!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σκάει η φούσκα του airbnb

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δημοκράτης

Re: Σκάει η φούσκα του airbnb

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:21 Ρε, ποια 2000 € ; Στην Ελλάδα; Σε αυτό το σύμπαν; :)
Να ανοίξεις κανένα στατιστικό από το ΙΚΑ.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:21 Ρε, ποια 2000 € ; Στην Ελλάδα; Σε αυτό το σύμπαν; :)
μα νίγκα σε μιλάω στα ίσα, ξέρω της πουτάνας το κόσμο, από όλους αυτούς δύο* γνωρίζω που έχουν πάρει από το μηδέν κυριολεχτικά όμως δκοτς σπιτ (για την ακρίβεια 2, και ένα εξοχικό αλλά εκεί έπαιξε και ένα πακετάκι ντελόρ ναούμε :D ), τραπεζιτικοί και οι δύο (οικογένεια γαρ, ζευγάρι), μπαίναν χαραλά περί τα 4 μεγάλα το μήνα μισθά στο σπιτ. Και αυτός πάλι έχει πρόβλημα, με το ζόρι την βγάζει, φαντάσου μαλάκα μου, τι να πούμε και μεις δηλαδή!
τέσπα, μερικοί συνομιλητές μας νομίζω ότι παρότι έχουν έρθει ή έχουν μείνει ή μένουν στο Ελλάντα δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με αυτό που συμβαίνει, τουλάχιστο στους περισσότερους από εμάς. Δηλαδή τους λες πχ αυτό εσύ, τους λέμε άλλοι 10 το ίδιο, ε όλοι είμαστε ζαίοι :D αποκλείεται να είναι αυτό, είμαστε όλοι ζαίοι αφού. :lol:
κατανόηση, τι άλλο να κάνομε.

*ή απλά μόνο αυτή τη περίπτωση θυμάμαι, μπορεί να ξέρω κι άλλες ή να παίζουν κι άλλες και να μην θυμάμαι σωστά ή να ξέρω γενικότερα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Προσωπικά μόνο έναν ξέρω στην ηλικία μου να πήρε σπίτι από τη δουλειά του. Οι γονείς του έχουν χαλάσει πάνω από 100Κ για τις σπουδές του, μπήκε μιλημενος σε μεγάλη εταιρεία και από εκεί(10 ώρες min τη μερα) βγάζει κοντά στα 2.5Κ το μήνα συν τα μπόνους. Πήρε σπίτι αφού του έδωσαν 120Κ και έβαλε ο ίδιος δάνειο 60Κ. Άλλη περίπτωση δε ξέρω.

Εδιτ. Παντρεμένος με γιατρό που βγάζει αλλά τόσα περίπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 08 Φεβ 2020, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:49 Και λοιπόν; Το γράφω ότι όλη η Δύση έχει σοβαρό πρόβλημα. Είναι φανερό ότι κάθε εκλογική αναμέτρηση μας φέρνει όλα και πιο κοντά σε μια φουλ κλίμακας δημοκρατική κρίση. Αλλά προτιμάτε να τα χάσετε όλα παρά να χαμηλώσετε λίγο τα νοίκια.
Εμ, όταν είχα πει στο παλιό ότι για να έχεις πραγματικά ποιότητα ζωής θες ένα 10ρικο το μήνα τουλαχιστον πέσατε να με φάτε.
νταξ ρε, είναι λίγο υπερβολικό νομίζω 10 μεγάλα, με τα μισά πάλι πολύ κομπλέ μπορείς να είσαι, ίσως και λίγο λιγότερα αλλά κάπου εκεί, νομίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

