Ποιος από τους δύο;gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:16α δεν το κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 12:04Ειρωνικά το είπα.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:58
καλά δεν λέει κανένα τρελό σενάριο οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει ένα σπίτι και μια μέση δουλειά μπορεί να περνάει έτσι.
Ωστόσο και πάλι το σενάριο της ναιδας δεν ειναι και τόσο άξιο ειρωνείας. Μια χαρά την περνάει ο υποθετικός τύπος. Πολύ πάνω απο τον μέσο όρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Είσαι 40 και μένεις ακόμα με τους γονείς σου!;»
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Όταν αποκτα δικό του πορτοφόλι και αναλαμβάνει ο ίδιος να ζει χωρίς να στηρίζεται στους γονείς τουΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 13:32 Να κάνω μια ερώτηση αγαπητοί συμφορουμίται;
Πότε θεωρείτε εσείς ότι ενηλικιώνεται ένας άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, δεν εννοώ νομικά στα 18 του χρόνια, γενικά, σαν άνθρωπος, στη συμπεριφορά του, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του, τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ίδια τη ζωη, τον εαυτό του, τους γύρω του, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του;
Μέσα στο ίδιο σπίτι δημιουργούνται προστριβές. Ιδανικά για μένα θα ήταν να έχω τα αδέρφια μου στην ίδια πόλη αλλά σε δικά τους σπίτια όπως και τους γονείς (μητέρα στην προκειμένη περίπτωση).
Θυμάμαι ότι παλαιότερα ξίνιζα λίγο, αν θα έκανε η αδερφή μου οικογένεια και παιδιά, ότι θα είχα υποχρέωση να βοηθήσω και εγώ. Ήξερα ότι εγώ αποκλείεται να κάνω οικογένεια. Όταν έκανε τρεις κόρες τρελάθηκα, μάλιστα είχα πάρει μετάθεση για κοντινή πόλη και ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά να τις βλέπω και να τις φροντίζω (αν έμενα πιο κοντά). Ακόμη είναι, θα ήθελα να τις διαβάζω, να τις βλέπω, αλλά μένουν μακριά.
Θυμάμαι ότι παλαιότερα ξίνιζα λίγο, αν θα έκανε η αδερφή μου οικογένεια και παιδιά, ότι θα είχα υποχρέωση να βοηθήσω και εγώ. Ήξερα ότι εγώ αποκλείεται να κάνω οικογένεια. Όταν έκανε τρεις κόρες τρελάθηκα, μάλιστα είχα πάρει μετάθεση για κοντινή πόλη και ήταν η μεγαλύτερή μου χαρά να τις βλέπω και να τις φροντίζω (αν έμενα πιο κοντά). Ακόμη είναι, θα ήθελα να τις διαβάζω, να τις βλέπω, αλλά μένουν μακριά.
Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2020, 18:17Τύπε, αυτά είναι κριτήρια για να βγεις Μις Ελλάς.Athos έγραψε: 05 Φεβ 2020, 14:51σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλωνΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 13:57 Σύμφωνοι, ποια είναι εκείνα τα κριτήρια, ο τρόπος σκέψης,ζωής εμπειριες κλπ που σε φέρνουν κοντύτερα σ αυτό που θα ονομαζες εσύ ως ενήλικα;
δεν έχεις ενοχές να στενοχωρήσεις κάποιους
έχεις δεχτεί ότι κανείς δε σου χρωστάει τίποτα
διεκδικείς αυτά που θέλεις
έχεις φιλοδοξίες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
κοίταξε, νομίζω στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι ακριβώςNaida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 08:04 Κι εγώ, ίσως γι αυτό μου φαίνεται και τόσο περίεργο να θέλει κάποιος να ζει με τους δικούς του.
Εσύ θα επέστρεφες τωρα στο πατρικό σου να μην έχεις έξοδα και να μπορείς να κάνεις ταξίδια;
επιλογή το να μην φύγεις ή να επιστρέψεις στο πατρικό
επιλογή είναι να παραμένεις ενώ θα μπορούσες να μην
έντιτ: ξέχασα να σου απαντήσω
για μένα είναι πολύ δύσκολο πια να ζω μόνη, αρχίζω κι αισθάνομαι
μοναξιά ενώ ανέκαθεν ήμουν μοναχικός τύπος και γούσταρα ησυχία κτλ,
σκέψου ότι μετά από μια -ας πούμε- κοινωνική μέρα, πάντα χρειάζομαι
αρκετό χρόνο μόνη μου ώστε να συνέλθω
ωστόσο δε θα με χαλούσε να πάρει καμιά ευθύνη και κανας άλλος, να φροντίζει
να είναι το ψυγείο γεμάτο, να πλένει τα κουφώματα
χμμμ...
