Περίμενε να επιστρέψει ο Μόρτιμερ να σου τα εξηγήσει ωραία. Κοινώς, να σου πει, τράβα στο Μενίδι φιλαράκι, που θες να μείνεις και στο Κέντρο, φτωχομπινέ!klg έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:23 Έχουν γραφτεί ακραίες μαλακίες σε αυτό το thread, προφανώς και δεν είναι δυνατόν μια πίπα στο κέντρο, πχ σπίτι κωλόγριας ~80 τμ όπου έμενε η γιαγιά της που ψόφισε πρόσφατα, που _θα_ το ανακαινίσει, σε πολυκατοικία του '70 στη Δεξαμενή, να νοικιάζεται 850 το μήνα. Υπάρχει μια εντελώς αρρωστημένη άρνηση της πραγματικότητας, που έχει ξεκινήσει από τους βλαχο-αμόρφωτους καραγκιόζηδες μεσίτες, που είδαν μια ευκαιρία να θησαυρίσουν. Ο μόνος λόγος που υπάρχουν αυτές οι τιμές είναι λόγω airnbnb, γιατί πουλάνε το παραμύθι οι μεσίτες, ότι "ναι αλλά άμα το βάλει airbnb θα βγάλει 1200 σε μια βδομάδα", i.e ακραία βλακώδες IRL non-sequitur, backed από non-sensical λεφτά που βγάζουν από τουρίστες με εντελώς διαφορετικά μισθολογικά δυναμικά, σε παντελώς άλλη αγορά (κανονικά έπρεπε να έχεις εταιρεία με εμπορική δραστηριότητα στην εστίαση, όχι να είσαι ένας απατεώνας που θα ρίξεις τα έσοδα του airbnb στο paypal και δεν θα δηλώσεις ποτέ τίποτα)
Τα σπίτια στο κέντρο της Αθήνας ούτε κατα διάνοια δεν αξίζουν τέτοια ενοίκια, σε σοβαρές πόλεις το υψηλό ενοίκιο τουλάχιστον είναι justified από ένα σπίτι της προκοπής, όχι ένα σκατόσπιτο που έφτιαξε κάποιος κωλόβλαχος από το οικόπεδο που αγόρασε ο τρις-κωλόβλαχος παππούς του από την επαρχεία επι Γερμανικής Κατοχής και το "ανακαινίσαμε!!!" σε deluxe διαμέρισμα. Εδώ ρε μαλάκες νοικιάζουν στο Νεο γαμημένο Κόσμο, 10 ευρώ το τμ, fuck logic.
Φυσικά και για αγορά ακινήτων έχει γαμηθεί, μπουρδελόσπιτα κοντά στο γήπεδο του Βάζελου, προς πώληση στα ίδια λεφτά με σπίτια στο Capitol Hill του Seattle. Όχι άλλο κάρβουνο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκάει η φούσκα του airbnb
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σκάει η φούσκα του airbnb
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- hellegennes
Α, εντάξει. Να ξέρω να ζητήσω από το κράτος να μην με φορολογεί αν δεν πιάσω τον στόχο μου στην επιχείρησή μου.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 15:59Ναι ρε μπάμια, γιατί ήδη αυτά που έβαλα (με 10 πελάτες τον χρόνο) είναι το 1/3 του τζίρου των €4.000 και φορολόγηση του τζίρου με 15% ισοδυναμεί με φορολόγηση των κερδών με 22,5%. Και δεν έβαλα το κόστος αποκατάστασης ζημιών ή κανονικής φθοράς, που δεν μπορεί να προσδιορισθεί. Ούτε έβαλα το ενδεχόμενο να μη πιαστεί ο στόχος των €4.000, οπότε σε περίπτωση €3.000 η ενεργός φορολογικός συντελεστής επί των κερδών γίνεται 26,8%.hellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 15:44Τώρα, σοβαρά, 100 τον μήνα είναι τα έξοδα που έχει σουμάρει ο Λέπο και στ' αλήθεια προβάλλει το επιχείρημα «φορολογούμαι επί του τζίρου»;
