Εδώ όμως λέω το αντίθετο. Ότι οι βαθμολογίες είναι αντιρεαλιστικά υψηλές και ακόμη κι αν κάτσεις να διαβάσεις περιγραφές, θα διαβάσεις εκθειασμό. Αν κάτσεις να τις διαβάσεις, για χώρο που παίρνει 4.8/5.Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:35δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια στάνταρ. Πχ κάποιος που βάζει χαμηλή βαθμολογία μπορεί παρακάτω να το δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε ένα χαλασμένο πόμολο ή έπρεπε να ανέβει πολλές σκάλες για να μπει στο διαμέρισμα και το βρήκε κουραστικό(πραγματικά παραδείγματα). Για'μένα αυτά δεν είναι πρόβλημα πχhellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:28Αν το μέσο σπίτι παίρνει 4.8/5, τι διαφορετικό πιστεύεις ότι θα βρεις στις περιγραφές;Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:16 Δε μιλάω για τα αστεράκια ρε συ. Αναφέρομαι στις περιγραφές. Φυσικά και έχουν και τα ξενοδοχεία, γι'αυτό είπα. Το ίδιο είναι το ρίσκο πάνω κάτω. Τα airbnb σαφώς είναι μάστιγα αλλά δε βρίσκεται στις παροχές το πρόβλημα ή στην ασφάλεια, είναι λίγο πιο σύνθετο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εμείς να δεις τι σου έχουμε για μετά.Μηχανικός έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:53Ακόμη είσαι στην αρχή, θα φας τέτοιο αγγούρι στις επόμενες δεκαετίες που ούτε το φαντάζεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:46
Δεν ξέρω αν θα το κάνει το κράτος αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.
Υπάρχει το κονσεπτ του κοινωνικού συμβολαίου.
Εμείς που δεν έχουμε ιδιοκτησία σεβόμαστε το δικαίωμα σας να έχετε ιδιοκτησία και να βγάζετε εισόδημα από αυτή, και εσείς σεβόσαστε το δικαίωμα μας να έχουμε βιώσιμη στέγαση.
Μονομερής παραβίαση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή για πολύ.![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
likosmokeses
Ήρθε η ώρα ο Ερμής να χαρίζει τις ντομάτες στο μαγαζί του στους ανέργους και χαμηλοσυνταξιούχους γιατί κοινωνικό συμβόλαιο αφού....
- Dwarven Blacksmith
Δεν την βρίσκω ενδιαφέρουσα εγώ, βαρετή μου φαίνεται, τα έχουν γράψει οι κλασσικοί φιλελεύθεροι του διαφωτισμού αιώνες τώρα. Και αν μελετήσεις την ιστορία θα δεις τι συνέβαινε κάθε φορά που το ιδιοκτησιακό status quo δεν είχε πια κοινωνική νομιμοποίηση.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:53Ενδιαφέρουσα οπτική. Μπορείς να αναφέρεις με περισσότερες λεπτομέρειες, με ποιό τρόπο σέβεσαι το δικαίωμα ενός ιδιοκτήτη να δημιουργεί εισόδημα από το ακίνητό του;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:46Δεν ξέρω αν θα το κάνει το κράτος αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:36 Ουσιαστικά όμως λες το Κράτος να εμποδίσει τους ιδιοκτήτες να δημιουργούν εισόδημα μέσω AirBnB ώστε να αναγκασθούν να νοικιάσουν τα ακίνητα σε εσένα μπιτ παρά, έτσι δεν είναι;
Εμείς που δεν έχουμε ιδιοκτησία σεβόμαστε το δικαίωμα σας να έχετε ιδιοκτησία και να βγάζετε εισόδημα από αυτή, και εσείς σεβόσαστε το δικαίωμα μας να έχουμε βιώσιμη στέγαση.
Μονομερής παραβίαση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή για πολύ.
Πάλι τα χτυπάνε τα νταούλιαΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:57Εμείς να δεις τι σου έχουμε για μετά.Μηχανικός έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:53Ακόμη είσαι στην αρχή, θα φας τέτοιο αγγούρι στις επόμενες δεκαετίες που ούτε το φαντάζεσαι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:46
Δεν ξέρω αν θα το κάνει το κράτος αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.
- hellegennes
Δείξε μου μερικά airbnb στην Ελλάδα με βαθμολογία μικρότερη από 4 και πες μου αν πιστεύεις ότι όλοι οι ιδιοκτήτες στην Ελλάδα είναι υποδείγματα.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:39Ο hellegennes φέρεται να πιστεύει ότι αν κάποιος έχει αφήσει το διαμέρισμά του χωρίς συντήρηση, θα πάρει 4-5 αστεράκια.Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:35δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια στάνταρ. Πχ κάποιος που βάζει χαμηλή βαθμολογία μπορεί παρακάτω να το δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε ένα χαλασμένο πόμολο ή έπρεπε να ανέβει πολλές σκάλες για να μπει στο διαμέρισμα και το βρήκε κουραστικό(πραγματικά παραδείγματα). Για'μένα αυτά δεν είναι πρόβλημα πχhellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:28 Αν το μέσο σπίτι παίρνει 4.8/5, τι διαφορετικό πιστεύεις ότι θα βρεις στις περιγραφές;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχουν και φιλελεύθερες λύσεις, μπορεί το κράτος πχ να κατακλύσει την αγορά με φτηνά σπίτια οπότε οι τιμές θα προσαρμοστούν μόνες τους.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:48Καλωσορίζουμε τον σύντροφο, Σιδερά, στο σοσιαλιστικό στρατόπεδο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:46Δεν ξέρω αν θα το κάνει το κράτος αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:36 Ουσιαστικά όμως λες το Κράτος να εμποδίσει τους ιδιοκτήτες να δημιουργούν εισόδημα μέσω AirBnB ώστε να αναγκασθούν να νοικιάσουν τα ακίνητα σε εσένα μπιτ παρά, έτσι δεν είναι;
Όμως ως αρχή στηρίζουμε ό,τι κάνει τη ζωή των μπουμερς ραντιερηδων πιο δύσκολη. Ακόμα και αν έχει αντίθετα αποτέλεσματα δημιουργεί πίεση.