λοιπόν αν επέστρεφα στο πατρικό μου θα ήμουν δυστυχής αλλά αυτό
δε σημαίνει
α) ότι όσοι επιστρέφουν ή δεν έφυγαν ποτέ είναι επίσης δυστυχείς
β) ότι δεν είμαστε προσαρμοστικά όντα οι άνθρωποι
γ) ότι είμαι ευτυχισμένη ζώντας μόνη και τέλος
δ) ότι ξέρουμε εντέλει τί είναι η ευτυχία
Ενήλικος είναι η ψυχική ωρίμανση.Feindflug έγραψε: 05 Φεβ 2020, 18:17Τύπε, αυτά είναι κριτήρια για να βγεις Μις Ελλάς.Athos έγραψε: 05 Φεβ 2020, 14:51σέβεσαι τα δικαιώματα των άλλωνΊφιδα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 13:57 Σύμφωνοι, ποια είναι εκείνα τα κριτήρια, ο τρόπος σκέψης,ζωής εμπειριες κλπ που σε φέρνουν κοντύτερα σ αυτό που θα ονομαζες εσύ ως ενήλικα;
δεν έχεις ενοχές να στενοχωρήσεις κάποιους
έχεις δεχτεί ότι κανείς δε σου χρωστάει τίποτα
διεκδικείς αυτά που θέλεις
έχεις φιλοδοξίες
Εάν την έχεις, άνετα θα τα βγάλεις πέρα και στα ζόρια της ζωής.
Δεν είναι πόσο έχεις αγωνιστεί ούτε τι έχεις πετύχει από λεφτά.
Τα ψυχολογικά θέματα έχουν συχνά υποτιμηθεί έως και γελοιοποιηθεί,
οπότε δικαίωμα σου να τα βλέπεις για τη Μις Ελλάς
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Εντελώς άχρηστη η γάτα σου, έτσι τύπισσα;νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:04κοίταξε, νομίζω στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι ακριβώςNaida έγραψε: 05 Φεβ 2020, 08:04 Κι εγώ, ίσως γι αυτό μου φαίνεται και τόσο περίεργο να θέλει κάποιος να ζει με τους δικούς του.
Εσύ θα επέστρεφες τωρα στο πατρικό σου να μην έχεις έξοδα και να μπορείς να κάνεις ταξίδια;
επιλογή το να μην φύγεις ή να επιστρέψεις στο πατρικό
επιλογή είναι να παραμένεις ενώ θα μπορούσες να μην
έντιτ: ξέχασα να σου απαντήσω![]()
για μένα είναι πολύ δύσκολο πια να ζω μόνη, αρχίζω κι αισθάνομαι
μοναξιά ενώ ανέκαθεν ήμουν μοναχικός τύπος και γούσταρα ησυχία κτλ,
σκέψου ότι μετά από μια -ας πούμε- κοινωνική μέρα, πάντα χρειάζομαι
αρκετό χρόνο μόνη μου ώστε να συνέλθω
ωστόσο δε θα με χαλούσε να πάρει καμιά ευθύνη και κανας άλλος, να φροντίζει
να είναι το ψυγείο γεμάτο, να πλένει τα κουφώματακτλ
χμμμ...![]()
λοιπόν αν επέστρεφα στο πατρικό μου θα ήμουν δυστυχής αλλά αυτό
δε σημαίνει
α) ότι όσοι επιστρέφουν ή δεν έφυγαν ποτέ είναι επίσης δυστυχείς
β) ότι δεν είμαστε προσαρμοστικά όντα οι άνθρωποι
γ) ότι είμαι ευτυχισμένη ζώντας μόνη και τέλος
δ) ότι ξέρουμε εντέλει τί είναι η ευτυχία
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
ανεπρόκοπη
- Otto Weininger
Αδερφέ, αυτό είναι παρατεταμένη φοιτητική ζωή. Δεν είναι ενηλικίωση.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:16α δεν το κατάλαβα.Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 12:04Ειρωνικά το είπα.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 10:58
καλά δεν λέει κανένα τρελό σενάριο οποιοσδήποτε άνθρωπος δεν έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, έχει ένα σπίτι και μια μέση δουλειά μπορεί να περνάει έτσι.
Ωστόσο και πάλι το σενάριο της ναιδας δεν ειναι και τόσο άξιο ειρωνείας. Μια χαρά την περνάει ο υποθετικός τύπος. Πολύ πάνω απο τον μέσο όρο.
Απλά αντι για την σχολή, πάει στην δουλειά.
Και όχι, δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτή την ζωή να βγάζεις κάποια φράγκα για να είσαι αυτόνομος.
Ούτε φυσικά να βγάζεις ένα σκασμό λεφτά αλλά να δουλεύεις από τις 7 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Άρα ενηλικίωση λοιπόν καταλήγεις ότι είναι work-life balance + συσσώρευση κεφαλαίου;Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:37Αδερφέ, αυτό είναι παρατεταμένη φοιτητική ζωή. Δεν είναι ενηλικίωση.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:16α δεν το κατάλαβα.