Αν έχεις μόνο 10 πελάτες τον χρόνο και δεν σε συμφέρει, κλείσ'το. Αλλά είναι αστείο να λες ότι ο φόρος είναι υψηλός γιατί δεν έχεις αρκετούς πελάτες για να καλύψουν το πάγιο κόστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν το μέσο σπίτι παίρνει 4.8/5, τι διαφορετικό πιστεύεις ότι θα βρεις στις περιγραφές;Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:16 Δε μιλάω για τα αστεράκια ρε συ. Αναφέρομαι στις περιγραφές. Φυσικά και έχουν και τα ξενοδοχεία, γι'αυτό είπα. Το ίδιο είναι το ρίσκο πάνω κάτω. Τα airbnb σαφώς είναι μάστιγα αλλά δε βρίσκεται στις παροχές το πρόβλημα ή στην ασφάλεια, είναι λίγο πιο σύνθετο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μιλάμε για διαμερίσματα, αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, σε πυκνοκατοιμένες περιοχές ανατολικά ή νότια προάστια, 60 τετραγωνικάNaida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:25 Πόσο εκτός είσαι. Δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί με τα ενοίκια και το ερμπιενμπι. Δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση καν. Και αυτά που υπάρχουν, λόγω της ζήτησης είναι πανάκριβα σε σχέση με το τι σπίτι είναι . Ήδη τα ενοίκια ρμηταν υψηλά σε σχέση με μισθούς. Ε φαντάσου που αυξήθηκαν κι άλλο. Και υπόψιν δεν μιλάμε για κέντρο. Μιλάμε για παντού σε όλη την Αθήνα.
το λιγότερο 400 ή 450 ευρώ σε πολυκατοικίες του 1960 που δεν πατάνε ούτε οι κατσαρίδες. Εκτός airbnb φυσικά.
Γενικά δεν γουστάρω την κουλτούρα του airbnb, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, θέλω οι γειτονιές να είναι γειτονιές, δεν θέλω να αλλοιωθεί κι άλλο ο αστικός ιστός κτλ, θέλω εκεί που μένω να μην μπαινοβγαίνει η σάρα και η μάρα συνέχεια και ανεξέλεγκτα (για όσους λένε οτι και με νοικιασμένο διαμέρισμα μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει να πω οτι άλλη συχνότητα εχει κάτι που νοικιάζεται εφαπαξ ξερω γω και άλλη κάτι που είναι μονίμως σε ενοικίαση δηλαδή συνεχής αλλαγή προσώπων), φυσικά και στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ δεν γουστάρω να μπαίνει κάθε βρωμιάρης κτλ, γενικά δεν μου αρέσει όλο αυτό το μουλτικουλτι και ανταλλαγές παντός είδους και να 'χαμε να λέγαμε. Ως εκ τούτου, δεν στηρίζω για τους παραπάνω και μόνο (το τονίζω και μόνο, όχι γιατί έχω καημό με συγκεριμένα πράγματα, κάτι που παρατηρείται σε ουκ ολίγους συνανθρώπους μας λολ) λόγους το όλο θέμα όμως υπάρχουν λίγες περιπτώσεις που ίσως θα ήθελα να υπήρχε η ευκαιρεία να χρησιμποιήσω τέτοιους χώρους ενοικίασης όπως πχ αν θέλω να πάω κάπου και να μείνω κάποιον αρκετό καιρό με πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές νοικοκυριού κτλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουβλίτσα την 06 Φεβ 2020, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- EKPLIKTIKOS
Ειναι κατοικία, δεν ειναι τουριστικό κατάλυμα.likosmokeses έγραψε: 06 Φεβ 2020, 15:09
Στην μακροχρόνια ενοικίαση ενός σπιτιού με πισίνα, όταν ο μισθωτής πνιγεί σε αυτήν τί γίνεται;
Στα τουριστικά καταλύματα, περα απο τον ναυαγοσωστη, υπάρχουν κ αρκετες αλλες προδιαγραφές:
Ο φάκελος περιλαμβάνει τα ακόλουθα:
α) Αποδεικτικό υποβολής της γνωστοποίησης του παραρτήματος II της παρούσας,
β) Βεβαίωση αρμόδιου διπλωματούχου μηχανικού μέλους TEE ή πτυχιούχου μηχανικού μέλους της ΕΕΤΕΜ σύμφωνα με τα επαγγελματικά του δικαιώματα ότι η κολυμβητική δεξαμενή είναι κατασκευασμένη κατά τρόπο άρτιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ηλεκτρομηχανολογικής επάρκειας.
