμε εδώ μέσα, δεν έχουν πραγματική σημασία.
Πάντως αν κατέβηκαν το 60 τότε δε μιλάμε γι αυτούς, είσαι μια γενιά πίσω.
nowhere

Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:04 Το γιδοβοσκοί, λαδέμπορες, βυσματίες κλπ είναι από τις χρωματιστές πινελιές που βάζουμε εδώ μέσα, δεν έχουν πραγματική σημασία.
και τα στατιστικά που έβαλες το ίδιο.εκτός του ότι ήταν και από άλλη χώρα και διάσταση :lol:
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11
Μηχανικός έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:04
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 09:27

Το ξέρω, ρε φίλε.

Σε αυτό το νήμα θα μας τρελάνουν, ρε πστ μου!
Τώρα επιβλέπω ένα σπίτι τετραώροφο που ο ιδιοκτήτης του το φτιάχνει με τα λεφτά που βγάζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την δουλειά του.
Φτωχόπαιδο από ένα χωριό στο πουθενά, ήρθε στην Καλαμάτα για να τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων στον ΟΑΕΔ, δουλεύοντας παράλληλα στα συνεργεία αυτοκινήτων, δεν βρήκε τίποτα από τους γονείς του εκτός από κάτι κτηματάκια με ελιές στο χωριό.
Σήμερα είναι 47 χρονών παντρεμένος με μεγάλα παιδιά, έχει αγοράσει οικόπεδο όπου έστησε το δικό του συνεργείο, τώρα αγόρασε οικόπεδο στην Καλαμάτα και φτιάχνει το σπίτι του και ένα σπίτι για κάθε παιδί.

Και είναι δεξιός βέβαια.
Αν ήταν σύριζα θα κλαιγόταν ότι τον αδίκησε η ζωή που γεννήθηκε από φτωχή οικογένεια σε ένα κωλοχώρι, που με το ζόρι τελείωσε το λύκειο αφού δούλευε από μικρό παιδί.
Στην ουσία έχει γνώσεις δημοτικού ο άνθρωπος.

Στο επόμενα χρόνια σίγουρα θα παρουσιαστούν κάποιοι αριστεροί, θα πουν στα παιδιά του ότι τα βρήκαν έτοιμα και θα προσπαθούν να αρπάξουν την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους. :smt005:
Με την περιπτωσιολογία προσπαθείς να στηρίξεις τα αστήρικτα. Το πασπαλίζεις και με ολίγη από ιδεοληψία για να σου βγει το συμπέρασμα.

Όλοι έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο πλέον, δε λέει τίποτα αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:59
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 13:11 Για πες μου, ρε μάστορα. Εγώ που είμαι 39 ετών και δουλεύω 50-60 ώρες την εβδομάδα και παίρνω 800€ έχοντας πανεπιστημιακό πτυχίο, πως θα φτιάξω σπίτι; Και όλοι όσοι βρίσκονται στην δίκη μου θέση. Αν δεν μπορείς να συγκρατηθείς και μου αρχίσεις πάλι τα "Συριζαίοι και Δεξιοί" μην απαντήσεις.
εμ δεν πρόλαβες, να φορτωθείς κάνα στεγαστικό και συ, κάνα κόκκινο δάνειο. :102:
Δεν πρόλαβα τα εφαπαξάκια και τα ελεύθερα επαγγέλματα με μηδενικές αποδείξεις, ρε πστ μου! :e040:
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

nowhere έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:08
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:04 Το γιδοβοσκοί, λαδέμπορες, βυσματίες κλπ είναι από τις χρωματιστές πινελιές που βάζουμε εδώ μέσα, δεν έχουν πραγματική σημασία.
και τα στατιστικά που έβαλες το ίδιο.εκτός του ότι ήταν και από άλλη χώρα και διάσταση :lol:
Τα στατιστικά ΑΡΧΙΖΟΥΝ από το 64. Μπορείς και να κοιτάξεις το 70κάτι όμως αν θέλεις, εκεί είναι, πάνω στο ίδιο διάγραμμα. Ακόμα περιμένω τα στατιστικά σου για την Ελλάδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”