Και όχι, δεν είναι το άλφα και το ωμέγα σε αυτή την ζωή να βγάζεις κάποια φράγκα για να είσαι αυτόνομος.
Ούτε φυσικά να βγάζεις ένα σκασμό λεφτά αλλά να δουλεύεις από τις 7 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.
- Otto Weininger
Με την διαφορά ότι το work-life balance, ιδανικά, είναι το σκαλοπάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:43Άρα ενηλικίωση λοιπόν καταλήγεις ότι είναι work-life balance + συσσώρευση κεφαλαίου;Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:37Αδερφέ, αυτό είναι παρατεταμένη φοιτητική ζωή. Δεν είναι ενηλικίωση.gassim έγραψε: 05 Φεβ 2020, 16:16
α δεν το κατάλαβα.
Ο στόχος είναι no work.
- Dwarven Blacksmith
Ευγενής στόχος αλλά δεν θα τον έλεγα ενηλικίωση μια και αυτό υπονοεί ότι είναι κάτι που πρέπει να το φτάσουν όλοι και είναι κατακριτέοι όσοι δεν το φτάσουν, ενώ στην πραγματικότητα ελάχιστοι θα καταφέρουν αυτό που λες.Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:47Με την διαφορά ότι το work-life balance, ιδανικά, είναι το σκαλοπάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:43Άρα ενηλικίωση λοιπόν καταλήγεις ότι είναι work-life balance + συσσώρευση κεφαλαίου;Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:37
Αδερφέ, αυτό είναι παρατεταμένη φοιτητική ζωή. Δεν είναι ενηλικίωση.
Ο στόχος είναι no work.
- Otto Weininger
Ενηλικίωση είναι αυτό το mentality. Το οποίο σου λέει ότι πρέπει να ζήσεις με ποιότητα. Και αν εσύ δεν το καταφέρεις για σένα, κατάφερε το για τα παιδιά σου. Ή δώσε τους εφόδια να το καταφέρουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:52Ευγενής στόχος αλλά δεν θα τον έλεγα ενηλικίωση μια και αυτό υπονοεί ότι είναι κάτι που πρέπει να το φτάσουν όλοι και είναι κατακριτέοι όσοι δεν το φτάσουν, ενώ στην πραγματικότητα ελάχιστοι θα καταφέρουν αυτό που λες.Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:47Με την διαφορά ότι το work-life balance, ιδανικά, είναι το σκαλοπάτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:43
Άρα ενηλικίωση λοιπόν καταλήγεις ότι είναι work-life balance + συσσώρευση κεφαλαίου;
Ο στόχος είναι no work.
Κοίτα γύρω σου. Θα δεις πάρα πολύ κόσμο να έχει κατεβάσει τα στάνταρ του στο πάτωμα. Και να νομίζει ότι είναι και χαρούμενος γιατί ευτυχία είναι υποκειμενική, ένα καστανο, τα μάτια σου και δύο τραγούδια.
Είναι μεγάλη κουβέντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 05 Φεβ 2020, 20:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μα τί προσπαθείς να κάνεις τώρα, να ορίσεις την ενηλικίωσηOtto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:57 Ενηλικίωση είναι αυτό το mentality. Το οποίο σου λέει ότι πρέπει να ζήσεις με ποιότητα. Και αν εσύ δεν το καταφέρεις για σένα, κατάφερε το για τα παιδιά σου. Ή δώσε τους εφόδια να το καταφέρουν.
ως γενική έννοια σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες;
όποιος δε θέλει ποιότητα και παιδιά πάει να πει δεν ενηλικιώνεται ποτέ;
- Otto Weininger
Όποιος δεν θέλει ποιότητα, ναι.νύχτα έγραψε: 05 Φεβ 2020, 20:05μα τί προσπαθείς να κάνεις τώρα, να ορίσεις την ενηλικίωσηOtto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2020, 19:57 Ενηλικίωση είναι αυτό το mentality. Το οποίο σου λέει ότι πρέπει να ζήσεις με ποιότητα. Και αν εσύ δεν το καταφέρεις για σένα, κατάφερε το για τα παιδιά σου. Ή δώσε τους εφόδια να το καταφέρουν.
ως γενική έννοια σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες;
όποιος δε θέλει ποιότητα και παιδιά πάει να πει δεν ενηλικιώνεται ποτέ;
Τα παιδιά είναι άλλη κουβέντα. Αλλά ποιότητα οφείλεις να ζητάς στην ζωή. Αλλιώς dust in the air.
Και για να σε προλάβω, ποιότητα δεν είναι μόνο το χρήμα.
Αλλά καλώς ή κακώς είναι μέρος αυτής.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 974 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 0 Απαντήσεις