γ) Υπεύθυνη δήλωση αρμόδιου διπλωματούχου μηχανικού μέλους TEE ή πτυχιούχου μηχανικού μέλους της ΕΕΤΕΜ ότι η κολυμβητική δεξαμενή πληροί τις ισχύουσες προδιαγραφές της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ν.3766/2009.
δ) Άδεια δόμησης ή βεβαίωση περαίωσης της διαδικασίας διατήρησης του χώρου σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3843/2010 ή του ν. 4178/2013, ή βεβαίωση υπαγωγής στις ρυθμίσεις του άρθρου 24 του ν.4014/2011.
ε) Σχεδιάγραμμα υπογεγραμμένο από διπλωματούχο μηχανικό μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (TEE), σύμφωνα με τα επαγγελματικά του δικαιώματα.
στ) Τεχνική Έκθεση Διπλωματούχου Μηχανικού μέλους TEE, σύμφωνα με τα επαγγελματικά του δικαιώματα, στην οποία θα περιλαμβάνονται αποκλειστικά τα παρακάτω στοιχεία:
• προέλευση νερού τροφοδοσίας,
• χωρητικότητα δεξαμενής, οριζόντιες διαστάσεις και βάθη αυτής,
• ρυθμός ανακυκλοφορίας ύδατος,
• φίλτρα (επιφάνεια διήθησης σε m2, διηθητική ικανότητα, αριθμός), αντλίες ανακυκλοφορίας τύπος, ιπποδύναμη, παροχή), εκκένωσης (αποχετευτική ικανότητα), αύλακες υπερχείλισης, σήμανση βάθους,
• περιγραφή του τρόπου διάθεσης υγρών αποβλήτων,
• απολύμανση, (τρόπος απολύμανσης, έλεγχος αλγοειδών, τρόπος ρύθμισης ΡΗ, έλεγχος υπολειμματικού χλωρίου),
• έλεγχος μικροβιολογικής ποιότητας νερού και εργαστηριακές εξετάσεις,
• μέτρα ασφαλείας λουσμένων, σωσίβια, κατάλογος τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης, σήμανση, κλίση πυθμένα,
• ορισμός Υπευθύνου Ασφαλείας με αναφορά στα καθήκοντα του σχετικά με την εξασφάλιση της παροχής πρώτων βοηθειών σε λουόμενους κατά τη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής,
ζ) Υπεύθυνη Δήλωση του φορέα εκμετάλλευσης ότι πληρούνται οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με την Υγειονομική διάταξη Π/443/1973 (Β'87) όπως τροποποιήθηκε με την Γ4/1150/1976 (Β'937) και την ΔΥΓ2/80825/2005 (Β'120) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Σε περίπτωση γνωστοποίησης για περισσότερες κολυμβητικές δεξαμενές στο ίδιο ξενοδοχειακό κατάλυμα, τα ως άνω δικαιολογητικά τηρούνται ξεχωριστά για εκάστη δεξαμενή.
Ο προβλεπόμενος έλεγχος της νόμιμης λειτουργίας των κολυμβητικών δεξαμενών διενεργείται εκ των υστέρων από τις αρμόδιες αρχές.
https://www.e-nomothesia.gr/law-news/gn ... sinas.html
- Dwarven Blacksmith
Δεν ζείτε στην πραγματικότητα, οπότε δεν μπορείτε να επαναφέρετε και κανέναν. Απότομα θα βγείτε από τη φούσκα σας.nowhere έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:22πες όμως και γιατι είναι μαλακία.για να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα δεν αρκεί η δήλωση σουDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:15 Κρίμα που αυτή τη μαλακία δεν την σκέφτηκες πριν πεις για το ξενοδοχείο γιατί τότε δεν θα το είχες πει.