- hellegennes
Εεεμμ...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
likosmokeses
Σε ποιόν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 17:03 Όμως ως αρχή στηρίζουμε ό,τι κάνει τη ζωή των μπουμερς ραντιερηδων πιο δύσκολη. Ακόμα και αν έχει αντίθετα αποτέλεσματα δημιουργεί πίεση.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:08Philip Mortimer έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:07Στις διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για το κέντρο τους ισχύει ότι τα ενοίκια είναι πολύ μεγαλα για τα δεδομένα των μισθών.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:00
Μη λες ο,τι θελεις. Οι τιμες των ακινητων καθοριζονται απο τους μισθους της καθε πολης/ χωρας. Δε μπορεις να ζητας 1000 ευρω νοικι για 30μετρα αν ο μεσος μισθος ειναι 500 ευρω. Ωραιες οι αρπαχτες δε λεω αλλα μη τρελλαθουμε κιολας.
Κάτι που δεν ισχυε στην Αθήνα και κάποιοι είχαν καλομαθει στο να εκμεταλλεύονται τους ιδιοκτήτες που παρά το ότι ήταν προνοητικοι τα χρόνια της ευημερίας τους τιμώρησε το κράτος άρπαγας με τον κλεπτο-ΕΝΦΙΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα μου εδω λεει οτι οι ενοικιαστες εκμεταλλευονται τους ιδιοκτητες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Dwarven Blacksmith
Στον ιστό που κρατάει την κοινωνία ενωμένη.likosmokeses έγραψε: 06 Φεβ 2020, 17:06Σε ποιόν;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 17:03 Όμως ως αρχή στηρίζουμε ό,τι κάνει τη ζωή των μπουμερς ραντιερηδων πιο δύσκολη. Ακόμα και αν έχει αντίθετα αποτέλεσματα δημιουργεί πίεση.
Ναι αλλά δεν είναι 15%. Είναι πιο κοντά στο 50% αν τα υπολογίσεις όλα συν ένα φλατ τέλος 500-650 ευρώ. Γι' αυτό οι μπιενπάδες προτιμούν να κλαίγονται ότι φορολογούνται επί του τζίρου αντί να ανοίξουν ατομική επιχείρηση και να εκπίπτει η μίζα της AirBnB, το πακέτο με τα κωλόχαρτα των 3.5 ευρώ η δωδεκάδα, το πάγιο του νερού 10 ευρώ το εξάμηνο και τα άλλα """έξοδα""".Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 14:38Γιατί το λες αυτό; Τα εισοδήματα από AirBnB φορολογούνται αυτοτελώς με 15% επί του τζίρου, ενώ σε κάθε είδους επιχείρηση (ακόμη και ατομική) η φορολογία είναι επί των κερδώνΕρμής έγραψε: 06 Φεβ 2020, 14:34ρε μαστορα, όλοι μας κάποιο περιουσιακό στοιχείο αξιοποιούμε για να έχουμε ένα εισόδημα, γιατί εσυ να το παίρνεις στο τζάμπα και εμένα να μου ζητάει όλα μου τα έσοδα σε φόρο;zteo έγραψε: 06 Φεβ 2020, 14:29 Το κάνουν είδη αυτό.Σε τελική ανάλυση απλά αξιοποιησα περιουσιακά μου στοιχεία για ένα εισόδημα.Θα ήταν καλύτερα να μην μπορούσα να τα συντηρήσω και να τα πουλήσω σε καμία εταιρεία real estate?
Γέλα όσο θες, ραντιέρη.
Το γέλιο σου κρύβει άγνοια της κοινωνικής δυναμικής. Και της κοινωνικής ιστορίας.
αν φυτρώσουν αρκετά ακίνητα πιστεύω θα πέσουν οι τιμές
Λέει και κάτι άλλο. Ότι τα ακίνητα των ραντιέρηδων ήταν αποτέλεσμα προνοητικότητας και σκληρής δουλειάς, και ότι οι υπόλοιποι ήταν άχρηστοι, τεμπέληδες και χαραμοφάηδες. Λες και δεν γνωρίζουμε στην Ελλάδα, ποιος έκανε ακίνητα και πως. Εφαπαξάκια, καλοπληρωμένοι δεκοτζήδες, φοροδιαφεύγοντες ποικίλων επαγγελμάτων και άλλοι πολλοί.Nostalgia έγραψε: 06 Φεβ 2020, 17:06ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:08Philip Mortimer έγραψε: 06 Φεβ 2020, 13:07
Στις διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις για το κέντρο τους ισχύει ότι τα ενοίκια είναι πολύ μεγαλα για τα δεδομένα των μισθών.
Κάτι που δεν ισχυε στην Αθήνα και κάποιοι είχαν καλομαθει στο να εκμεταλλεύονται τους ιδιοκτήτες που παρά το ότι ήταν προνοητικοι τα χρόνια της ευημερίας τους τιμώρησε το κράτος άρπαγας με τον κλεπτο-ΕΝΦΙΑ.![]()
![]()
![]()
![]()
μαλακα μου εδω λεει οτι οι ενοικιαστες εκμεταλλευονται τους ιδιοκτητες....![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις