Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί σε έκανε να σκεφτείς πως θα πεθάνεις;
Καλός οδηγός είναι εκείνος που σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.
Γιατι πχ κάναμε μια κατεβασιά από βουνό με στροφές με μεγάλη ταχύτητα και στις στροφές όπως έμπαινε έβλεπα τον γκρεμό από κάτω να μου λέει "μου έρχεσαι;" αλλά απίστευτο συναίσθημα. Α π ι σ τ ε υ τ ο.
Ναι. Υπάρχει κι ένα άλλο που παράγει δυνατές συγκινήσεις και μπορεί να σου αρέσει. Ρώσικη λοταρία, ρώσικο λαχείο, κάπως έτσι...
Έχω μια έλξη προς τον τζόγο, λες να το δοκιμάσω ε;
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2020, 15:28
Μα εγώ το λέω ειμαι καλή οδηγός. Απλά επειδή δεν είχα δικό μου αυτοκίνητο για καιρό να το παίρνω κάθε μέρα, οποίο έπιανα στα χέρια μου το ξεπατωνα. Έχω κάνει και κάτι μαλακιουλες. Ε έτσι πήραν τον φόβο.
τρεχεις με αυτοκινητο που δεν γνωριζεις, αφου δεν ειναι δικο σου. εισαι πολυ κακη οδηγος. καλα σου λενε.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:45
αμα μας πει καποιος δεν οδηγω, το πρωτο που θα σκεφτουμε ειναι μπας κι ειναι αδερφη, και το δευτερο αν εχει καποιο προβλημα υγειας.
το να μη θελει ειναι εκτος της σφαιρας κατανοησης μας.
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 09:06
Αυτος που με είχε εμπιστευτεί, ήταν ο καλύτερος οδηγός που έχω συναντήσει. Βέβαια πολλές φορές με έκανε να πω Θεέ μου θα πεθάνω και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω, δεν το έλεγα έτσι. Αλλά όταν ειμασταν στο αυτοκίνητο και άρχιζε να το πατάει ποτέ δεν του είπα μην τρέχεις του έλεγα πάτα το κι άλλο
εχω υπαρξει και στις 2 πλευρες.
ως αρχαριος, στο αυτοκινητο καλου οδηγου (ειχε τερματισει σε ντακαρ ως ιδιωτης) και να με σπρωχνει να πιασω τα ορια του αυτοκινητου με οδηγιες που θα εδινε συνοδηγος σε αγωνα. παραδοξως ο ιδιος οδηγουσε πλεον πιο συντηρητικα.
και ως "δασκαλος" σε νεους, με το δικο μου αυτοκινητο, να πιεζω για πιο κοντα στα ορια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 09:06
Αυτος που με είχε εμπιστευτεί, ήταν ο καλύτερος οδηγός που έχω συναντήσει. Βέβαια πολλές φορές με έκανε να πω Θεέ μου θα πεθάνω και ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω, δεν το έλεγα έτσι. Αλλά όταν ειμασταν στο αυτοκίνητο και άρχιζε να το πατάει ποτέ δεν του είπα μην τρέχεις του έλεγα πάτα το κι άλλο
εχω υπαρξει και στις 2 πλευρες.
ως αρχαριος, στο αυτοκινητο καλου οδηγου (ειχε τερματισει σε ντακαρ ως ιδιωτης) και να με σπρωχνει να πιασω τα ορια του αυτοκινητου με οδηγιες που θα εδινε συνοδηγος σε αγωνα. παραδοξως ο ιδιος οδηγουσε πλεον πιο συντηρητικα.
και ως "δασκαλος" σε νεους, με το δικο μου αυτοκινητο, να πιεζω για πιο κοντα στα ορια.
Αυτό, με έσπρωχνε στα όρια με το αυτοκίνητο. Μου έλεγε συνέχεια πάρτο και πάρτο. Λαμαρίνες είναι. Για να του πάρω τον αέρα έλεγε. Και ο αυτός ήταν που με ζόρισε πρώτη φορα και με έβαλε να το πατήσω στην Συγγρού. Πωωω τι μου θυμίσατε
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16
Αυτό, με κόμπλαρε.Ενω ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Και εγώ που έχω μπει σε νέους οδηγούς δεν μιλάω καθόλου. Κάνω τον σταυρό μου χωρίς να με δουν και μπαίνω και το παίζω χαλαρή. Και δεν κοιτάω καθόλου μπροστά μη μου βγει κανενα αυθόρμητα πρόσεξε εκείνο, τ' άλλο.
Πριν από 2 χρόνια περίπου μπήκα στο αυτοκίνητο ενός παλιού οδηγού, (ποιου νέου και μλκιες) και είπα θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου στην Αττική οδό. Όταν κατέβηκα από τ' αυτοκίνητο παραλίγο να φιλήσω άσφαλτο.
Ο δικός του.
Μπας και σε γούσταρε και ήθελε να το παίξει καγκουρόμαγκας για να σε εντυπωσιάσει?
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2020, 08:16
Αυτό, με κόμπλαρε.Ενω ένας άλλος που ακόμα φαντάσου ήμουν αρχάρια μου έδωσε το αυτοκίνητο σε πολύ, πολύ επικίνδυνο δρόμο. Και οδηγούσα για πάνω από 1,5 ώρα. Με έκανε να αισθανθώ απίστευτα κι ας ετρεμα μη φύγουμε στον γκρεμό. Ήταν τεράστιο θέμα που μου έδειξε εμπιστοσύνη.
Και εγώ που έχω μπει σε νέους οδηγούς δεν μιλάω καθόλου. Κάνω τον σταυρό μου χωρίς να με δουν και μπαίνω και το παίζω χαλαρή. Και δεν κοιτάω καθόλου μπροστά μη μου βγει κανενα αυθόρμητα πρόσεξε εκείνο, τ' άλλο.
Πριν από 2 χρόνια περίπου μπήκα στο αυτοκίνητο ενός παλιού οδηγού, (ποιου νέου και μλκιες) και είπα θ' αφήσω τα κοκαλάκια μου στην Αττική οδό. Όταν κατέβηκα από τ' αυτοκίνητο παραλίγο να φιλήσω άσφαλτο.
Ο δικός του.
σου αρεσουν ΚΑΙ οι καγκουρες?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2020, 13:45
αμα μας πει καποιος δεν οδηγω, το πρωτο που θα σκεφτουμε ειναι μπας κι ειναι αδερφη, και το δευτερο αν εχει καποιο προβλημα υγειας.
το να μη θελει ειναι εκτος της σφαιρας κατανοησης μας.
Τι κουλό είναι αυτό; Δεν οδηγούν οι γκέι;
έχουν αυξημένα ποσοστά μη οδηγών
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Δεν ξέρω κανέναν γκέι να μην οδηγεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.