Ε, χμμμ, αυτό δεν γίνεται αν κάποια επιχείρηση δεν έχει κέρδη; Φορολογείται αν έχει ζημιές; Η φορολογείται το ίδιο αν έχει μικρά ή μεγάλα κέρδη;hellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:27Α, εντάξει. Να ξέρω να ζητήσω από το κράτος να μην με φορολογεί αν δεν πιάσω τον στόχο μου στην επιχείρησή μου.Leporello έγραψε: 06 Φεβ 2020, 15:59Ναι ρε μπάμια, γιατί ήδη αυτά που έβαλα (με 10 πελάτες τον χρόνο) είναι το 1/3 του τζίρου των €4.000 και φορολόγηση του τζίρου με 15% ισοδυναμεί με φορολόγηση των κερδών με 22,5%. Και δεν έβαλα το κόστος αποκατάστασης ζημιών ή κανονικής φθοράς, που δεν μπορεί να προσδιορισθεί. Ούτε έβαλα το ενδεχόμενο να μη πιαστεί ο στόχος των €4.000, οπότε σε περίπτωση €3.000 η ενεργός φορολογικός συντελεστής επί των κερδών γίνεται 26,8%.hellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 15:44Τώρα, σοβαρά, 100 τον μήνα είναι τα έξοδα που έχει σουμάρει ο Λέπο και στ' αλήθεια προβάλλει το επιχείρημα «φορολογούμαι επί του τζίρου»;
Αν έχεις μόνο 10 πελάτες τον χρόνο και δεν σε συμφέρει, κλείσ'το. Αλλά είναι αστείο να λες ότι ο φόρος είναι υψηλός γιατί δεν έχεις αρκετούς πελάτες για να καλύψουν το πάγιο κόστος.
Και δεν είπα ότι δεν με συμφέρει, μιά χαρά με συμφέρει. Είπα ότι πληρώνω αρκετά υψηλούς φόρους και εν πάσει περιπτώσει όχι μικρότερους από εκείνους που πληρώνει μία επιχείρηση.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Nero
δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια στάνταρ. Πχ κάποιος που βάζει χαμηλή βαθμολογία μπορεί παρακάτω να το δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε ένα χαλασμένο πόμολο ή έπρεπε να ανέβει πολλές σκάλες για να μπει στο διαμέρισμα και το βρήκε κουραστικό(πραγματικά παραδείγματα). Για'μένα αυτά δεν είναι πρόβλημα πχhellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:28Αν το μέσο σπίτι παίρνει 4.8/5, τι διαφορετικό πιστεύεις ότι θα βρεις στις περιγραφές;Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:16 Δε μιλάω για τα αστεράκια ρε συ. Αναφέρομαι στις περιγραφές. Φυσικά και έχουν και τα ξενοδοχεία, γι'αυτό είπα. Το ίδιο είναι το ρίσκο πάνω κάτω. Τα airbnb σαφώς είναι μάστιγα αλλά δε βρίσκεται στις παροχές το πρόβλημα ή στην ασφάλεια, είναι λίγο πιο σύνθετο
Ουσιαστικά όμως λες το Κράτος να εμποδίσει τους ιδιοκτήτες να δημιουργούν εισόδημα μέσω AirBnB ώστε να αναγκασθούν να νοικιάσουν τα ακίνητα σε εσένα μπιτ παρά, έτσι δεν είναι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:33Δεν ζείτε στην πραγματικότητα, οπότε δεν μπορείτε να επαναφέρετε και κανέναν. Απότομα θα βγείτε από τη φούσκα σας.nowhere έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:22πες όμως και γιατι είναι μαλακία.για να σε επαναφέρω στην πραγματικότητα δεν αρκεί η δήλωση σουDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:15 Κρίμα που αυτή τη μαλακία δεν την σκέφτηκες πριν πεις για το ξενοδοχείο γιατί τότε δεν θα το είχες πει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είναι εκτός τόπου και χρόνου μερικοί.Parrot έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:30Μιλάμε για διαμερίσματα, αντιπροσωπευτικό παράδειγμα, σε πυκνοκατοιμένες περιοχές ανατολικά ή νότια προάστια, 60 τετραγωνικάNaida έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:25 Πόσο εκτός είσαι. Δεν έχεις ιδέα τι έχει συμβεί με τα ενοίκια και το ερμπιενμπι. Δεν υπάρχουν σπίτια προς ενοικίαση καν. Και αυτά που υπάρχουν, λόγω της ζήτησης είναι πανάκριβα σε σχέση με το τι σπίτι είναι . Ήδη τα ενοίκια ρμηταν υψηλά σε σχέση με μισθούς. Ε φαντάσου που αυξήθηκαν κι άλλο. Και υπόψιν δεν μιλάμε για κέντρο. Μιλάμε για παντού σε όλη την Αθήνα.