sys3x έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:34
μα νίγκα σε μιλάω στα ίσα, ξέρω της πουτάνας το κόσμο, από όλους αυτούς δύο* γνωρίζω που έχουν πάρει από το μηδέν κυριολεχτικά όμως δκοτς σπιτ (για την ακρίβεια 2, και ένα εξοχικό αλλά εκεί έπαιξε και ένα πακετάκι ντελόρ ναούμε :D ), τραπεζιτικοί και οι δύο (οικογένεια γαρ, ζευγάρι), μπαίναν χαραλά περί τα 4 μεγάλα το μήνα μισθά στο σπιτ. Και αυτός πάλι έχει πρόβλημα, με το ζόρι την βγάζει, φαντάσου μαλάκα μου, τι να πούμε και μεις δηλαδή!
τέσπα, μερικοί συνομιλητές μας νομίζω ότι παρότι έχουν έρθει ή έχουν μείνει ή μένουν στο Ελλάντα δεν έχουν ιδιαίτερη επαφή με αυτό που συμβαίνει, τουλάχιστο στους περισσότερους από εμάς. Δηλαδή τους λες πχ αυτό εσύ, τους λέμε άλλοι 10 το ίδιο, ε όλοι είμαστε ζαίοι :D αποκλείεται να είναι αυτό, είμαστε όλοι ζαίοι αφού. :lol:
κατανόηση, τι άλλο να κάνομε.

*ή απλά μόνο αυτή τη περίπτωση θυμάμαι, μπορεί να ξέρω κι άλλες ή να παίζουν κι άλλες και να μην θυμάμαι σωστά ή να ξέρω γενικότερα.
:lol:

Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:18 Τα περί 1πκ είναι βλακειες για άτομα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Ο μέσος καθαρός μισθός στην Ολλανδία είναι κάτω από 3κ και μιλάμε για μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα με 2κ τον μήνα κάνεις ζωαρα. Τώρα αν εσύ θες κότερα, διακοπές 6 μηνες τον χρόνο σπίτι 250τμ διπλα στην θάλασσα ναι οκ θες 10κ τον μήνα.
Βέβαια αν βγάζεις τόσα και αντί να βοηθήσεις κανένα άνθρωπο τα κάνεις μεγάλα σπίτια και αραλίκι οκ είσαι ένα τομάρι και μισο
Μα έχει τέτοια πράγματα ο άκρατος καπιταλισμουλης και ο νεοφιλελευθερισμουλης; Η ελεύθερη αγορά;

Και μακάρι να ήταν μόνο ο τύπος που βγάζει 10 χιλιάρικα τον μήνα και όχι κι ο τύπος που βγάζει 10 εκατομμύρια τον μήνα.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:23
sys3x έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:20
Leporello έγραψε: 08 Φεβ 2020, 14:52 Πουθενά δεν μπορείς να αγοράσεις δικό σου σπίτι αποταμειεύοντας και μάλιστα μη έχοντας καλοπληρωμένη δουλειά. Επίσης, ούτε και στις προηγούμενες γενιές μπορούσε κάποιος χωρίς καλή δουελιά να αγοράσει δικό του σπίτι.
θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε; στα χρόνια τα δικά σου οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι χτίζαν (όχι απλά αγόραζαν) από την αρχή σπίτια (επαναλαμβάνω, σπί-τια), έλεοc κάπου.
Ναι αλλά το να είσαι δυ ανάμεσα στο 1985 με 2005 ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά. Έπεφτε 2χιλιαρο και εφάπαξ χωρίς ούτε μια μέρα ανεργιας
Αν και τα λεφτά πλέον δεν είναι βέβαια τόσο καλα ούτε σου εξασφαλίζεται μονιμότητα ένεκα συμβάσεων ούτε σε κάποιες περιπτώσεις τήρηση οκταωρου και μη επέκταση εργασιακου χρόνου παραμένει αρκετά καλύτερος τρόπος εργασίας από τη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:14 Δε ξέρω τι μεταπτυχιακό είναι αυτο που λες. Στα οικονομικά ένα μέσο μεταπτυχιακο ξεκινάει από τα 8 με 10. Και φυσικά αυτό δε σου ανοίγει καμία πόρτα ούτε σε ξεχωρίζει από κανένα σωρο. Οι περισσότεροι πτυχιούχοι κουτσα στραβά το παίρνουν.
κοίτα δεν έχουν όλοι σκοπό να τους προσλάβει ο Bill Gates ούτε να γίνουν γκόλντεν στο Σίτυ

ΑΣΕΠ μόρια δημόσιο με 5000 και πολλά λέω είσαι ΟΚ
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Άβαταρ μέλους
Highlander

Athos έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:50
Ερμής έγραψε: 08 Φεβ 2020, 16:14 Δε ξέρω τι μεταπτυχιακό είναι αυτο που λες. Στα οικονομικά ένα μέσο μεταπτυχιακο ξεκινάει από τα 8 με 10. Και φυσικά αυτό δε σου ανοίγει καμία πόρτα ούτε σε ξεχωρίζει από κανένα σωρο. Οι περισσότεροι πτυχιούχοι κουτσα στραβά το παίρνουν.
κοίτα δεν έχουν όλοι σκοπό να τους προσλάβει ο Bill Gates ούτε να γίνουν γκόλντεν στο Σίτυ

ΑΣΕΠ μόρια δημόσιο με 5000 και πολλά λέω είσαι ΟΚ
Εγώ μεταπτυχιακό έκανα με 4000 και για διδακτορικό πήρα υποτροφία.
Δημοκράτης

Highlander έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:48
sys3x έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:20

θα μας τρελάνεις ρε μεγάλε; στα χρόνια τα δικά σου οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι χτίζαν (όχι απλά αγόραζαν) από την αρχή σπίτια (επαναλαμβάνω, σπί-τια), έλεοc κάπου.
Ναι αλλά το να είσαι δυ ανάμεσα στο 1985 με 2005 ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά. Έπεφτε 2χιλιαρο και εφάπαξ χωρίς ούτε μια μέρα ανεργιας
Αν και τα λεφτά πλέον δεν είναι βέβαια τόσο καλα ούτε σου εξασφαλίζεται μονιμότητα ένεκα συμβάσεων ούτε σε κάποιες περιπτώσεις τήρηση οκταωρου και μη επέκταση εργασιακου χρόνου παραμένει αρκετά καλύτερος τρόπος εργασίας από τη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα.
Το ελληνικό δημόσιο δεν είναι τόπος εργασίας στην καλύτερη είναι χομπι
Δημοκράτης

Highlander έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:46
Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:18 Τα περί 1πκ είναι βλακειες για άτομα που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Ο μέσος καθαρός μισθός στην Ολλανδία είναι κάτω από 3κ και μιλάμε για μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης. Στην Ελλάδα με 2κ τον μήνα κάνεις ζωαρα. Τώρα αν εσύ θες κότερα, διακοπές 6 μηνες τον χρόνο σπίτι 250τμ διπλα στην θάλασσα ναι οκ θες 10κ τον μήνα.
Βέβαια αν βγάζεις τόσα και αντί να βοηθήσεις κανένα άνθρωπο τα κάνεις μεγάλα σπίτια και αραλίκι οκ είσαι ένα τομάρι και μισο
Μα έχει τέτοια πράγματα ο άκρατος καπιταλισμουλης και ο νεοφιλελευθερισμουλης; Η ελεύθερη αγορά;

Και μακάρι να ήταν μόνο ο τύπος που βγάζει 10 χιλιάρικα τον μήνα και όχι κι ο τύπος που βγάζει 10 εκατομμύρια τον μήνα.
Ναι κάνει, αλλά το σύστημα παραμένει καλύτερο από την κάθε μαρξιστική κόλαση που είναι όλοι φτωχοί και από πάνω έχουν και την καταπίεση του κάθε κομισαριου
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:23 Ναι αλλά το να είσαι δυ ανάμεσα στο 1985 με 2005 ήταν πάρα πολύ καλή δουλειά. Έπεφτε 2χιλιαρο και εφάπαξ χωρίς ούτε μια μέρα ανεργιας
αν σου έχουν δώσει στυλό & σφραγίδα μια χαρά είναι τα λεφτά στο δημόσιο
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:58
Το ελληνικό δημόσιο δεν είναι τόπος εργασίας στην καλύτερη είναι χομπι
Γιατί;
Δημοκράτης

Επίσης ξέρω αρκετούς που βγάζουν 10κ+ και βοηθάνε. Για κάποιο περίεργο λογο κανένας τους δεν είναι μαρξιστης
Άβαταρ μέλους
Highlander

Δημοκράτης έγραψε: 08 Φεβ 2020, 18:00
Highlander έγραψε: 08 Φεβ 2020, 17:46

Ναι κάνει, αλλά το σύστημα παραμένει καλύτερο από την κάθε μαρξιστική κόλαση που είναι όλοι φτωχοί και από πάνω έχουν και την καταπίεση του κάθε κομισαριου
Να βρούμε κάτι ενδιάμεσο ανάμεσα στον νεοφιλελευθερισμό και τον σταλινισμό δεν παίζει, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 08 Φεβ 2020, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”