το λιγότερο 400 ή 450 ευρώ σε πολυκατοικίες του 1960 που δεν πατάνε ούτε οι κατσαρίδες. Εκτός airbnb φυσικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
οτινάναι πάλι νάνε.δεν είμαι ερμπιενμπάςDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:33 Δεν ζείτε στην πραγματικότητα, οπότε δεν μπορείτε να επαναφέρετε και κανέναν. Απότομα θα βγείτε από τη φούσκα σας.
Ο hellegennes φέρεται να πιστεύει ότι αν κάποιος έχει αφήσει το διαμέρισμά του χωρίς συντήρηση, θα πάρει 4-5 αστεράκια.Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:35δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια στάνταρ. Πχ κάποιος που βάζει χαμηλή βαθμολογία μπορεί παρακάτω να το δικαιολογεί λέγοντας ότι είχε ένα χαλασμένο πόμολο ή έπρεπε να ανέβει πολλές σκάλες για να μπει στο διαμέρισμα και το βρήκε κουραστικό(πραγματικά παραδείγματα). Για'μένα αυτά δεν είναι πρόβλημα πχhellegennes έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:28Αν το μέσο σπίτι παίρνει 4.8/5, τι διαφορετικό πιστεύεις ότι θα βρεις στις περιγραφές;Nero έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:16Δε μιλάω για τα αστεράκια ρε συ. Αναφέρομαι στις περιγραφές. Φυσικά και έχουν και τα ξενοδοχεία, γι'αυτό είπα. Το ίδιο είναι το ρίσκο πάνω κάτω. Τα airbnb σαφώς είναι μάστιγα αλλά δε βρίσκεται στις παροχές το πρόβλημα ή στην ασφάλεια, είναι λίγο πιο σύνθετο
1.
Μη γελάς καθόλου, κάνουν airbnb Θρακομακεδόνες γιατί είναι κοντά στο αεροδρόμιο, σε λίγο ούτε το μενίδι δεν θα είναι safe.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:26 Περίμενε να επιστρέψει ο Μόρτιμερ να σου τα εξηγήσει ωραία. Κοινώς, να σου πει, τράβα στο Μενίδι φιλαράκι, που θες να μείνεις και στο Κέντρο, φτωχομπινέ!![]()
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Και λέγαμε να φτιάξεις το σπίτι σου να το νοικιάζεις στο Airbnb, με extra παροχές όπως σπιτικό φαγητό που θα το φτιάχνεις εσύ.Σουβλίτσα έγραψε: 06 Φεβ 2020, 16:32 Γενικά δεν γουστάρω την κουλτούρα του airbnb, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, θέλω οι γειτονιές να είναι γειτονιές, δεν θέλω να αλλοιωθεί κι άλλο ο αστικός ιστός κτλ, θέλω εκεί που μένω να μην μπαινοβγαίνει η σάρα και η μάρα συνέχεια και ανεξέλεγκτα (για όσους λένε οτι και με νοικιασμένο διαμέρισμα μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει να πω οτι άλλη συχνότητα εχει κάτι που νοικιάζεται εφαπαξ ξερω γω και άλλη κάτι που είναι μονίμως σε ενοικίαση δηλαδή συνεχής αλλαγή προσώπων), φυσικά και στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ δεν γουστάρω να μπαίνει κάθε βρωμιάρης κτλ, γενικά δεν μου αρέσει όλο αυτό το μουλτικουλτι και ανταλλαγές παντός είδους και να 'χαμε να λέγαμε. Ως εκ τούτου, δεν στηρίζω για τους παραπάνω και μόνο (το τονίζω και μόνο, όχι γιατί έχω καημό με συγκεριμένα πράγματα, κάτι που παρατηρείται σε ουκ ολίγους συνανθρώπους μας λολ) λόγους το όλο θέμα όμως υπάρχουν λίγες περιπτώσεις που ίσως θα ήθελα να υπήρχε η ευκαιρεία να χρησιμποιήσω τέτοιους χώρους ενοικίασης όπως πχ αν θέλω να πάω κάπου και να μείνω κάποιον αρκετό καιρό με πολύ συγκεκριμένες προδιαγραφές νοικοκυριού κτλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Daje
-
- 8 Απαντήσεις